Halo Wars 2, Conan Exiles se joacă gratuit în acest weekend cu Xbox Live Gold”,

Microsoft lansează din nou un weekend de zile de joc gratuit pentru membrii Xbox Live Gold, iar de această dată Halo Wars 2 și Conan Exiles sunt pe punte. Deși Microsoft încă nu a anunțat promoția, în prezent puteți găsi ambele titluri listate în secțiunea „Zile de joc gratuit” din secțiunea „Oferte” de pe consola Xbox.

Lansat la începutul anului 2017, Halo Wars 2 este următoarea strategie în timp real (RTS) a originalului. Amplasat nu mult după povestea lui Halo 5, Halo Wars 2 găsește jucători luptă împotriva unui grup cunoscut sub numele de Banished. Toate semnele distinctive ale unui RTS sunt aici, încredințând jucătorilor să strângă resurse și să-și construiască armatele în efortul de a lupta împotriva Banished într-un război total.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Între timp, Conan Exiles este un titlu de supraviețuire plasat în universul fictiv din Conan the Barbarian. Jucătorii trebuie să lupte împotriva elementelor, a vieții sălbatice și a altor jucători în încercarea de a supraviețui lumii deschise masive a jocului.

Așa cum este obișnuit cu zilele de joc liber, orice progres pe care îl faci în oricare dintre jocuri ar trebui să fie reportat dacă optezi să le ridici după ce timpul liber s-a terminat. Halo Wars 2 și Conan Exiles sunt, de asemenea, disponibile în prezent pentru 20 USD, respectiv 30 USD.

  • Vezi Halo Wars 2 la Microsoft
  • Vezi Conan Exiles la Microsoft

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here