Halo Wars 2: Complete Edition acum disponibil pentru Xbox One, Windows 10

Halo Wars 2 a văzut destul de mult conținut suplimentar de când titlul de strategie în timp real (RTS) a fost lansat în februarie, iar acum totul este împreună într-un singur pachet. Microsoft a lansat Halo Wars 2: Complete Edition pentru Xbox One și Windows 10, care reunește jocul de bază cu tot conținutul său DLC - inclusiv noua expansiune Awakening the Nightmare.

În total, ediția completă include cele 12 misiuni originale ale campaniei, plus cei șapte lideri multiplayer suplimentari și două misiuni de campanie incluse în conținutul abonamentului sezonier. Adăugarea Awakening the Nightmare aduce în joc alte cinci misiuni de campanie, doi lideri multiplayer și un mod cooperativ de apărare a turnului.

Halo Wars 2 are loc la ani după evenimente din Halo Wars original și nu la mult timp după Halo 5: Guardians. Jocul îi pune pe jucători împotriva unui grup de extratereștri cunoscut sub numele de Banished și a liderului lor, Warlord Atriox. Awakening the Nightmare, noua expansiune disponibilă și astăzi, extinde Halo Wars 2, permițând jucătorilor să preia controlul asupra Banished atunci când intră în contact cu parazitul Flood.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă ești un fan atât al universului Halo, cât și al gameplay-ului RTS, Halo Wars 2 este probabil pe strada ta. În recenzia noastră, am descoperit că jocul este o intrare extraordinară în franciza. Halo, de la jocul său excelent până la conținutul audio și vizual.

Halo Wars 2: Complete Edition este un titlu Xbox Play Anywhere și este disponibil pentru 59 USD.99. Dacă de cumpărat deja Halo Wars 2, Awakening the Nightmare poate fi ales independent pentru 19 USD.99.

  • Vedeți Halo Wars 2: Complete Edition la Microsoft
  • Vedeți Awakening the Nightmare at Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here