Solitaire și mahjong cu tematică Halo sunt acum disponibile, pentru că de ce nu?

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a lansat o nouă temă Halo pentru Microsoft Solitaire Collection și Microsoft Mahjong.
  • Tema este disponibilă pe computer și mobil pentru Microsoft Solitaire Collection, dar este disponibilă numai pe mobil pentru Microsoft Mahjong.
  • Ambele jocuri sunt gratuite, trebuie să vă ocupați de reclame dacă nu faceți upgrade la versiunile premium.

Microsoft a anunțat oficial sosirea unui temei Halo în Microsoft Solitaire Collection și Microsoft Mahjong, ambele fiind jocuri pe care utilizatorii Windows 10 și pe dispozitivul mobil le pot descărca gratuit. Tema Halo pentru Microsoft Solitaire Collection este disponibilă atât pentru versiunile pentru PC, cât și pentru cele mobile ale jocului, în timp ce (în mod ciudat) este disponibilă doar pentru versiunea mobilă a Microsoft Mahjong.

Microsoft a confirmat că design-urile pentru fiecare temă a jocului au fost create de dezvoltator Halo 343 Industries, temele prezentând în mod proeminent mai multe personaje Halo, precum și diferite piese din iconografia Halo. Acestea includ Master Chief, Arbiter, Cortana, Atriox, Didact și multe altele, precum și logo-ul UNSC și simbolurile Forerunner pentru „Manta responsabilității” și „Reclaimer”."

? #Halo a aterizat în Microsoft Solitaire (PC și mobil) și Mahjong de la Microsoft (mobil).
Vedeți noi teme @Halo care au fost concepute de 343 Industries pentru jucătorii ocazionali din tot universul.
Joaca acum!
♣: //t.co/KEYE7fhh24
?: //t.co/F6hF7D6mSy poză.stare de nervozitate.com/NSqhSP5EZB

— Microsoft Casual Games (@MSCasualGames) 20 septembrie 2021

Atât Microsoft Solitaire Collection, cât și Microsoft Mahjong sunt gratuite, deși ambele jocuri includ reclame, cu excepția cazului în care faceți upgrade la versiunile lor premium. pot avea acces la versiunea premium a Microsoft Solitaire Collection prin Xbox Game Pass pentru PC, deși, din păcate, nu vă oferă acces la varianta premium a Microsoft Mahjong.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În general, este destul de grozav să văd că o temă bazată pe unul dintre cei mai buni shooter Xbox de la Microsoft vine la aceste jocuri clasice și, deși nu mă veți prinde niciodată nicicând niciunul dintre aceste jocuri, aș folosi această nouă temă. am făcut-o. Dacă vă place solitaire și mahjong, încercați aceste teme în timp ce așteptați Halo Infinite și beta Halo Infinite.

Jocuri, jocuri, jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament

Luați un abonament Xbox Game Pass Ultimate și bucurați-vă de acces la o mulțime de jocuri pe Xbox și PC, inclusiv versiunea premium a Microsoft Solitaire Collection.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

O nouă călătorie vă așteaptă

Halo Infinit

Următoarea mare aventură

Halo Infinite va fi, sperăm, un joc incredibil, plin de minuni, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021 și Gamescom, abia așteptăm lansarea completă.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here