Romanul Halo: The Rubicon Protocol anunțat, va fi lansat în martie 2022

Sursa: 343 Industries / @pixelflaregfx

Ce trebuie sa stii

  • 343 Industries anunțat un nou roman Halo numit Halo: Protocolul Rubicon.
  • Romanul este scris de apreciată autoare Halo Kelly Gay și va fi lansat în martie 2022.
  • Povestea va urmări luptătorii de rezistență UNSC pe Zeta Halo înainte de evenimentele din Halo Infinite.

Într-o nouă postare pe blog Canon Fodder, 343 Industries a anunțat un nou roman Halo numit Halo: Protocolul Rubicon. Cartea este scrisă de Kelly Gay, autoarea cărții preferate de fani Halo: Point of Light (asigură-te că vezi interviul nostru cu Kelly Gay, în care vorbește despre crearea unor povești despre Halo cu personajele), și urmează să fie lansată în martie. 2022. Cartea conține, de asemenea, coperta de William „Pixelflare” Cameron.

În ceea ce privește despre ce este vorba în roman, Jeff Easterling de la 343 Industries a dezvăluit că are loc pe Zeta Halo înainte de evenimentele din Halo Infinite și se concentrează pe încercări UNSC de a organiza o rezistență pe ring în mijlocul unui Banished mortal. ocupaţie. „Așa cum poate v-ați reunit în trailerele și informațiile anterioare, campania lui Halo Infinite începe la aproximativ șase luni după ce forțele UNSC au fost ambuscate la Zeta Halo”, a spus Easterling. „În acest timp, UNSC a montat o rezistență pe un fragment tuns al inelului, încercând cu disperare să reziste suficient de mult pentru ca speranța să sosească. În Halo: Protocolul Rubicon, veți avea o privire unică a luptei omeniri de a supraviețui în mijlocul unei ocupații Banished în creștere care are loc în aceeași perioadă.„Se presupune că, jucătorii vor putea găsi, de asemenea, „povesti dispersate” în zonele de lume deschise ale lui Halo Infinite care se vor lega de această carte.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În general, ce părere despre Halo: Protocolul Rubicon? Ești entuziasmat pentru asta? Anunță-ne. În ceea ce a găsit jocul, sperăm Halo infinite se va dovedi a fi unul dintre cele mai bune jocuri Xbox create vreodată când va fi lansat mai târziu în acest an. Așteptăm cu nerăbdare să-l jucăm când vine vorba de Xbox Series X, Xbox Series S, console Xbox One și PC-uri cu Windows 10 (și Windows 11). În special, puteți precomanda acum jocul pentru 60 USD, dar dacă sunteți interesat doar de multiplayer, acesta va fi complet gratuit. Există, de asemenea, o versiune beta Halo Infinite care vine în vara anului 2021, la care vă puteți găsi pentru a fi parte (consultați ghidul nostru despre cum să vă anunțați pentru beta lui Halo Infinite pentru mai multe informații).

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este de departe cel mai mare joc Xbox al anului și, pe baza a ceea ce am văzut la E3 2021, se pare că va fi fantastic.

  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here