Serial de televiziune cu acțiune live Halo regizat de Steven Spielberg și alte emisiuni care vin pe Xbox One”,

Câteva vești bune pentru fanii Halo din evenimentul Xbox One de la Redmond mai devreme în această dimineață. Există un serial de televiziune care vine în curând pe un Xbox din apropiere.

Detaliile sunt luminoase în acest moment, dar 343 Industries a încheiat un parteneriat cu Steven Spielberg pentru a regiza și a produce un serial de televiziune cu acțiune live centrat pe universul Halo. Nu se vorbește despre poveste sau când ne putem aștepta să vedem spectacolul, dar vă vom informa când vom afla.

În această notă, Microsoft adoptă o abordare unică a conținutului de pe Xbox One. În prezent, există echipe în Los Angeles, Seattle și Vancouver care lucrează la o nouă programare pentru comunitatea Xbox. Ne așteptăm să vedem noi experiențe centrate în jurul SmartGlass și Kinect.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Și în această notă, Microsoft a anunțat un parteneriat cu NFL pentru a aduce acea nouă experiență în sezonul de fotbal viitor. Va exista conținut exclusiv cu interacțiunea Kinect și SmartGlass. Utilizatorii vor putea să vizioneze jocurile în direct și să-și plaseze informațiile despre fantezie pe partea laterală a ecranului.

Mai mult pe măsură ce învățăm.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here