Multiplayer-ul lui Halo Infinite va include un sistem ping pentru comunicarea echipei

Sursa: 343 Industries

Ce trebuie sa stii

  • Potrivit unei postări oficiale pe blog, jocul multiplayer al lui Halo Infinite va permite jucătorilor să pună ping în zonele de interes pentru colegii lor în joc.
  • Jucătorii vor putea folosi acest lucru pentru a le spune coechipierilor unde se află inamicii, armele, obiectivele și multe altele într-un meci.
  • Acest sistem va ușura, fără îndoială, comunicarea cu colegii de echipă în joc, în special pentru jucătorii care nu folosesc chatul vocal.

Detalii despre jocul multiplayer al lui Halo Infinite au apărut din surse oficiale încă de când a fost dezvăluit în timpul emisiunii Xbox E3 2021, iar această tendință nu arată niciun semn că va opri, deoarece designerul principal de multiplayer al 343 Industries, Andrew Witts, a confirmat recent că Halo Infinite va avea un sistem ping într-o posta pe blogul angajaților. Mai exact, acest sistem va fi numit „Sistemul de marcare” și vă permite jucătorilor să marcheze zonele de interes pe hărți pentru coechipieri lor.

„Echipa mea începe să lucreze și la sistemele minunate MP (multiplayer), cum ar fi ... Sistemul de marcare, care este o caracteristică prin care jucătorii pot marca un loc în lume care le permite coechipierilor să cunoască informații vitale, cum ar fi poziția inamicului sau locația armei”, a spus Witts.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: 343 Industries

Sisteme de ping ca acestea au apărut recent în multe shootere, așa că nu este surprinzător să vedem că următoarea mare parte din Halo. Având în vedere că ping-urile facilitează comunicarea cu colegii de echipă (mai ales dacă nu există un microfon), cred că această caracteristică este grozavă, trebuie să existe anumite restricții pentru a vă asigura că vă veți îndura nu pot trimite spam. pentru a enerva pe toți cei din hol.

În general, ping-urile care vin pe Halo Infinite sunt o veste grozavă și așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe despre nuanțele jocului multiplayer al jocului în curând. Ce părereping despre includerea unui sistem în Halo Infinite? Anunță-ne. Sperăm că Halo infinite se va dovedi a fi unul dintre cele mai bune jocuri Xbox create vreodată când va fi lansat mai târziu în acest an. Aștept cu nerăbdare să îl joc când vine vorba de Xbox Series X, Xbox Series S, console Xbox One și PC-uri cu Windows 10 (și Windows 11). În special, puteți precomanda acum jocul pentru 60 USD, dar dacă sunteți interesat doar de multiplayer, acesta va fi complet gratuit. Există, de asemenea, o versiune beta Halo Infinite care vine în vara 2021, la care vă puteți găsi pentru a fi parte (consultați ghidul nostru despre cum să vă văți la beta lui Halo Infinite pentru mai multe informații).

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este de departe cel mai mare joc Xbox al anului și, pe baza a ceea ce am văzut la E3 2021, se pare că va fi fantastic.

  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here