Demo-ul de joc al lui Halo Infinite a fost refăcut în modul Forge din Halo 5

Sursa: Alexander Henry

În timpul dezvăluirii oficiale a gameplay-ului pentru Halo Infinite, fanii au văzut pentru prima dată tipurile de medii pe care le vor putea explora în jocul final. Pajiști întinse, orizonturi pline cu stânci masive și stâlpi metalici asemănătoare extraterestre și multe altele au fost evidențiate.

Un fan în special, Alexander Henry, a decis să-și dea o provocare: a vrut să încerce să recreeze ceea ce a fost prezentat în demo-ul de joc într-o hartă jucabilă 4v4 Halo 5: Guardians Forge. În ciuda cât de dificil este să construiești o hartă de la zero și să-ți faci plăcut să te joci și să te uiți, el a reușit să-și atingă obiectivul.

Iată demonstrația de joc #HaloInfinite încorporată #halo5 Forge ca hartă 4v4 Slayer. Tot ce vedeți, cu excepția turnului cu fascicule, a fost construit de la sol în 48 de ore de prezentare Xbox.
Vreau doar o șansă să mă alătur echipei 343's Forge??
Sper sa iti placa! poza.stare de nervozitate.com/6OPPd7N8vX

— Infinite Forges (@Infiniteforges) 27 iulie 2020

În cele din urmă, ceea ce mi se pare cel mai impresionant la harta lui Henry (numită „Sosire”) este câte de șocant de bună este atenția la detalii pentru ceva realizat într-un interval de timp atât de scurt. Am făcut ceva forjare în timpul meu și mă consider experimentat în asta, dar de obicei îmi fac o săptămână pentru a obține aspectul pe care mi-l doresc să-mi ajute. Faptul că Henry a fost capabil să creeze ceva atât de arătos în mai puțin de două zile este incredibil.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, îmi place cât de aproape seamănă harta cu ceea ce vedem în demo-ul de joc. Prin utilizarea creativă a diferitelor obiecte Forge, Henry a reușit să recreeze totul, de la Pelicanul prăbușit până la turnul mare, care se profilează din fundal. El a putut chiar să adauge și structurale de inel împrăștiate pe teren, ceea ce ajută cu adevărat la vânzarea atmosferei Halo Infinite.

Sursa: Alexander Henry și Windows Central. O comparație lângă alta a hărții „Arrival” și demo-ul oficial al gameplay-ului Halo Infinite.

Michael Schorr, designer principal Forge la 343 Industries, a aflat de harta lui Henry pe Twitter și a indicat că i-a plăcut harta. Acest lucru reflectă recepția pozitivă pe care a luat-o a primit-o atât de la fani, cât și de la alți dezvoltatori Halo. Dacă puteți să descărcați și să jucați singur harta, sau puteți face.

Ce părere sunt despre hartă? Esti impresionat de ceea ce a fost capabil să realizeze Henry într-un interval de timp atât de scurt?? Ești încântat să vezi cum este modul Forge al lui Halo Infinite?? Anunță-ne. Pentru mai multe despre Halo Infinite, asigurați-vă că citiți articolul nostru despre întrebările pe care le avem despre jocul după dezvăluirea oficială a gameplay-ului.

Predecesorul lui Halo Infinite

Halo 5: Gardienii

Ce a venit înainte de Halo Infinite

Halo 5: Guardians este predecesorul viitorului Halo Infinite, oferind o campanie completă, o mulțime de moduri multiplayer, o mulțime de articole de deblocat și cea mai extinsă versiune de Forge creată o dată.

  • 15 USD pe Amazon
  • 20 USD la Microsoft

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este aproape la noi și cu siguranță va fi un joc incredibil plin de minuni, aventură și multe altele.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here