Beta lui Halo Infinite are acum roboți spartani și sunt mortali

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Prima previzualizare tehnică Halo Infinite a început pe 29 iulie și este programată să se desfășoare până pe 2 august, 1 PM ET/10 AM PT.
  • Anterior, jucătorii puteau juca împotriva roboților de nivel Marine și ODST.
  • Boții spartani sunt acum activi în joc pentru restul previzualizării tehnice, care sunt cele mai dificile din Halo Infinite.

Beta Halo Infinite este în curs de desfășurare din 29 iulie și de atunci, jucătorii și-au testat curajul atât împotriva roboților AI Marine, cât și ODST în multiplayer-ul Arena. Ambele tipuri de roboți au fost destul de competenți, deși roboții ODST au fost considerabil mai eficienți datorită preciziei lor, cumpără și utilizării ocazionale de strafing. Chiar și ODST-urile au pierdut întotdeauna în fața jucătorilor, în mare parte din cauza vitezei lor lente de reacție și a incapacității de a se adapta la tacticile creative pe care mulți jucători le folosesc.

Un nou tip de bot a fost adăugat totuși la previzualizarea tehnică Halo Infinite - roboții spartani. Acești roboți au creier mai mare și țintă mai ascuțită decât opțiunile de dificultate mai mică, făcându-i adversari foarte mortali. De asemenea, folosesc tehnici avansate de mișcare, astfel jucătorii ar putea avea dificultăți să le urmărească și să le iubească cu precizie. În general, va fi interesant de văzut câte de bine performează roboții spartani în meciuri și cred că ar fi destul de grozav dacă reușesc să câștige efectiv un joc.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Microsoft

Ai intrat în primul test beta Halo Infinite?? Dacă da, vă bucurați de joc până acum? Anunță-ne. Pentru mai multe despre Halo Infinite beta, nu ratați lista noastră cu erorile cunoscute și problemele de lansare beta Halo Infinite, ghidul nostru de echipamente Halo Infinite și lista noastră completă de arme Halo Infinite. De asemenea, asigurați-vă că consultați ghidul nostru despre cum să jucați Halo Infinite beta pentru informații despre cum puteți participa la teste în viitor. Sperăm că aceste teste beta ajuta 343 Industries să transforme Halo Infinite într-unul dintre cele mai bune jocuri Xbox vreodată.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi cu siguranță un joc incredibil plin de unii, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021, abia așteptăm lansarea completă.

  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here