Abordarea lui Halo Infinite față de Battle Pass-uri ameliorează temerile mele free-to-play

Sursa: 343 Industries

Când a fost anunțat inițial că suita multiplayer a lui Halo Infinite va fi complet free-to-play pe consolă și PC, mulți jucători și-au exprimat îngrijorarea cu privire la cum ar arăta metodele de monetizare, mai după ce Halo 5: Guardians. este destul de agresiv. sistem REQ Pack inspirat de cutia de pradă.

Din fericire, într-un videoclip de prezentare generală postat mai devreme astăzi, nu am făcut o idee mult mai bună despre ce nu așteptăm investițiile noastre financiare în jocul multiplayer Halo Infinite. Deși prețurile nu au fost confirmate oficiale, iată de ce abordarea progresivă a 343 Industries față de Battle Pass-uri ameliorează temerile mele free-to-play.

Starea actuală a „Pasului de luptă”

Sursa: 343 Industries

Aproape fiecare joc multiplayer important din acest zi, în special în spațiul free-to-play, are un fel de Battle Pass, în care jucătorii plătesc sau taxă în fiecare sezon pentru accesul la mai multe premii de lux. După nenumăratele bătăi de cap de la editori cu cuții de pradă și microtranzacții cosmetice în față, se pare că comunitatea și industria în ansamblu au fost de acord în liniște cu conceptul general al unui Battle Pass. Titluri uriașe precum Fortnite și Call of Duty: Warzone nu numai că prezintă aceste sisteme de deblocare bazate pe progrese, dar percep și sume exorbitante pentru articole cosmetice independente.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru unii jucători, acest lucru nu este în mod inerent o problemă, deoarece acestea sunt întotdeauna produse opționale de personalizare care nu schimbă în mod fundamental experiența de joc. Cu toate acestea, întotdeauna am simțit că produsele cosmetice de sine stătătoare are potențialul de a împiedica serios dorința sau nevoia dezvoltatorului de a stimula recompense bazate pe joc. Aceasta nu este neapărat o problemă cu fiecare titlu gratuit, dar cu Master Chief în Fortnite, de exemplu, a trebuit să plătiți 15 USD pentru a-l deblocat. Așadar, deși așteptam 100% ca Halo Infinite să adopte un sistem Battle Pass, nu aș putea fi mai mult de modul în care urmărește să fie implementat.

Cum este diferită abordarea lui Halo Infinite

În videoclipul de prezentare generală pentru multiplayer găzduit pe canalul oficial Halo YouTube (pe care îl puteți viziona mai sus), echipa de la 343 Industries a detaliat ceea ce jucătorii pot aștepta cu nerăbdare din hărțile, modurile, personalizarea lui Halo Infinite și cel mai. important, abordarea monetizării în spațiul free-to-play. Această prezentare generală a confirmat că Halo Infinite va include permise de luptă premium plătite cu reduceri de conținut sezonier, temat. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea competiției acestui shooter la persoana întâi, permisele de luptă pentru Halo Infinite nu vor expira niciodată. Stresul și presiunea de a elimina toate aceste deblocări sezoniere într-o fereastră mică de timp nu este ceva de care va trebui să vă faceți griji în Halo Infinite.

This abordare oarecum neortodoxă vă respectă timpul și investițiile financiare într-un mod în care multe alte titluri de jocuri ca serviciu pur și simplu nu o fac.

Aparent inspirat de îndrăgitul sistem de progres din Halo: The Master Chief Collection (deși cu o notă premium), veți putea, de asemenea, să vă întoarceți și să cumpărați permise de luptă anterioară pentru a debloca recompensele. This abordare oarecum neortodoxă vă respectă timpul și investițiile financiare într-un mod în care multe alte titluri de jocuri ca serviciu pur și simplu nu o fac.

343 Industries a subliniat, de asemenea, că recompensele din aceste Battle Pass-uri pot fi deblocate doar jucând jocul. Nu vor exista cutii de pradă și nici etichete de preț premium asociat cu deblocarea oricăruia dintre aceste articole. Pentru mine, aceasta este o veste incredibilă care îmi întărește preferința pentru recompense bazate pe joc.

Așa cum stau lucrurile, nu știm exact care va fi costul de intrare pentru aceste permise de luptă premium sau la ce pot aștepta jucătorii care nu plătesc banii când vine vorba de deblocări și progrese în joc. De asemenea, nu suntem siguri care va fi cadența când vine vorba de lansarea acestor permise de luptă tematice, dar declarația de misiune a echipei Halo Infinite pare să sugereze că a învățat din greșelile sale și dorește cu adevărat să ofere un multiplayer. experiență care nu este doar primitoare, ci și plină de satisfacții.

Voi fi primul care să recunosc că eram în mod legitim îngrijorat de cum ar putea arăta un joc Halo gratuit, dar cu câte au mai multe despre planurile 343 Industries pentru acest titlu, cu atât mai multă frica îmi va ajunge.

Impartaseste-ti gandurile!

Ce părere despre abordarea Halo Infinite asupra Battle Passes? Aceste detalii vă fac mai mult sau mai puțin îngrijorat de strategie de monetizare gratuită a jocului? Anunțați-ne în comentariile de mai jos! Și dacă sunteți în căutarea ceva care să vă aveți ocupat în timp ce așteptăm lansarea Halo Infinite's Holiday 2021, asigurați-vă că consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass.

Master Chief s-a întors

Halo Infinit

Ne așteaptă un nou capitol îndrăzneț

Halo Infinite este considerat a fi o repornire spirituală a iubitei francize de împușcături la persoana întâi. Pregătește-te să te îndrăgostești de Halo din nou în vacanța 2021.

  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here