„Halo Infinite” amânat până în 2021, dezvoltare afectată de COVID-19

Sursa: Microsoft

Microsoft a amânat Halo Infinite în 2021, invocând provocări de dezvoltare.

Anterior, Halo Infinite era programat să se lanseze în sezonul de vacanță din 2020, alături de Xbox Series X de nouă generație a Microsoft. Microsoft a reiterat că întârzierea lui Halo Infinite nu va afecta consola în sine. Se confirmă lansarea Xbox Series X în noiembrie 2020, alături de biblioteca completă de titluri și jocuri compatibile cu Xbox One, cum ar fi The Medium.

Într-o postare pe blog despre Halo Waypoint, Microsoft a oferit câteva detalii despre întârzierea lui Halo Infinite și despre modul în care 343i a fost afectat de politică corporativă mai largă a Microsoft de lucru de la domiciliu, din cauza pandemiei de Covid-19.

Astăzi vreau să împărtășesc comunității sau să actualizeze importantă de dezvoltare Halo Infinite. Am luat decizia dificilă de a ne muta lansarea în 2021 pentru a ne asigura că echipa are timp suficient pentru a oferi o experiență de joc. Halo care să corespundă viziunii noastre.

Decizia de a schimba lansarea noastra este rezultatul mai multor factori care au contribuit la provocările de dezvoltare, inclusiv impacturile continue legate de COVID, care nu afectează pe toți acest an. Vreau să recunosc munca grea din partea echipei noastre de la 343 Industries, care și-a menținut angajamentul de a face un joc grozav și de a găsi soluții la provocările de dezvoltare. Cu toate acestea, nu este sustenabil pentru bunăstarea echipei noastre sau pentru succesul general al jocului să-l expedieze în această sărbătoare.

Știm că acest lucru va fi dezamăgitor pentru mulți dintre voi și cu toții împărtășim acest sentiment. Pasiunea și sprijinul pe care comunitatea le-a prezentat de-a lungul anilor au fost incredibile și inspiratoare. Nu doream altceva decât să nu jucăm cu comunitatea în această sărbătoare. Timpul suplimentar nu va permite să terminăm munca esențială necesară pentru a livra cel mai ambițios joc Halo vreodată la calitatea pe care o așteptăm fanii noștri.

Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere.

Deși poate folosi puțin faptul că Xbox Series X nu va renunța cu exclusivitatea sa de mare nume la lansare, asigurarea lansării Halo Infinite într-o stare de înaltă calitate este de cea mai mare importanță. Halo a scăzut în popularitatea în ultimii ani și cu siguranța nu este jocul la modul jucat de tineri așa cum a fost cândva. Halo Infinite se va lansa cu o componentă multiplayer free-to-play, pe lângă experiența sa de campanie premium, amplasată într-un sandbox mai larg, cu un domeniu mai larg. Are toate șansele să capteze atenția mainstreamului cu această formulă, dar numai dacă este livrat cu calitatea așteptată de la o franciză AAA de nouă generație.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Când Microsoft a dezvăluit Halo Infinite, meme-ul lui Craig a devenit un hit viral peste noapte, inițial ca un comentariu negativ asupra imaginilor jocului, care îl readuce pe Halo la formatul vibrant și stilizat al trilogiei originale. Felul în care arată jocul a fost siguranța un punct de discuție în rândul fanilor francizei și al comunității mai largi în general și, sperăm, această întârziere va ajuta 343 să ridice puțin jocul pentru a satisface așteptările.

Halo Infinite cu siguranță nu a fost primul joc amânat de Covid-19 și, cel mai probabil, nu va fi nici ultimul. Dar miza este mare pentru Halo și simt că expedierea lui într-o stare sub standard nu este o opțiune în această etapă a jocului. Ce crezi? Dați în comentarii, spuneți-ne.

Xbox Series X/S

Principal

  • Xbox Series X: Tot ce știm
  • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
  • Lista specificațiilor Xbox Series X
  • Care este data lansării Xbox Series X?
  • Cât costă Xbox Series X?
  • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
  • Cele mai bune căști Xbox Series X

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here