Halo Infinite va primi o actualizare gratuită de ray tracing după lansare

Sursa: 343 Industries

Ce trebuie sa stii

  • S-a confirmat că Halo Infinite va primi o actualizare gratuită pentru ray tracing după lansarea jocului.
  • Aceasta face parte din obiectivul lui 343 de a evolua Halo Infinite dupa lansarea jocului.
  • Veți avea nevoie de un Xbox Series X, fie de un computer compatibil cu ray tracing pentru a vă bucura de această funcție.

Într-un interviu acordat IGN, șeful studioului 343 Industries, Chris Lee, a confirmat că Halo Infinite va primi o actualizare care adaugă ray tracing jocului când va lansare. Acest lucru se face ca parte a misiunii 343 Industries de a evolua Halo Infinite în timp, deoarece dezvoltătorul dorește ca jocul să acționeze ca o platformă pentru creșterea și extinderea viitoare.

Ray tracing este o caracteristică minunată care face iluminarea din jocuri mai realistă și mai captivantă, dar veți avea nevoie de niște hardware special pentru a vă bucura de el. Xbox Series X, consola cu care se livrează Halo Infinite, va putea gestiona ray tracing. PC-urile echipate cu plăci grafice NVIDIA RTX sunt, de asemenea, compatibile cu ray tracing. Cu toate acestea, sistemele vechi, cum sunt seria de console Xbox One, nu vor putea suporta raying ar fi așa că, dacă poți să vă bucurați de ray traced Halo Infinite, asigurați-vă că jucați pe Xbox X Series pe un computer. echipat comun.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Thisștire a venit în același timp în care a fost dezvăluit gameplay-ul lui Halo Infinite, prezentând unele dintre noi elemente sandbox ale jocului și un accent pe structurarea neliniară. Jocul complet este de așteptat să fie lansat în vacanța 2020 pe PC-urile Xbox Series X, Xbox One și Windows 10.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă călătorie grozavă vă așteaptă

Halo Infinite este aproape la noi și cu siguranță va fi un joc incredibil plin de minuni, aventură și multe altele.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here