Serverele Halo Infinite ar putea fi oprite pe măsură ce jucătorii roiesc multiplayer beta

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • Prima previzualizare tehnică Halo Infinite este acum live pentru jucătorii din programul Insider care s-au înscris și au primit acces.
  • Mulți jucători au probleme cu conectarea la serverele dedicate pentru matchmaking.
  • Având în vedere natura acestei previzualizări ca un test tehnic, instabilitatea serverului este oarecum de așteptat.

Prima previzualizare tehnică Halo Infinite este acum live, jucătorii care s-au înscris corespunzător pentru test accesând acum Slayer împotriva Bots, o premieră pentru franciza Halo. Din păcate, vedem mulți jucători care au probleme de conectare la meciuri, inclusiv unii dintre personalul nostru.

Repornirea aplicației sau pornirea la rece a consolei nu pare să ajute. Cu toate acestea, vedem un oarecare succes cu jucătorii care se alătură lobby-ului unui prieten și apoi se pot încărca în meciuri. Dacă întâmpinați alte probleme, ținem evidența unei liste de erori și probleme cunoscute pe care 343 Industries le identifică sau pe care le întâmpină numeroși jucători.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O eroare deosebit de comună în acest moment spune că este necesară o actualizare înainte ca jucătorii să poată descărca complet versiunea de previzualizare tehnică Halo Infinite. Din fericire, aceasta este rezolvată prin simpla pornire la rece a consolei.

Halo Infinite este programat să se lanseze la un moment dat în vacanța 2021 pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și PC.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este de departe cel mai mare joc Xbox al anului și, pe baza a ceea ce am văzut la E3 2021, se pare că va fi fantastic.

  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here