Halo Infinite colaborează cu Monster pentru XP dublu, embleme și multe altele

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • Parteneriatul dintre Halo Infinite și Monster Energy a fost anunțat, împreună cu detalii despre parteneriat.
  • Achiziționând cutii, jucătorii pot câștiga o varietate de premii diferite, atât în ​​​​joc, cât și în exterior.
  • Unele dintre recompensele pe care jucătorii le pot câștiga includ XP dublu, skinuri de arme, o excursie la Paris și multe altele.
  • Promoția se desfășoară în perioada 1 septembrie 2020 - 31 decembrie 2020. Articolele din joc vor fi adăugate în contul tău când Halo Infinite va fi lansat în 2021.

Parteneriatul dintre Halo Infinite și Monster Energy a fost anunțat oficial de Michael Wolf, liderul de marketing pentru Halo Infinite. Cumpărând băuturi speciale Monster Energy cu tematică Halo Infinite, disponibil în anumite reviste din Statele Unite, Canada, Mexic și EMEA, jucătorii pot câștiga diverse premii atât în ​​​​joc, cât și în afara ei. Orele de începere și de sfârșit ale promoției variază în funcție de regiune, dar, în general, începe pe 1 septembrie 2020 și se termină pe 31 decembrie 2020.

Când cumpărați cuții de Halo Infinite Monster Energy, va trebui să vă salvați chitanța și apoi să mergeți pe site-ul web al lui Monster și să urmați instrucțiunile de acolo. Când faceți acest lucru, veți obține puncte pe care le puteți valorifica pentru coduri care deblochează articole speciale în Halo Infinite, pe care trebuie să le valorificați aici. Acestea includ skinuri de arme și embleme de jucător și vor fi adăugat în contul dvs. când apare Halo Infinite. În plus, veți fi, de asemenea, înscris să câștigați o excursie specială la Paris pentru a experimenta sau experiență Zero Gravity Flight și veți avea, de asemenea, șansa de a câștiga o Xbox Series X.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Xbox Game Studios

Fiecare cutie pe care să cumpere vă va permite, de asemenea, să vă bucurați de 30 de minute de XP dublu în Halo Infinite, cu maximum 60 de ore de XP dublu posibil pentru fiecare cont de jucător. În plus, fiecare cutie va include și un Snapcode care va debloca filtrele Snapchat cu tematică Halo Infinite. Pentru mai multe detalii despre promoție, asigurați-vă că consultați anunțul complet.

Halo Infinite este de așteptat să fie lansat în 2021 pe PC-urile Xbox Series X, Xbox One și Windows 10. Inițial a fost programată pentru o lansare de vacanță 2020, dar în cele din urmă a fost amânată, ceea ce a fost o decizie pe care am crezut-o că este mișcarea potrivită. Dacă vă puteți juca Halo chiar, vă recomandăm cu căldură Halo: The Master Chief Collection.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi cu siguranță un joc incredibil plin de unii, aventură și multe altele.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Termină lupta

Halo: Colecția Master Chief

Experimentați întreaga istorie Halo

Colecția Master Chief este o colecție a fiecărui shooter Halo din era pre-Xbox One, oferind o valoare incredibilă la un preț incredibil.

  • 40 USD la Microsoft (Xbox One)
  • 40 USD la Microsoft (PC)
  • 40 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here