Halo Infinite are nevoie de un anti-cheat puternic sau are probleme mari

Sursa: 343 Industries

Dacă există un lucru care este clar, Halo Infinite, 343 Industrie reflectă propune să propună să propulseze francez Halo înapoi în lumina, ceea ce pare să fie unul dintre cele mai interesante experiențe multiplayer vreodată (consultați multiplayer Halo Infinite dacă nu ați avut făcut-o deja).

Între abordarea excelentă a Halo Infinite a permiselor sale de luptă, sezoanele lungi de trei luni care oferă jucătorilor mult timp pentru a se implica cu conținut nou, revenirea la un joc bazat pe sandbox pentru care jocurile originale Halo erau renumite, suport pentru 120 FPS pe Xbox Series X|S și suport pentru jocul încrucișat între Xbox și PC, jocul este gata să ia cu toate comunitățile de jocuri casual, cât și cele competitive, când va fi lansat mai târziu în 2021. Dar există un lucru care amenință să împiedice acest lucru să se întâmple: o creștere recentă a hackerilor care au lovit puternic jocurile pentru computer, dăunând integrității jocului și, în general, făcând experiența frustrantă pentru mii de jucători.

Jocurile populare pentru PC, cum ar fi Destiny 2, s-au confruntat cu probleme grave de înșelăciune în ultimele luni.

Dezvoltatorii au reușit, în general, să fie în fața trișorilor și a instrumentelor lor rău intenționate în ultimii ani, dar, din păcate, acest lucru s-a schimbat în timpul pandemiei. Companiile din spatele unora dintre cele mai mari jocuri împușcături de pe platforma PC s-au străduit să contracareze în mod eficient „noul val” de aimbot, wallhackeri și multe altele care s-au prăbușit pe titluri precum Destiny 2, Valorant, Call of Duty : Warzone și multe altele. Recent, Riot Games și Bungie au făcut echipă pentru a da în judecată un creator de software înșelat, dar este clar că acțiunea în just acțiunea nu va rezolva această problemă.

Chiar și popularul CS:GO al lui Valve a înregistrat o creștere a numărului de trișori recent, deși contramăsurile sale VAC prin a fi mai eficiente decât soluțiile utilizate de alți dezvoltatori. Cu toate acestea, nu se poate spune despre VAC în Team Fortress 2, deoarece jucătorii au raportat prezența aimbot-urilor în aproape fiecare server de matchmaking de luni de zile. O actualizare recentă a atenuat o problemă, dar securitatea va rezista?

Sursa: Valve Problema de hacking din Team Fortress 2 este severă și alungat mulți jucători.

Unul dintre motivele pentru care aceste jocuri suferă atât de mult din cauza trișorilor este majoritatea dintre ele sunt free-to-play, ceea ce înseamnă că este incredibil de ușor să faci conturi noi pentru a continua să trimiți după ce banhammer- scade. Multiplayer-ul lui Halo Infinite va fi de asemenea free-to-play, ceea ce înseamnă că 343 Industries vor trebui să fie pregătite pentru a combate acest lucru. O altă preocupare este natura multi-platformă a jocului; dacă Halo Infinite nu reușește să țină trișorii sub control, așa cum o fac multe alte jocuri pentru computer, acești trișori ar putea strica distracție jucătorilor de pe computer și consolă. Dezvoltatorii au declarat că jocul va implementa restricții bazate pe intrarea pentru meciurile clasate, dar doar pentru că un jucător de pe computer trebuie să folosească un controler pentru a se potrivi cu jucătorii de pe consolă nu înseamnă că software-ul de trișare nu va funcționa.

În special, 343 Industries au comentat măsurile anti-cheat ale lui Halo Infinite într-o postare anterioară pe blog. „Am depus multă muncă pentru a securiza motorul Slipspace și a dezvoltat noi modal de a proteja și de a schimba jocul pentru a încetini dezvoltarea trucurilor”, a declarat Michael VanKuipers, inginerul de securitate Halo Infinite. „Când oamenii trișează, suntem concentrați să-i prindem prin comportamentul lor ... Combaterea trișorilor este o cursă înarmărilor în continuă evoluție, dar facem investiții în tehnologiile necesare astăzi pentru a continua lupta în anii următori."

Sursa: 343 Industries

Anti-cheat-ul lui Halo Infinite trebuie să fie eficient pentru ca jocul să aibă succes.

Dacă vă rugăm să anti-cheat ale Halo Infinite vor fi să nu fie eficient pe cât de mult sugerează dezvoltatorii, rămân de văzut, dar dacă Microsoft și 343 Industries vor ca Halo Infinite să-și ajute să vă ajute să vă aduceți înapoi. , trebuie să fie, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Relevanța lui Halo va crește probabil la noi culmi cu Halo Infinite dacă multiplayerul este fel de distractiv cum părea în timpul show-ului Xbox E3 2021, dar acest lucru este posibil doar dacă hackerii nu taie aripile jocului.

Trișorii ruinează experiența completă pentru toată lumea și dacă îți permite să ruleze în rampă pe servere, jocul lui Halo Infinite va fi complet umbrit de problema hackerilor. În cele din urmă, sunt incredibil de încântat de sosirea jocului mai târziu în acest an. Dar, având în vedere că plângerile despre hackeri din jocurile pentru PC cresc zilnic, nu pot să nu mă simt nervos și eu. Sperăm că dezvoltatorii de la 343 Industries vor reuși acolo unde Bungie, Riot și alții au eșuat.

Halo Infinite pare că va fi unul dintre cele mai bune jocuri Xbox vreodată. Abia așteptăm să îl jucăm când vine vorba de Xbox Series X, Xbox Series S, console Xbox One și PC-uri cu Windows 10 (și Windows 11) mai târziu în acest an. precomanda acum jocul pentru 60 USD, dar recumpărați că, dacă sunteți interesat doar de multiplayer, acesta este complet gratuit.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este de departe cel mai mare joc Xbox al anului și, pe baza a ceea ce am văzut la E3 2021, se pare că va fi fantastic.

  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here