Halo Infinite trebuie să evite aceste 5 greșeli pentru a avea succes

Halo Infinite, următoarea tranșă din legendara franciză Xbox, este la orizont. Cu toate acestea, pentru a sufla mințile tuturor și pentru a aduce Halo înapoi în vârful topurilor, este esențial ca dezvoltatorul jocului, 343 Industries, să evite să facă aceste cinci greșeli critice, care, din păcate, au fost făcute cu Halo 5. : Gardieni.

Campanie slabă

Una dintre cele mai mari probleme ale lui Halo 5 a fost că campania, în ochii majorității oamenilor, a fost semnificativ mai puțin plăcută decât cea a predecesorilor săi. A avut momentele sale — secțiunea jocului care a avut loc pe Sanghelios a fost excelentă — dar, per total, Halo 5 a dezamăgit puternic în departamentul singleplayer, atât în ​​​​ceea ce descoperi jocul, cât și povestea. Unul dintre cele mai mari avantaje ale Halo față de concurenții direcții precum Call of Duty sau Battlefield este că campaniile sunt de obicei de calitate superioară, așa că această greșeală nu poate fi repetată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Abaterea de la rădăcini

Încă de la Halo: Reach, franciza s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de formula mecanică de bază care a adus seria în lumina reflectoarelor pentru început. Halo: Reach a introdus abilități de armură, Halo 4 a făcut sprintul o mecanică universală, iar Halo 5 a adăugat abilități spartane extrem de controversate, oferind jucătorilor puterea de a alunecă, de a pluti în aer, de a iubi în pământ și multe altele. Deși aceste lucruri nu sunt în mod obiectiv rele, în niciun caz, o mare parte a comunității nu-i plasează aceste noi mecanici. Fără să iau în calcul Halo 2 Anniversary, a trecut peste un deceniu de când un stil mai „clasic” de Halo a fost pe rafturi. Cred că o întoarcere la mecanica mai simplă pe care Halo o avea înainte aceasta o idee fantastică pentru Halo Infinite.

Prevalența microtranzacțiilor

Ceva care a fost aproape universal displacut în Halo 5 a fost sistemul de solicitare (REQ pe scurt) care a determinat modul în care jucătorul a deblocat elementele de personalizare precum armura, precum și armele și vehiculele de utilizare în noul mod Warzone. În esență, cuții de pradă sub formă de cărți, pachetele REQ au făcut câștigarea aproape totul în joc sau aruncare a zarurilor. Au fost obținute jucând în mod normal, dar a durat foarte mult timp pentru a câștiga în orice rata constantă. lucru a fost în contrast puternic cu jocurile.

Totuși, există motive să fii optimist în acest sens: a fost deja confirmat de șeful studioului 343, Chris Lee, că Halo Infinite nu va avea nicio loot box plătită, deși va avea microtranzac. Sperăm că microtranzacțiunile lui Infinite vor avea mult mai puțin impact asupra experienței generale.

Lipsa listelor de redare de lansare

Halo 5 a fost lansat cu o cantitate mică de moduri de potrivire și liste de redare, care au împiedicat semnificativ experiența online. Unul dintre cele mai bune lucruri despre Halo este modul în care ofertele sale diverse ale modurilor de joc promovează o multitudine de experiențe de joc diferite. Halo 5, totuși, a fost lansat doar cu minim. Deși este adevărat că au fost adăugate mai multe moduri în ultimii trei ani, pentru mulți jucători a fost prea puțin prea târziu. Halo Infinite trebuie să ofere o gamă bună de conținut din cutie.

Fără Forge la lansare

Modul Forge de la Halo 5, faimosul instrument de creare a hărților de la Halo, nu a venit cu jocul la lansare. Acest lucru l-a făcut primul joc din seria din 2007 care nu are modul la lansare, iar absența acestuia a fost destul de dăunătoare comunității multiplayer. Mulți oameni, inclusiv eu, se distrează mult creând și editand hărți pentru a crea oportunități unice de joc. Din fericire, a fost adăugată la două luni după lansare și este de departe cel mai bun mod Forge, dar a nu-l avea acolo la începutul ciclului de viață al jocului a fost totuși foarte dezamăgitor.

Gândurile tale

Ce parere aveti de greselile pe care le-am mentionat? Ce crezi că trebuie să evite 343 Industries cu Halo Infinite? Anunțați-mă și asigurați-vă că verificați jocurile de mai jos dacă aveți o mâncărime Halo de zgâriat. Halo Infinite nu are încă o dată de lansare, dar se lansează atât pe Xbox One, cât și pe PC.

  • Vezi Halo 5 la Microsoft
  • Vezi Halo Wars 2 la Microsoft
  • Vedeți Colecția Master Chief la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here