Producătorul principal al Halo Infinite, Mary Olson, părăsește 343 Industries și se alătură Midwinter Entertainment

Ce trebuie sa stii

 • Halo Infinite este în prezent programat să fie un titlu de lansare pentru Project Scarlett.
 • După ce directorul de creație a plecat în urmă cu câteva săptămâni, producătorul executiv Mary Olson a fost declarat că va prelua rolul de producător principal al campaniei.
 • Acum se pare că Olson a părăsit 343 Industries și acum lucrează la Midwinter Entertainment.
 • La fel ca toate titlurile Xbox Game Studios, va face parte din Xbox Game Pass.

Halo Infinite a suferit câteva schimburi de conducere în ultimul timp, directorul de creație Tim Longo plecând în următoarele câteva săptămâni. La aceea vreme, lui Kotaku i-a fost trimisă o declarație, în care se explică că producătorul executiv Mary Olson a preluat echipa de campanie în calitate de producător principal. Se pare că s-a schimbat, deoarece, conform profilului LinkedIn al lui Olson, ea a părăsit 343 Industries și acum lucrează la Midwinter Entertainment.

Actualizați

John Junyszek, Community Manager la 343 Industries, a oferit o actualizare a situației printr-o postare pe Reddit. În ea, el explică că Olson nu a preluat rolul lui Longo, deoarece, în schimb, ea lucra să „jute la finalizarea jocului pentru data lansării din vacanța 2020” și nu a fost implicată în luarea deciziei creative. El explică în continuare că ideea ca Olson să-l înlocuiască pe Longo "...implică faptul că Mary a preluat controlul creativ al întregului joc, nu i-a plăcut ceea ce a văzut și apoi a decis să plece. Dacă asta s-a întâmplat de fapt, aș putea înțelege perfect să fiu îngrijorat – dar nu este cazul, deoarece ea era producător principal și nu un nou director de creație."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Povestea originală continuă mai jos

Midwinter Entertainment este echipa care lucrează la Scavengers. Destul de interesant, conform profilului lui Olson, ea nu a preluat niciodată rolul de producător principal la Halo Infinite. Este posibil ca ea să nu fi fost în rol de mult timp sau discuții interne au găsit pe cineva care să preia conducerea la finalizarea campaniei. De asemenea, este important de reținut că liderul creativ general al jocului rămâne Chris Lee, care este șeful de studio pentru Halo Infinite și toate titlurile Halo pentru împușcături la persoana întâi dezvoltată de 343 Industries.

După recepția mixtă de elemente în Halo 4 și Halo 5: Guardians, 343 Industries se concentrează puternic pe readucerea Halo-ului pe care jucătorii l-au iubit. Bonnie Ross, șeful 343 Industries, a declarat anterior că intenția studioului este ca Halo Infinite să fie o „repornire spirituală” a francizei.

Pentru mai multe informații despre Halo Infinite, puteți consulta un teaser interesant pentru a vă îngriji un fan l-a văzut. Halo Infinite este destinat în prezent să fie lansat în 2020 ca titlu de lansare pentru Project Scarlett, consola Xbox de ultimă generație a Microsoft. Jocul va fi lansat și pe Xbox One și PC și va fi inclus în Xbox Game Pass.

Sunetele Halo Infinite includ înregistrări de la Gyoza pug

Cel mai bun din ambele lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. Chiar acum, puteți alege un abonament de trei luni pentru 45 USD prin Amazon.

 • 45 USD pe Amazon
 • 45 USD la Best Buy

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here