Lansarea Halo Infinite fără cooperare și Forge este o mare dezamăgire

Sursa: 343 Industries

Într-un videoclip surpriză de actualizare a dezvoltatorului, 343 Industries a oferit niște vești proaste fanilor: Halo Infinite nu va avea campanie în cooperare sau instrumentul îndrăgit de editare și creare a hărților din seria Forge la lansarea acestui sezon de sărbători. În plus, caracteristică nu va fi adăugat timp de câteva luni. Mai exact, campania cooperativă nu va fi implementată decât trei luni după lansarea lui Halo Infinite în sezonul 2, iar fanii nu vor avea acces la modulul Forge până la șase luni după lansare în sezonul 3.

Fiind cineva care se preocupă că atât cooperarea, cât și Forge sunt părți esențiale ale experienței. Halo, această știre m-a lăsat să mă simt incredibil de dezamăgit. Și deși în cele din urmă încă cred că Halo Infinite va fi un joc excelent, aceste întârzieri de caracteristici de siguranță nu se reflectă bine asupra francizei în ansamblu - mai ales că comunitatea Halo a trebuit deja să se confrunte cu un joc care se lansează fără. funcții de bază o dată. înainte cu Halo 5: Guardians.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cooperarea este o parte integrantă a experienței campaniei

Sursa: Bungie

Interacțiunea cu sandbox-ul lui Halo în cooperare este o explozie și urăsc că va trebui să aștepte să fac asta în Halo Infinite.

De la lansarea Halo: Combat Evolved în 2001, jocul de cooperare a fost o parte integrantă a experienței campaniei Halo. Atât jocul pe ecran împărțit local, cât și cooperarea online au fost întotdeauna căile preferate de fani pentru a se bucura de jocul bazat pe nisip Halo, iar motivul este că lucrezi cu un prieten pentru a combina diferite arme, vehicule și piese de echipament împreună împotriva Inamicii AI este o explozie. Cutia de nisip a lui Halo este foarte distractiv cu care să interacționeze singur, dar când ești pui prieteni în amestec, există un potențial nesfârșit pentru un joc plăcut și creativ.

Uneori poate chiar să descoperi exploatații amuzante care funcționează doar cu mai mulți jucători; una dintre cele mai dragi amintiri ale mele cu Halo este sa lucrez cu prietenul meu pentru a „zbura” un suport de gunoi pe un Scarab Covenant folosit sau eroare de spam.

Chiar dacă cred din toată inima că Halo Infinite va fi un joc grozav de jucat solo, mulți se spun că trebuie să aștepte trei luni pentru a se putea bucura de el cu prietenii. Campania co-op este fiecare joc. jocul. când se eliberează.

Având în vedere că fanii au trebuit deja să aștepte un an întreg în plus pentru ca Halo Infinite să apară, fapt că trebuie să aștepte încă trei luni pentru una dintre cele mai elementare și să îndrăgite caracteristicile lui Halo este inacceptabil.

Forge este crucial pentru succesul jocurilor personalizate

Sursa: Bungie

Întârzierea de șase luni a editorului de hărți Halo's Forge este, de asemenea, sau dezamăgire masivă și, de asemenea, poate amenința sănătatea scenei jocurilor personalizate multiplayer a lui Halo. Comunitatea de jocuri personalizate a unui joc Halo trăiește sau moare, în funcție de disponibilitate sau nu a Forge. Cu el, fanii pot construi hărți creative care se potrivesc perfect modurilor de joc clasice create de comunitate, cum ar fi Duck Hunt, sau chiar pot crea moduri de joc complet noi, cum ar fi Flapjack Frenzy de la Halo 5. Fără el, jucătorii vor fi forțați să încerce să facă ca hărțile de stoc ale jocului să funcționeze cu jocuri personalizate, ceea ce duce de obicei la o experiență mediocră.

Nu ar fi chiar atât de rău dacă Forge ar veni la scurt timp după lansare, dar fapt că 343 Industries întârzie sosirea cu șase luni întregi este supărător. Aceasta înseamnă că comunitatea de jocuri personalizate practic nu va exista pentru prima jumătate a lui Halo Infinite, ceea ce este teribil pentru sănătatea jocului. Halo Infinite ar trebui să fie un joc de serviciu live care atrage oamenii să continue să joace în timp, așa că decizia de a lansa jocul fără modul Forge care ia ținut pe oameni să joace Halo 3, Halo: Reach, Halo 4 și Halo 5 ani de zile este derutant.

Acesta nu este un aspect bun pentru Halo

Sursa: Electronic Arts Halo Infinite se confruntă cu Battlefield 2042 și Call of Duty: Vanguard în această sărbătoare.

Halo Infinite are nevoie de tot ajutorul pentru care îl poate primi, aceste întârzieri nu ajută deloc.

În cele din urmă, aceste întârzieri se reflectă foarte slab asupra Microsoft și 343 Industries, mai ales că mulți fani sunt deja sceptici cu privire la calitatea jocului din cauza debutului dezamăgitor al gameplay-ului din 2020 și a întârzierii ulterioare în 2021. Având în vedere că Halo nu a fost serios relevant de aproape un deceniu și atât Battlefield 2042, cât și Call of Duty: Vanguard prin gata să atragă nenumărați jucători cu funcții avansate, cum ar fi modul Portal, care revigorează hărțile clasice Battlefield, ultimul lucru. de care are nevoie de Halo Infinite. este să ofere mai puțin jucători săi. Concurența în spațiul de împușcături la persoana întâi este extrem de acerbă, dacă Halo nu poate ține pasul, franciza se va strădui să-și revină la relevanță.

Este adevărat că Halo Infinite va funcționa probabil bine în ciuda acestor întârzieri. La urma urmei, este unul dintre singurele jocuri mari care vor apărea în curând pe Xbox Series X și Xbox Series S și, pe baza a ceea ce s-au gândit fanii despre testul beta Halo Infinite, mă aștept ca multiplayerul jocului să fie primit. pozitiv. Cu toate acestea, pentru ca Halo să provoace cu adevărat magi precum Battlefield și Call of Duty, jocul trebuie să declanșeze toate cilindrii. Sper din tot sufletul că acestea sunt singurele întârzieri de conținut pe care le va avea jocul, pentru că dacă Microsoft și 343 Industries anunță mai multe, voi fi foarte îngrijorat pentru viitorul lui Halo Infinite.

Gândurile tale

Ce crezi? Sunteți de acord cu mine că lipsa cooperativei și a Forge este incredibil de dezamăgitoare sau crezi că nu este o problemă de mare? Să-mi dai de veste.

Pentru mai multe despre Halo Infinite, nu ratați acoperirea noastră a programului beta Halo Infinite. De asemenea, consultați ghidul nostru pentru precomenzile Halo Infinite dacă puteți obține o copie a jocului înainte de lansarea de sărbători 2021 (cumpărați că multiplayer-ul va fi o experiență free-to-play autonomă). În cele din urmă, sperăm că Halo Infinite va ajunge să fie unul dintre cele mai bune jocuri Xbox vreodată și nu putem pune mâna pe joc când se lansează.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi, sperăm, un joc incredibil, plin de minuni, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021, abia așteptăm lansarea completă... deși suntem întristați să aflăm că unele funcții vor lipsi la lansare.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here