Halo Infinite arată bine în aceste noi capturi de ecran Xbox E3 2021”,

Sursa: 343 Industries

După ce jocul multiplayer al lui Halo Infinite a fost dezvăluit la show-ul Xbox E3 2021, 343 Industries a distribuit o serie de capturi de ecran de înaltă calitate cu modul multiplayer al jocului într-o postare pe blog. Iată o galerie cu ele într-o locație convenabilă, astfel încât tu, ca și noi, să le poți ochi peste ele în toată gloria lor clară și superbă.

Sursa: 343 Industries

Ce părere ai despre aceste capturi de ecran, precum și despre prezentarea generală a lui Halo Infinite la E3 2021? Spune-ne în comentarii. Credem că va fi unul dintre cele mai bune jocuri Xbox ale anului (și poate vreodată) și abia așteptăm să punem mâna pe el când vine vorba de Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One console și PC-uri cu Windows 10 (și Windows 11) mai târziu în acest an. Puteți precomanda acum jocul pentru 60 USD, dar rețineți că, dacă sunteți interesat doar de multiplayer, acesta va fi complet gratuit. Există, de asemenea, o versiune beta Halo Infinite care va veni în vara 2021 la care vă puteți înscrie (consultați ghidul nostru despre cum să vă înscrieți la beta Halo Infinite pentru mai multe detalii).

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este de departe cel mai mare joc Xbox al anului și, pe baza a ceea ce am văzut la E3 2021, se pare că va fi fantastic.

  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here