Halo Infinite este o „platformă pentru viitor”, potrivit 343 Industries

Sursa: 343 Industries

Ce trebuie sa stii

  • Într-un interviu, șeful studioului 343 Industries, Chris Lee, a dezvăluit că dezvoltatorii doresc ca Halo Infinite să acționeze ca o "platformă pentru viitor."
  • În esență, acest lucru înseamnă că noul conținut Halo va apărea ca completări la Halo Infinite, mai degrabă decât jocurile noi.
  • Această informație a fost precedată de prima dezvăluire oficială a gameplay-ului lui Halo Infinite.

După dezvăluirea oficială a gameplay-ului pentru Halo Infinite, noi informații despre structura jocului au ieșit la iveală printr-un interviu acordat de IGN cu șeful studioului 343 Industries, Chris Lee. Mai exact, Lee a dezvăluit că 343 intenționează să trateze Halo Infinite ca bază pentru conținutul Halo care urmează să fie adăugat mai târziu.

„Halo Infinite este începutul platformei noastre pentru viitor”, a spus Lee. „Vrem ca Infinite să crească în timp, față de a merge la acele titluri numerotate și de a avea toată acea segmentare pe care o aveam înainte. Este vorba într-adevăr de a crea Halo Infinite ca începutul următorilor zece ani pentru Halo și apoi de a-l construi pe măsură ce mergem cu fanii și comunitatea noastră."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: 343 Industries

În cele din urmă, se pare că Halo Infinite va acționa ca o platformă pentru lucruri precum extinderile de campanie și alte tipuri de DLC. Sperăm că vom ști mai multe despre planurile lui 343 de a construi viitorul Halo din Halo Infinite în curând. Ești entuziasmat de această direcție?? Spune-ne în comentarii.

Halo Infinite este de așteptat să se lanseze în timpul Sărbătorilor 2020 pe PC-urile Xbox Series X, Xbox One și Windows 10.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă călătorie grozavă vă așteaptă

Halo Infinite este aproape la noi și cu siguranță va fi un joc incredibil plin de minuni, aventură și multe altele.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here