Halo Infinite: sunet ascuns descoperit într-o nouă postare pe blog

Sursa: 343 Industries

Ce trebuie sa stii

  • Un fan Halo a descoperit un fișier audio în cel mai recent articol de actualizare pentru dezvoltare Halo Infinite.
  • Fișierul este o conversație de 46 de secunde, în principal între Dr. Halsey și Master Chief.
  • Dr. Halsey sugerează că AI care se aliază cu Cortana ar putea să nu se opună neapărat șefului, sugerând că poate că i-ar putea influența partea lui Cortana.

La doar câteva minute după ce 343 Industries a lansat o nouă actualizare privind dezvoltarea lui Halo Infinite, un fan al Halo pe Twitter pe nume @ZachRRobertson a descoperit un fișier audio ascuns încorporat în postarea blogului. asculta singur fișierul aici.

DE asemenea, ascuns în liniște în acest articol este un FIȘIER AUDIO între Chief și Halsey. //t.co/CGxmwvcRkS

– Zach (@ZachRRobertson) 26 februarie 2021

Prima jumătate a jurnalului audio îl prezintă pe Dr. Halsey vorbește cu o persoană necunoscută (cel mai probabil un ofițer UNSC) despre preluarea galaxiei de către Cortana în următoarele evenimente din Halo 5: Guardians. Apoi, Master Chief poate fi auzit intrând în scenă și vorbește cu Dr. Halsey despre planul care merge mai departe. Când șeful o întreabă pe Halsey despre AI care se aliază cu cauza lui Cortana, Halsey notează că, deși aceste AI se opun UNSC, s-ar putea să nu fie neapărat ostili față de șeful însuși. Acest lucru implică posibilitatea ca Master Chief să fie capabil să îndepărteze unii dintre Cortanei de partea ei, într-un mod în care UNSC mai larg nu ar fi capabil să facă. Acest lucru ar putea duce în cele din urmă la căderea ei, pe care o putem vedea de-a lungul Halo Infinite sau despre care putem afla de-a lungul campaniei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În cele din urmă, doar timpul va spune ce se întâmplă cu adevărat cu Cortana și cu facțiunea ei Created, dar acest fișier audio le-a dat fanilor mult de gândit.

Halo Infinite este de așteptat să fie lansat în toamna anului 2021 pe Xbox Series X, Xbox Series S, console Xbox One și PC-uri cu Windows 10. Prețul jocului este de așteptat să fie de 60 USD, deși jocul multiplayer va fi gratuit. De asemenea, va rula la 120 FPS pe Xbox Series X și Series S, ceea ce este interesant. De asemenea, vă recomandăm să verificați Colecția Master Chief în timp ce așteptați Halo Infinite, deoarece reunește toate shooterele Halo pre-Xbox One la un preț excelent. Acest îl face cu ușurință unul dintre cele mai bune shootere Xbox One de pe piață și recent a devenit și mai bine odată cu sosirea sezonului 5 al MCC, care a adăugat un tone de produse cosmetice noi la Halo 3 și Halo: Reach.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi cu siguranță un joc incredibil plin de unii, aventură și multe altele. Pur și simplu nu putem fi siguri când le vom vedea pe toate.

  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Termină lupta

Halo: Colecția Master Chief

Experimentați întreaga istorie Halo

Colecția Master Chief este o colecție a fiecărui shooter Halo din era pre-Xbox One, oferind o valoare incredibilă la un preț incredibil.

  • 40 USD la Microsoft (Xbox One)
  • 40 USD la Microsoft (PC)
  • 40 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here