Halo Infinite are data de lansare pe 8 decembrie, alături de noi trailere

Sursa: 343 Industries

Ce trebuie sa stii

  • În timpul Gamescom Opening Night Live, Microsoft și 343 Industries au anunțat că Halo Infinite va lansa pe 8 decembrie 2021.
  • Jocul va include atât campanie, cât și multiplayer la lansare.
  • Știrea a fost dezvăluită împreună cu un nou trailer care are o poveste de fundal a personajului Spartan Agryna și un trailer care se îngrijește de un Xbox Series X cu tematică Halo Infinite și Xbox Elite Controller Series 2.

În timpul streamului live la Gamescom Opening Night pentru Gamescom 2021, Microsoft și 343 Industries au anunțat că Halo Infinite va fi lansat pe 8 decembrie 2021. Acest lucru adaugă mai multă claritate date de lansare specificată anterior pentru Holiday 2021. Mulți (inclusiv noi) așteptau ca Halo Infinite să sosească la sfârșitul lunii noiembrie, la cea de-a 20-a aniversare a lansării Halo: Combat Evolved, dar Microsoft a ales să lanseze jocul la începutul lunii decembrie.

This știți a fost însoțit de un scurt trailer care are o poveste de fundal a personajului Spartan Agryna, Spartan-IV care antrenează noi spartani în modul Academia lui Halo Infinite. Îl pot urmări mai jos. A existat, de asemenea, un scurt trailer care a tachinat un Xbox Series X cu tematică Halo Infinite, precum și un Halo Infinite Limited Edition Xbox Elite Controller Series 2.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În general, este grozav să obținem în sfârșit o dată de lansare pentru Halo Infinite, deși este încă frustrant faptul că Halo Infinite nu va avea campanie cooperativă sau Forge la lansare. În ciuda cât de dezamăgitor este, totuși, cred că jocul arată grozav și abia așteptăm să punem mâna pe în decembrie. Cum te simți pentru Halo Infinite? Anunță-ne.

Pentru mai multe despre Halo Infinite, nu ratați acoperirea noastră a programului beta Halo Infinite. De asemenea, consultați ghidul nostru pentru precomenzile Halo Infinite dacă puteți să obțineți o copie a jocului înainte de lansarea lui din 8 decembrie 2021 (cumpărați că multiplayer-ul va fi o experiență free-to-play independentă). În cele din urmă, sperăm că Halo Infinite va ajunge să fie unul dintre cele mai bune jocuri Xbox vreodată și nu putem pune mâna pe joc când se lansează.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi, sperăm, un joc incredibil, plin de minuni, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021 și Gamescom, abia așteptăm lansarea completă.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here