Glitch-ul beta de la Halo Infinite vă oferă pumni rapidi de furie

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • O eroare în versiunea beta Halo Infinite vă permite să învingeți rapid oamenii cu mai mulți atacuri corp la corp simultan.
  • Defecțiunea este efectuată prin atacul corp la corp, apoi schimbând arma și atacând corp la corp din nou imediat în timp. apoi corp înlănțui atacurile corp la cu fiecare schimb.

Deoarece Halo Infinite beta este o versiune în curs de desfășurare a jocului complet care va veni la sfârșitul acestui an, jucătorii erau obligați să descopere noi erori și erori atunci când au pus mâna pe ea în acest weekend. Cele mai multe dintre aceste probleme sunt erori tehnice plictisitoare, cum ar fi probleme cu performanța jocului sau elementele UI care nu funcționează corect. Cu toate acestea, unele dintre bug-uri sunt destul de amuzante; de exemplu, în timpul ultimului test beta, atacurile corp la corp ar putea trimite jucătorii inamici să zboare.

Una dintre cele mai amuzante (și cele mai rupturi de joc) erori din acest test beta este o exploatare care le permite jucătorilor să atace la corp extrem de rapid, oferindu-le, în esență, pumni rapidi de furie care pot anihila orice jucător în calea lor. Cu această eroare, pot învinge pe oricine, inclusiv pe cineva care are un scut superior, într-o fracțiune de secundă. Aruncă o privire la exploatarea de mai jos:

?#HaloInfinite #HaloInfiniteMP poză.stare de nervozitate.com/BnoM16HFc7

— Halo Polska ?? (@HaloPOL) 24 septembrie 2021

Dacă puteți utiliza acest eroare în timpul beta, înainte de a fi corectată, puteți face acest lucru atacând corp la corp, apoi schimbând rapid la a doua armă, apoi atacând din nou corp la corp. înlănțuiți această eroare insta-corp la corp în timp ce continuați să comutați înainte și înapoi între armele dvs., permițându-vă să învingeți rapid orice și oricine din fața dvs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce parere ai despre aceasta eroare? Ești încântat să-l încerci? Anunță-ne. Pentru mai multe despre Halo Infinite beta, fiți la curent cu programul nostru beta Halo Infinite și consultați ghidul nostru despre cum să descărcați Halo Infinite beta.

O nouă călătorie vă așteaptă

Halo Infinit

Următoarea mare aventură

Halo Infinite va fi, sperăm, un joc incredibil, plin de minuni, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021 și Gamescom, abia așteptăm lansarea completă.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here