Lista completă a armurii Halo Infinite și cum se deblochează

Sursa: Xbox Game Studios | 343 Industrii

Cu Halo Infinite, 343 Industries și Xbox Game Studios pun foarte mult accent pe personalizarea Spartan, o fațetă a lui Halo care a devenit din ce în ce mai importantă de la debutul seriei (mai ales după sosirea Halo: Reach). În Halo Infinite, jucătorii vor avea mai mult control decât oricând, cu potențialul mii de posibilități de personalizare a armurii, armelor și vehiculelor. Desigur, în centrul centrului Halo se află Spartanii, astfel încât jucătorii vor avea în special sau multe opțiuni atunci când personalizează Spartanul.

343i va include nenumărate piese de armură în Halo Infinite, mai multe fiind adăugate în timp. În ghidul nostru final pentru fiecare piesă de armură din Halo Infinite, vom ține evidența tuturor. Iată lista completă de armuri din Halo Infinite.

Sari la:

 • Privire de ansamblu asupra armurii
 • Lista completă
  • Miezuri de armură
  • Căști
  • Vizoarele
  • Cufere
  • Umeri stângi
  • Umeri drepti
  • Mănuși
  • încheieturi
  • Utilizați
  • Genunchiere
  • Truse de armură

Distracție fără sfârșit

Halo Infinit

Următoarea Mare Călătorie vă așteaptă

Halo Infinite următorul capitol al călătoriei povești a lui Halo, iar tot ceea ce am văzut de la 343 Industries recent arată că Halo Infinite are ceea ce este necesar pentru a fi un joc incredibil de minuni, aventură și multe altele.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

O privire de ansamblu asupra armurii și personalizării în Halo Infinite

Sursa: Xbox Game Studios

În jocul multiplayer Halo Infinite, jucătorii vor prelua controlul asupra unui spartan, un om augmentat cu viteză, putere și abilități de luptă crescută. Spartanii sunt renumiti pentru figurile impunătoare pe care le lovesc în armura lor și care oferă jucătorilor personali cea mai mare cantitate de utilizare în Halo Infinite. 343i și Xbox Game Studios vor să permită jucătorilor să fie oricine doresc în Halo Infinite, iar asta înseamnă că personalizarea devine mai aprofundată decât oricând.

În primul rând, Halo Infinite are un nou sistem de acoperire, o modalitate prin care 343i poate elibera rapid „skins” și diverse pentru armura lui Halo Infinite. Acoperirile pot prezenta tot felul de culori, texturi si modele si pot modifica drastic modul in care arata Spartanul tau. Și, acum multiplayer, aduse jocului Halo Infini, unde jucătorii sunt în culorile echipei în loc să fie forțați să se adapteze complet la albastru sau roșu, alegerea va rămâne acum în toate meciurile multiplayer Halo Infinite. Sistemul de acoperire Halo Infinite are potențialul de a fi pozitiv masiv, așa că am compilat o listă completă cu fiecare acoperire de armură Halo Infinite.

Halo Infinite va permite, de asemenea, jucătorii să personalizeze fiecare armă din Halo Infinite cu acoperiri pentru arme Halo Infinite, iar același lucru este valabil și pentru vehicule! Desigur, armura lui Halo Infinite păstrează în continuarea avantajului de personalizare cu o serie de alte opțiuni.

Pe lângă acoperiri, Halo Infinite va permite jucătorilor să personalize mai multe aspecte ale armurii lor Spartan, de la baza pe care este construită (nucleul armurii) până la culoarea vizierei și multe piese, inclusiv casca, suplimentară. piese de piept, atașamente de șold și multe altele. Există într-adevăr o cantitate ridicolă de varietate aici și potențialul pentru nuclee de armură suplimentare, inclusiv cele cu tematică specială (cum ar fi armura inspirată de Samurai pe care am văzut-o în trailere) și truse de armură (colecții de piese de armură). ), ridică și mai multă miză.

Armura lui Halo Infinite poate fi deblocată prin Halo Infinite Battle Pass, cumpărată din magazin sau eventual deblocată prin provocări și evenimente din joc. Ținem evidența a tot ceea ce vedem, inclusiv prin versiunea beta Halo Infinite, care este în curs de desfășurare chiar acum, cu timpi stabiliti de matchmaking.

Personalizarea este o mică parte a unei experiențe multiplayer complete, dar Halo Infinite pare să ofere în mai multe moduri. Cu tot ce am văzut de la 343i și personalizarea în profunzime a armurii Halo Infinite, Halo Infinite are șansa să devină unul dintre cele mai bune jocuri Xbox pe care să le poată juca. Asigurați-vă că obțineți la curent cu fiecare Halo cu ghidul nostru suprem pentru Halo Infinite.

Care este lista completă de armuri din Halo Infinite?

Sursa: Xbox Game Studios

Pe lângă acoperirile de culoare, pe care le-am acoperit mai sus, Halo Infinite oferă 10 moduri diferite de a personaliza armura lui Spartan în meciurile multiplayer, cu 11 moduri de a vă conecta Spartanul la universul mai larg. sau de a vă permite să aplicați un set complet de personalizări dintr-o singură lovitură. Asta înseamnă că sunt multe de acoperit aici, iar lista va crește doar pe măsură ce Halo Infinite se apropie de lansare și, după lansare, începe să lanseze noi actualizări de conținut și sezoane cu opțiuni suplimentare de personalizare.

Fără alte prelungiri, iată lista completă de armuri și opțiuni de personalizare ale acesteia în Halo Infinite și cum să obțineți.

selecta imaginile de lângă armuri și piese de armură pentru a vizualiza imaginea mai detaliat.

Miezuri de armură

Miezurile de armură, după cum sugerează și numele, stau în centrul armurii spartanului tău și sunt fundația pe care este construit totul. Miezul de armură ales dictează aspectul general al Spartanului tău și poate fi extras din universul mai larg Halo sau chiar să fie non-canonic și să se stingă dincolo de rază lui Halo (cum ar fi armura inspirată de Samurai pe care am văzut-o în trailere). ).

În mod implicit, spartanii vor fi echipați cu nucleul modern de armură Mark VII, dar variante suplimentare vor fi, fără îndoială, jucători disponibili. Iată fiecare nucleu de armură pe care îl cunoaștem în Halo Infinite.

Nume Informații Cerințe de deblocare
Marcu VII
Descriere: Cea mai recentă generație de armuri de asalt motorizate de la Materials Group
○ Raritate rară
Mod implicit: Primul nucleu de armură pentru Halo Infinite

Căști

A doua numai dupa miezurile armurii, casca este unul dintre aspectele cele mai imediat recunoscute si proeminente Spartanului tau. Căștile spartane pot fi hardware de calitate militară special concepute pentru luptă sau soluții terțe oferă avantaje și beneficii unice spartanilor care le-au adaptat. Oricum ar fi, sunt o modalitate excelentă de a vă deosebi imediat Spartanul de celilalți.

Căștile Spartan pot suporta atașamente pentru căști, ceea ce adaugă o modalitate suplimentară de personalizare. Iată fiecare cască pe care o cunoaștem în Halo Infinite.

Nume Informații Cerințe de deblocare
Cavallino
Descriere: Cavallino extinde oferta Emerson Tactical Systems cu căști cu platformă Mjolnir, adapte nevoilor liderilor de echipe de pompieri, antrenorilor și observatorilor de luptă
○ Raritate comună
○ Accesorii pentru cască acceptate
Mod implicit: Cască pentru miezul armurii Mark VII
Enigmă
Descriere: Complexul de mașini Enigma by Imbrium a fost destinat utilizării de către echipajele de tancuri ale armatei, dar spartanii au mulțumit acestor mai multe căști, deoarece legătura cu cibernetică de ultimă generație sau resursă neprețuită
○ Raritate rară
○ Accesorii pentru cască acceptate
Magazine: Disponibil în timpul sezonului 0
Aviator
Descriere: Casca Aviator de la Hannibal Weapon Systems este concepută pentru a fi utilizată de piloții aerospațiale cu creșterea cibernetică. Printre multele sale caracteristici speciale se numără o interconectare a mașinii cu lățime de bandă mare configurată să funcționeze fără probleme cu interfețele neuronale de nouă generație
○ Raritate rară
○ Accesorii pentru cască disponibilă
Pass de luptă: Nivelul 1 al sezonului 0
Pioniera
Descriere: Trailblazer by Imbrium Machine Complex se bazează pe numeroase succese ale lui Mjolnir (R) pentru a iniția integrarea celor mai recente sisteme VISR de observare și recunoaștere avansată într-un singur pachet prietenos cu Spartan
○ Raritate epică
○ Accesorii pentru cască disponibilă
Pass de luptă: Nivelul 25 al sezonului 0
ZVESDA
Descriere: Placa frontală ZVESDA de la RKD Group încorpora o rețea de antenă cu matrice în fază programabilă, deși valorificarea completă a capabilităților sa dovedit a fi o provocare pentru dezvoltarea de software
○ Raritate epică
○ Accesorii pentru cască disponibilă
Necunoscut

Vizoarele

Pe lângă accesorii specifice căștii, puteți accesoriza și casca lui Spartan cu o nouă vizor. Noile viziere pot schimba culoarea și textura vizierei căștii tale și sunt o modalitate excelentă de a se potrivi cu o temă sau de a completa un aspect general. Într-un fel, schimbările de viziere sunt aproape ca acoperirile lor, deoarece de obicei nu se schimbă fizică față de viziera implicită a căștii.

Iată fiecare vizor pe care îl cunoaștem în Halo Infinite.

Nume Informații Cerințe de deblocare
Înrolat
Descriere: Prin Lethbridge Industrial, chiar și spartanii trebuie să înceapă de undeva
○ Raritate comună
Mod implicit: Vizor pentru miezul armurii Mark VII
Elf
Descriere: De la Lethbridge Industrial, șmecherii sunt înțelepți să-și ascundă ochii
○ Raritate rară
Pass de luptă: Nivelul 9 al sezonului 0
Falangă
Descriere: Cu scut și suliță, vigilent, de Lethbridge Industrial
○ Raritate rară
Pass de luptă: Nivelul 14 al sezonului 0
Vandal
Descriere: De la Lethbridge Industrial, un spațiu deschis înseamnă minți deschise dacă nu găsești lunești
○ Raritate epică
Pass de luptă: Nivelul 19 al sezonului 0
Agresiv
Descriere: Culoarea disperării și a nebuniei, de Lethbridge Industrial
○ Raritate epică
Pass de luptă: Nivelul 3 al sezonului 0
Beltane
Descriere: Aprindeți focul libertății, de Lethbridge Industrial
○ Raritate rară
Necunoscut
balaur
Descriere: Un favorit al lancierilor din cer, de Lethbridge Industrial
○ Raritate epică
Pass de luptă: Nivelul 27 al sezonului 0

Cufere

Piesele pentru piept sunt de arme suplimentare suplimentare (a: opțional) care se oferă un plus de personalitate Spartanului și dvs. pot prezenta o gamă largă de apărări vizuale ale curelei de grenade, pachete și depozitare, îmbunătățiri tehnologice și multe altele. Actualizările pentru cufăr sunt unul dintre cele mai mari aspecte personalizabile ale armurii Spartanului tău și variază în mod nebun ca aspect și scop canonic.

Iată fiecare cufăr despre care știm în Halo Infinite.

Nume Informații Cerințe de deblocare
Util / ENAV Beacon
Descriere: Emerson Tactical Systems furnizează transpondere de navigație de urgență, compatibile cu toate rețelele civile și militare
○ Raritate comună
Pass de luptă: Nivelul 23 al sezonului 0
Semiplată UA / M55OD
Descriere: Set de armură superioară, specifica pentru un impact minim asupra mobilității spartane, de Beweglichrüstungsysteme
○ Raritate rară
Pass de luptă: Nivelul 30 al sezonului 0
UA / M557 Jackplate
Descriere: Modul de armură superior pentru spartani însărcinați cu breșe și război urban, de Beweglichrüstungsysteme
○ Raritate rară
Pass de luptă: Nivelul 13 al sezonului 0
Util / KHILPK Răcire
Descriere: Chiller și radiator care prelungește timpul de funcționare în medii cu temperatură ridicată, de la Imbrium Machine Complex
○ Raritate rară
Necunoscut
UA / Relikt Cuirass
Descriere: Set de întăre a blindajului realizează cerințele specifice ale echipelor de izolare Spartan, de către Vakara GMBH
○ Raritate epică
Pass de luptă: Nivelul 8 al sezonului 0

Umeri stângi

Pernuțele pentru umăr sunt o altă parte importantă a armurii unui spartan, dar Halo Infinite le face să fie suplimentare sau opționale, pentru prima dată într-un joc Halo. Aceasta înseamnă că puteți personaliza umărurile pentru fiecare umăr, inclusiv să nu aveți deloc suporturi pentru umăr.

Iată fiecare umăr stânga despre care știm în Halo Infinite.

Nume Informații Cerințe de deblocare
UA / Vitus
Descriere: Armura suplimentară pentru deltoid și umăr de la Chalybs Defense Solutions
○ Raritate comună
Mod implicit: Umărul stâng pentru miezul armurii Mark VII
UA / Alair
Descriere: Armura suplimentară pentru deltoid și umăr de la Chalybs Defense Solutions
○ Raritate comună
Pass de luptă: Nivelul 18 al sezonului 0
UA / Agathius
Descriere: Armura suplimentară pentru deltoid și umăr de la Chalybs Defense Solutions
○ Raritate epică
Pass de luptă: Nivelul 5 al sezonului 0
UA / Viator
Descriere: Armura suplimentară pentru deltoid și umăr de la Chalybs Defense Solutions
○ Raritate epică
Necunoscut

Umeri drepti

Pernuțele pentru umăr sunt o altă parte importantă a armurii unui spartan, dar Halo Infinite le face să fie suplimentare sau opționale, pentru prima dată într-un joc Halo. Aceasta înseamnă că puteți personaliza umărurile pentru fiecare umăr, inclusiv să nu aveți deloc suporturi pentru umăr.

Iată fiecare umăr drept despre care știm în Halo Infinite.

Nume Informații Cerințe de deblocare
UA / Vitus
Descriere: Armura suplimentară pentru deltoid și umăr de la Chalybs Defense Solutions
○ Raritate comună
Mod implicit: Umărul drept pentru miezul armurii Mark VII
UA / Alair
Descriere: Armura suplimentară pentru deltoid și umăr de la Chalybs Defense Solutions
○ Raritate comună
Pass de luptă: Nivelul 17 al sezonului 0
UA / Agathius
Descriere: Armura suplimentară pentru deltoid și umăr de la Chalybs Defense Solutions
○ Raritate epică
Pass de luptă: Nivelul 4 al sezonului 0
UA / Viator
Descriere: Armura suplimentară pentru deltoid și umăr de la Chalybs Defense Solutions
○ Raritate epică
Necunoscut

Mănuși

Este posibil ca jucătorii să nu se gândească la mănușile pe care Spartanul lor poartă foarte des, dar sunt acelea care mănuși care vor apărea cel mai des pe ecran atunci când ridică arme sau echipamente, elimină atacuri corp la corp sau interacționează cu mediul. În Halo Infinite, vei putea personaliza Spartanul chiar și până la mănușile pe care le-ar avea.

Iată fiecare pereche de mănuși pe care o cunoaștem în Halo Infinite.

Nume Informații Cerințe de deblocare
Capaxx
Descriere: Prin Beweglichrüstungsysteme, mănușile Mjolnir oferă o mare protecție, dar nimic care să nu poată fi mărit cu o simplă placă de blindaj
○ Raritate comună
Mod implicit: Mănuși pentru miezul armurii Mark VII

încheieturi

Actualizările încheieturilor Halo Infinite pot aduce în minte unele dintre echipamentele lui Halo Infinite, cum ar fi repulsorul sau cârligul de apucare, dar Halo Infinite vă permite, de asemenea, să aplicați piese de armură cosmetică pe încheierea Spartanului dvs., care probabil oferă o serie de in- beneficii universului pe care nu le vei vedea în joc.

Iată fiecare încheietură pe care o cunoaștem în Halo Infinite.

Nume Informații Cerințe de deblocare
UA / Tip II-A1 Cataram
Descriere: În ciuda zvonurilor care spun contrariul, această clapă nu are un generator de scut energetic, de către Materials Group
○ Raritate rară
Pass de luptă: Nivelul 10 al sezonului 0

Utilizați

Piesele de armură utilitare din Halo Infinite, denumite anterior șolduri, vor fi aparent destul de diverse, inclusiv curele utilitare, accesorii pentru șolduri (am văzut chiar și arta conceptuală a săbiilor)!), și posibilitate și upgrade-uri pentru coapsă și partea superioară a piciorului. În prima previzualizare tehnică a lui Halo Infinite, câteva accesorii de șold au fost prezente, dar nu au putut fi deblocate sau văzute, dar abia la a doua previzualizare tehnică am putut vedea primele piese de armură utilitare în acțiune. Acestea sunt upgrade-uri suplimentare și ar trebui să adauge multă varietate de personalizări de armurii.

Iată fiecare utilitate pe care o cunoaștem în Halo Infinite.

Nume Informații Cerințe de deblocare
Unite Medaux / Sfatul 1
Descriere: Unitate de aplicare Medigel, pachet unic, de la Opticon. Permite reumplerea rapidă a rezervorului intern al costumului
○ Raritate comună
Pass de luptă: Nivelul 17 al sezonului 0
Medaux Unit / Tip II
Descriere: Unitate de aplicare Medigel, pachet dublu, de la Opticon. Medigel este la fel de prețios ca praful de diamant în patrulele extinse sau când faceți troc cu colonialii
○ Raritate rară
Pass de luptă: Nivelul 24 al sezonului 0
MAT-2550 / Pachet Grenade
Descriere: Un radio tactic de rezerva și grenade merge mult atunci când sunteți în pericol, de Emerson Tactical Systems
○ Raritate epică
Pass de luptă: Nivelul 9 al sezonului 0

Genunchiere

În cele din urmă, Halo Infinite vă permite să aplicați atingerea finală armurii Spartanului dvs. cu variante de genunchiere, care oferă o mică măsură de personalizare armurii piciorului, în mare parte neatinsă, a miezului armurii. Deși genunchierele sunt descrise ca fiind „supliment”, se pare că trebuie să se instaleze pe armura lui Sparta.

Iată fiecare genunchieră pe care o cunoaștem în Halo Infinite.

Nume Informații Cerințe de deblocare
UA / Tip SA
Descriere: Armura suplimentară pentru picioare de la Korolev Heavy Industries
○ Raritate comună
Mod implicit: Genunchiere pentru miezul armurii Mark VII
UA / Tip RG
Descriere: Armura suplimentară pentru picioare de la Korolev Heavy Industries
○ Raritate comună
Pass de luptă: Nivelul 22 al sezonului 0
UA / Tip SP
Descriere: Armura suplimentară pentru picioare de la Korolev Heavy Industries
○ Raritate epică
Pass de luptă: Nivelul 28 al sezonului 0

Truse de armură

Dintre toate personalizările extinse de armură din Halo Infinite, kiturile de armură vin cu cel mai mister și cel mai potențial. Seturile de armură aplică practic un set predeterminat de personalizări (fie că este vorba de acoperiri, piese sau altele) miezului de armură, probabil că se învârte în jurul unei teme. Aceasta înseamnă că jucătorii ar putea deveni instantaneu unul dintre Spartanii lor favoriți Halo, cum ar fi Jameson Locke, Sarah Palmer și alții, atâta timp cât dețin miezul armurii pe care îl folosește personalul. Deoarece primul sezon al lui Halo Infinite se bazează pe Halo: Reach, este de la sine înțeles că kiturile de armură pentru spartani precum Carter, Kat, Jun, Emile și Jorge de la Noble Team pot face apariția.

Seturile de armuri pot prezenta și alte teme pentru evenimente sezoniere și multe altele. Sincer, încă nu știm exact ce seturi de armură vor presupune în Halo Infinite și încă nu am văzut unul în acțiune. Vom actualiza această secțiune pe măsură ce aflăm mai multe despre kiturile de armură și vom afla care dintre ele vor fi de fapt disponibile în joc.

Distracție fără sfârșit

Halo Infinit

Următoarea Mare Călătorie vă așteaptă

Halo Infinite următorul capitol al călătoriei povești a lui Halo, iar tot ceea ce am văzut de la 343 Industries recent arată că Halo Infinite are ceea ce este necesar pentru a fi un joc incredibil de minuni, aventură și multe altele.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy
 • Vezi pe Xbox
 • Vezi pe Steam

Posibilitati infinite

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Halo Infinite vine pe Xbox Game Pass, așa că vă pregătiți pentru când sosește Master Chief.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 40 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here