Fanii Halo Infinite sunt supărați pentru sistemul său de progres Battle Pass

Sursa: 343 Industries

Recent, Community Managerul 343 Industries, John Junyszek, a confirmat că atunci când Halo Infinite se lansează, jucătorii nu vor putea câștiga XP pentru permisele de luptă ale jocului completând și câștigând meciuri. În schimb, progresul Halo Infinite Battle Pass se va limita la provocări. Junyszek a remarcat că unele obiective de provocare vor necesita victorii sau finalizarea meciurilor și va fi „extrem de dificil” pentru jucători să rămână fără provocări zilnice, dar, în cele din urmă, se pare că finalizarea meciului va rămâne în mare nerecompensată. Halo Infinit.

Aceasta este, cel puțin, o schimbare controversată, deoarece schimbă fundamental modul în care funcționează progresul de bază Halo pentru prima dată de când Halo: Reach a introduces câștigurile XP bazate pe finalizare în 2010. Fiind cineva care a fost până la genunchi în cercurile comunității.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din mai multe motive, reacția comunității Halo la această știre a fost aproape universal negativă. Iată o privire mai profundă asupra motivului pentru care fanii Halo sunt în mare parte resentiți față de această nouă direcție.

Amenințarea microtranzacțiilor

Sursa: Windows Central

Probabil că cel mai mare motiv pentru care fanii Halo sunt nemulțumiți de noul sistem de progres al lui Halo Infinite. În timpul primului test beta Halo Infinite, jucătorii au putut găsi un „Boost and Swap Pack” disponibil în pagina Magazinului Halo Infinite, care este complet separat de permisele de luptă ale jocului și aproape sigur că va necesita jucători. pentru a cheltui bani din lumea reală, având în vedere natura free-to-play a multiplayerului. Aceste articole conțin creșteri XP și schimburi de provocări, acestea din urmă sunt necesare dacă nu vă plăcuți pe care vi le provoacă automat și Halo Infinite finalizați și puteți încerca să le petrec pe altele.

Îngrijorarea este că, dacă ajungi să primești provocări care sunt dificil sau frustrant de finalizat în loc de cele simple, cum ar fi provocări care trebuie să finalizezi meciurile, nu vei putea face progrese semnificative cu Battle Pass în aceeași zi fără să plătești pentru Schimbări de provocări. Unele schimburi de provocări vor fi probabil incluse ca recompense în permisele de luptă, deoarece le puteți obține astfel în timpul beta, dar, în general, jucătorii își vor aduce acest sistem îi va forța în cele din urmă să cumpere schimburi de provocări dacă doresc să fie. recompensați în mod constant pentru finalizarea. chibrituri.

Este adevărat că nu am văzut încă noul sistem în acțiune, dar dacă va împinge jucătorii spre alegei Challenge Swap, așa cum așteaptă mulți, personal cred că Microsoft și 343 Industries vor fi mai departe. Înțeleg că este un joc multiplayer gratuit și trebuie să faci compromisuri, dar atunci când cerii jucători deja să plătească pentru un nou Battle Pass cu fiecare nou sezon în joc, încercând să atinge avantaje și -dime-le pe măsură ce clasifică aceleași treabă. luptă în sus, nu este deloc prietenos cu jucătorii.

Acest lucru nu poate persista în viața jocului. Provocările fiind singura cale către EXP sunt periculoase, deoarece schimburile de provocări fac parte din experiența plătită. Vă rugăm să transmiteți feedback că trebuie să existe o opțiune de progres care nu poate fi modificată decizia unui jucător de a plăti.

— Emblyne | Landon (@emblyne) 27 august 2021

Ce rost are atunci acele notificări de puncte „100+ ucidere” sau bonusuri de performanță pentru meciul dacă jocul nu-i pasă, nu le va număra și speră că voi da bani pe schimburile Challenge?
Acesta este un „steagul roșu” pentru mine. Am mai văzut asta și știu DE CE se face așa...

– LateNightGaming (@LateNightHalo) 27 august 2021

A fi forțat să joci într-un mod specific

Sursa: Xbox Game Studios

O altă îngrijorare pe care o exprimă fanii este că, dacă primesc provocări care îi obligă să folosească o armă sau să joace un mod de joc care nu le place, nu vor putea progresa jucând Halo Infinite așa cum doresc. Să presupunem că ești un mare fan Capture the Flag, dar nu primești multe provocări care pot fi finalizate în playlisturile Capture the Flag. Cum ar trebui să progresezi Battle Pass în aceeași zi, fără să plătești nici pentru Schimbarea provocărilor sau jucând în lista de reda care nu îți place?

Pare o pierdere-pierde pentru jucătorii care le place în general să rămână în zona lor de confort, deși cred că este bine ca provocările să încurajeze jucătorii să încerce noi arme și moduri, fapt că s-ar putea să nu poată progresa deloc dacă. nu ești dispus să faci acest lucru este îngrijorător. Aceasta ar putea să nu fie o problemă mare dacă majoritatea provocărilor sunt de natură generică, dar dacă nu sunt, văd că progresia Battle Pass este frustrantă pentru mulți.

Există, de asemenea, îngrijorarea că provocările specifice armelor vor avea un impact negativ asupra fluxului de meciuri multiplayer. Ce se întâmplă dacă toată lumea din echipa ta are o provocare de a ucide cu Needler, dar nu sunt mulți Needler disponibile pe hartă? Există o șansă bună ca toată lumea să tabără declanșarea Needler și să se lupte cu colegii lor pentru armă, în loc să lucreze împreună împotriva celeilalte echipe.

Sper că vă gândiți să schimbați asta. Aceasta este o problemă uriașă pe care o mulțime de jucători activi din MCC. Vrem doar să jucăm ceea ce ce vrem să jucăm, nu vrem să fim forțați să facem tot felul de lucruri diferite doar pentru a progresa (cum ar fi în mcc cu campanie, ff și mp)

— Arrrash (@Arrrrash) 27 august 2021

Cu siguranta nu sunt un fan al asta. Una dintre cele mai mari nemulțumiri ale mele cu testul de tehnologie a fost că provocările se simțeau mai degrabă ca niște treburi. M-au înghițit să joc în anumite moduri, să folosesc anumite arme și să joc anumite tipuri de jocuri pe care să nu le-aș face altfel. Nu erau deloc distractive.

– Brandon Bristol (@HotJuicyPie) 27 august 2021

Provocări precum „omorâți cu arma x” nu vor face decât să-i fac oameni să dezvolte tabăra respectivă și să genereze comportament nedorite.
Provocările ar trebui să fie exclusiv „câștigă jocuri în de joc x” sau „câștigă jocuri pe hărți x” comportamente de modul care oferă o penalizare xp autentică pentru părăsirea jocurilor.

– Dick Mullen (penis mic, mingi și penis) (@strontiummuffin) 27 august 2021

Experiență slabă pentru jucătorii noi și slab calificați

Sursa: Xbox Game Studios

Văd, de asemenea, câțiva jucători care sunt îngrijorați că nu vor putea face progrese semnificative în Battle Pass dacă întâmpină provocări dificile din cauza faptului că deseori se luptă să se descurce bine în multiplayer Halo sau sunt complet noi în el. Dacă nu aveți cel mai bun joc, nu aveți schimburi de provocări și trebuie să obțineți o grămadă de lovituri la cap sau să utilizați o armă sau un vehicul greu de stăpânit pentru a câștiga XP într-o anumită zi. , există Este o șansă bună să vă străduiți să vă avansați Battle Pass.

Cu sistemele de la Halo: Reach, Halo 4 și Halo 5, jucătorii noi și slab calificați au putut obține cel puțin o bucată decentă de XP pentru a finalele. În Halo Infinite, totuși, acel sistem a dispărut și mă tem că jocul va fi semnificativ mai mult mai mult de satisfacții pentru astfel de jucători.

Nu vreau să te pun prea mult pe tine, John
Dar nu sunt foarte bun la jocuri video, mă face să nu vreau să joc dacă pot fi nevoit să încerce în mod constant provocări pe care probabil nu le pot îndeplini, mai ales dacă sunt într-un anumit interval de timp

— Selena????? (@moon_dweller5) 27 august 2021

Există, de obicei, provocări pe care unii jucători le pot îndeplini fără a fi nevoiți să le încerce??
Cer jucători ocazionali, cum ar fi soția mea, care sunt pentru prima dată și vrea doar să învețe cum să joace.
Vor fi niște provocări ușoare, cum ar fi completate a 10 meciuri?

— Ilie - Rocket Sloth (@RocketElijah) 27 august 2021

Uriaș greșeală IMO. Exp. meci îmbunătățește considerabil cât de mult respectă un joc pe un jucător pentru timpul în care se scufundă. Provocările ar trebui să fie stimulente care direcționează implicarea către un anumit comportament și întăresc buclele distractive pentru o experiență suplimentară. Acesta pare a fi un sistem murdar, lent, anti-noi jucători.

— PR0ZUTR0 (@PR0ZUTR0) 27 august 2021

Gânduri final

Sursa: Microsoft

Nu este corect să judecăm complet acest nou sistem până când nu îl vom vedea în întregime când Halo Infinite va fi lansat în decembrie. 8, dar, în general, comunitatea. Între temerile legate de microtranzacțiile invazive, preocupările legate de a fi forțat să joace un mod specific pentru a duce la bun sfârșit provocările și îngrijorările că jucătorii noi și slab calificați nu vor putea să-și progreseze Battle Pass în moduri semnificative, Microsoft și 343 Industries. au multe de dovedit cu acest sistem dacă se angajează să lanseze Halo Infinite cu el. Ce părere au legat despre XP-ul fiind exclusiv de finalizările provocării? Anunță-mă în comentarii.

Pentru mai multe despre Halo Infinite, asigurați-vă că consultați acoperirea noastră completă despre programul beta Halo Infinite. De asemenea, asigurați-vă că citiți ghidul nostru despre cum să jucați Halo Infinite beta, astfel încât să vă puteți corecta pentru următorul zbor, dacă nu ați făcut-o deja. Cu ceva noroc, jocul va ajunge să fie unul dintre cele mai bune jocuri Xbox vreodată.

O nouă călătorie vă așteaptă

Halo Infinit

Următoarea mare aventură

Halo Infinite va fi, sperăm, un joc incredibil, plin de minuni, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021 și Gamescom, abia așteptăm lansarea completă.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here