Dezvoltatorul Halo Infinite se preocupă de legat de grafică, discută despre noua funcție audio

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Șeful studioului 343 Industries, Chris Lee, a abordat preocupările legate de grafica lui Halo Infinite într-un interviu.
  • Lee a comentat că jocul este în curs de desfășurare și că se vor face să crească înainte de lansare.
  • El a specificat, de asemenea, un nou sistem audio care va oferi o experiență sonoră diferită de orice înainte.

În timpul evenimentului Xbox Series X din iulie, 343 Industries a prezentat pentru prima dată jocul Halo Infinite. Cu toate acestea, în timp elementul de joc real show-ului a impresionat al oamenilor, grafica lui Halo Infinite a fost critică de mulți pentru că arăta dezamătoare. Într-un interviu acordat wccftech, șeful studioului 343 Industries, Chris Lee, a abordat aceste critici. Iată ce a avut de spus:

Cred că pentru răspunsul la grafică, lucrul pe care îl sper este că oamenii au șansa de a verifica materialele noastre de streaming 4K, cred că asta lasă jocul nostru să se arate în deplină fidelitate. Cu siguranță suntem în continuare în dezvoltare, ne vom dezvolta și reglează care echipa lucrează pentru a aduce cu adevărat întregul potențial al experienței noastre fanilor noștri la sfârșitul acestui an în Halo Infinite. Suntem cu siguranță încântați de ambiția titlului, a acestei campanii deschise și expansive și ne vom asigura că este lefuită și gata de funcționare atunci când fanii vor pune mâna pe el în această sărbătoare.

Demo-ul de joc este un exemplu grozav al modului în care rulăm pe Xbox Series X, veți putea rula la o viteză solidă de 60 de cadre pe secundă la o rezoluție până la 4K. Aducem cea mai înaltă experiență de fidelitate pe care am creat-o vreodată. Suntem capabili să facem peste 10 ori puterea de procesare per pixel pe care am putut-o face în Halo 5, ceea ce nu permite doar să creăm această experiență care nu seamănă cu nimic pe care am avut-o în Halo înainte. În Halo Infinite am valorificat cu adevărat o mulțime de tehnici avansate de randare, dar și puterea imensă a Xbox Series X.

Sursa: 343 Industries

Pe lângă discuția despre grafică, Lee a vorbit și despre muzica lui Halo Infinite, precum și despre un nou sistem audio acustic. Acest sistem va avea dramatic experiența audio a jucătorului în comparație cu titlurile anterioare, făcându-l mai realist și mai captivant.

Muzica este, de asemenea, incredibil de importantă pentru Halo și pentru fanii noștri și sunt foarte încântat că, după Curtis Schweitzer, un compozitor despre care am vorbit anul trecut la E3, am ajuns să anunțăm al doilea compozitor care se alătură lui Curtis, Gareth. Coker. Atât Gareth, cât și Curtis au făcut o treabă incredibilă și pe putut demonstrației de astăzi ați putut experimenta o parte din care a lucrat Gareth muzica. De asemenea, nu am modernizat motorul audio pentru a crea un nou sistem acustic și a folosi o mulțime de putere de procesare suplimentară și putere de streaming cu Xbox Series X pentru a putea învălui cu adevărat playerul într-o experiență audio mult mai realistă.

În general, se pare că imaginile lui Halo Infinite vor fi într-o stare mult mai bună la lansare. Aceasta este o veste bună, deoarece calitatea grafică a spectacolului de joc a lăsat un gust acru în gura multor fani. În cele din urmă, va trebui să așteptăm și să vedem.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Halo Infinite este de așteptat să fie lansat în timpul sezonului de vacanță 2020 pentru PC-urile Xbox Series X, Xbox One și Windows 10. Dacă sunteți în căutarea unor analize, nu ratați articolul nostru despre 5 detalii de joc pe care vă îngrijesc este posibil să vă fiți ratat din dezvăluirea gameplay-ului.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă călătorie grozavă vă așteaptă

Halo Infinite este aproape la noi și cu siguranță va fi un joc incredibil plin de minuni, aventură și multe altele.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here