Tezaurul de artă conceptuală Halo Infinite a fost lansat înainte de lansarea beta

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • 343 Industries a distribuit peste 60 de piese de artă conceptuală oficială Halo Infinite.
  • Lucrările de artă au fost distribuite înainte de lansarea beta Halo Infinite.
  • Sute de piese de artă conceptuală ca acestea vor fi disponibile în viitoarea carte de artă The Art of Halo Infinite de Dark Horse Comics.

Înainte de lansarea următoarei beta Halo Infinite mai târziu în această seară, 343 Industries a ales să lanseze public peste 60 de lucrări de artă conceptuală într-o nouă postare pe blog. În postare, șeful Creative Joe Staten al 343 Industries a explicat că, din cauza unei greșeli, mai multe imagini conceptuale au fost incluse în fișierele versiunii de testare beta care este implementată astăzi pentru Halo Insiders. În loc să întârzie testul beta, astfel să se imagineze să poată fi eliminate din build, studioul a decis, în schimb, să partajeze toate lucrările conceptului înainte de timp. Staten a confirmat că niciuna dintre imaginile nu strica campania Halo Infinite în vreun fel.

„Această artă idei o gamă largă de pe care le-am explorat devreme în pre-producție și pe care am plănuit să le împărtășim la o dată ulterioară, ca parte a promovării înainte de lansare a lui Infinite și a altor inițiative, cum ar. fi viitoarea „The Art of Halo Infinite" de la partenerii noștri de la Dark Horse", a spus Staten. „O vreme, am folosit aceste imagini ca ecrane de încărcare pentru versiunile de studio interne – și așa au ajuns accidental în versiunea Tech Preview."

Aruncă o privire la câteva dintre elementele conceptului de mai jos (restul sunt disponibile pentru descărcare în postare):

Sursa: Xbox Game Studios

Dacă vă puneți lucrări de artă conceptuale ca acestea și să vedeți mai multe, viitoarea carte de artă The Art of Halo Infinite de la Dark Horse Comics va fi necesar să fie obligatoriu pentru dvs. Cartea va conține astfel de imagini conceptuale și, dacă se aseamănă cu cărțile anterioare de artă conceptuală Halo, va conține lumea, de asemenea, sau mulțime de detalii despre cum și de ce echipele de artă ale 343 Industries au proiectat Halo Infinite. personaje, arme, vehicule și multe altele așa cum au făcut-o. Cartea este așteptată să apară în decembrie. 14, 2021 și poate fi precomandat pentru 36 USD.

Halo Infinite în sine este de așteptat să se lanseze oficial în decembrie. 8, 2021, iar cea de-a doua versiune beta este de așteptat să fie lansată în această seară. Pentru mai multe detalii despre beta, inclusiv când va fi disponibil și ce conținut va include, revizuiți acoperirea programului beta Halo Infinite și consultați ghidul nostru despre cum funcționează procesul de descărcare a beta Halo Infinite. Când jocul va fi lansat complet, campania va costa 60 USD, dar multiplayer-ul va fi free-to-play.

Opera de artă uimitoare

Arta Halo Infinite

Bazele lumii lui Halo Infinite

Arta lui Halo Infinite va prezenta sute de lucrări de artă care arată modul în care artiștii 343 Industries au conceptualizat lumea Halo Infinite de la zero.

  • 36 USD pe Amazon

O nouă călătorie vă așteaptă

Halo Infinit

Următoarea mare aventură

Halo Infinite va fi, sperăm, un joc incredibil, plin de minuni, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021 și Gamescom, abia așteptăm lansarea completă.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here