Jucătorii beta Halo Infinite sunt afectați de problemă „În așteptare” în aplicația Xbox Insider Hub

Sursa: 343 Industries

Ce trebuie sa stii

  • Halo Infinite tocmai a lansat prima sa previzualizare tehnica, cunoscuta sub numele de zbor, pentru jucatorii si testerii invitati.
  • Deși este o șansă grozavă de a trece practic cu shooter-ul emblematic al 343i, primul zbor Halo Infinite este afectat de multe probleme.
  • O problemă care lovește jucătorii este menținută la „În așteptare” atunci când încerci să se înregistreze prin aplicarea Xbox Insider Hub.
  • În acest moment, nu există o soluție ușoară în afară de a aștepta multe probleme de server care lovesc versiunea beta Infinite.

Prima versiune beta a Halo Infinite este acum live și o mulțime de jucători intră în practică cu Halo Infinite pentru prima dată. Totuși, este plecat de o plimbare în parc, deoarece cea mai veche previzualizare tehnică pentru Halo Infinite este plină de așteptări cu o mare varietate de bug-uri. Previzualizarea multiplayer oferă o ofertă diversă de joc pe Xbox și PC în trei locații multiplayer incluse împotriva inamicilor bot realiști și echipate cu o varietate decentă de arme. Dar cererea mare a ridicat probleme pentru unii jucători care sără la testarea Halo Infinite pe console Xbox, inclusiv sau eroare larg răspândită „În așteptare” prin intermediul aplicației Xbox Insider Hub.

Știm că mulți jucători Xbox așteaptă mult timp la „În așteptare” în aplicația Xbox Insider Hub chiar acum. Serverele sunt supuse unei sarcini extrem de grele; Vă rugăm să vă răbdați, încercați din nou dacă intervalul „În așteptare” expiră și rămâneți la curent.

— Halo Support (@HaloSupport) 30 iulie 2021

343 Industries a ales să distribuie previzualizarea Halo Infinite prin intermediul Xbox Insider Hub, aceeași aplicație de consolă folosită pentru previzualizările sistemului de operare și testarea aplicațiilor. Cei invitați la testul sunt direcționați să folosească aplicația Xbox Insider Hub - cu același profil Xbox pe care s-au înscris pentru beta Halo Infinite - pentru a se folosi în previzualizarea tehnică. Cu toate acestea, mulți rămân în imposibilitatea de a accesa Halo Infinite din cauza unui mesaj înghețat „În așteptare” atunci când atunci când încearcă să se alăture testului consolei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Problema afectează un subset de solicitanți care accesează previzualizarea tehnică Halo Infinite pe consolă, Xbox Insider Hub nereușind să proceseze înregistrarea lor. lucru îi va lăsa pe cei Acest care caută să se alăture testului cu o pictogramă permanentă „În așteptare”. Eroarea în așteptare are, de asemenea, șansa de a expira în cele din urmă, moment în care jucătorii nu au de ales decât să raporteze procesul și să-și aștepte nesfârșită.

343 Industries a informat că nu este nimic de făcut în acest moment, deoarece problema este legată de stresul pe serverul Halo Infinite și programul Xbox Insider este în curs din cauza afluxului jucătorilor dornici. Sperăm că, odată cu trecerea timpului, problemele vor începe să dispară și mai mulți jucători se vor putea alătura beta Halo Infinite.

Alte probleme cu Halo Infinite beta includ o eroare „Actualizare” pe Xbox și o problemă cu serverele multiplayer. Pentru a urmări tot ce se întâmplă cu Halo Infinite beta, asigurați-vă că marcați ghidul nostru final pentru Halo Infinite beta și lista noastră de probleme și erori cunoscute Halo Infinite beta.

Lăsând deoparte probleme legate de prima previzualizare tehnică Halo Infinite, 343i încă face tot posibilul să livreze următoarea intrare pe lista noastră cu cei mai buni shooteri Xbox și se pare că au șanse mari să realizeze exact asta. Halo Infinite sosește la sfârșitul acestui an pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și PC.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este de departe cel mai mare joc Xbox al anului și, pe baza a ceea ce am văzut la E3 2021, se pare că va fi fantastic.

  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here