Halo Infinite beta deschide accesul pentru mai mulți utilizatori Xbox și Steam weekendul viitor

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • A doua previzualizare tehnică pentru Halo Infinite este în desfășurare.
  • Weekendul viitor, previzualizarea se extinde pentru a testa Big Team Battle.
  • Potrivit 343 Industries, mai mulți jucători vor putea alătura acel weekend fără a trece prin programul Halo Insider.

Cea de-a doua previzualizare tehnică a Halo Infinite este în prezent în curs de desfășurare, cu mai multe ore și date diferite pentru a juca Halo Infinite în weekend pentru jucătorii care au fost invitați anterior să încerce PvP în Arena atât împotriva altor jucători, câte. și împotriva botilor lui Halo Infinite. Zborul din weekendul următor, care este programat să ruleze din septembrie. 30 până în oct. 4, va prezenta Big Team Battle. Potrivit 3 Industries, chiar mai mulți utilizatori vor putea alătura weekend-ului, deși va exista în viitor un plafon.

Brian Jarrard, director de comunitate la 343 Industries, a spus prin Reddit că weekendul viitor, „Jucătorii Steam și Xbox vor avea ocazia să participe fără a trece prin procesul Halo Insider.„Jarrard a remarcat că în ce măsură se va extinde acest lucru nu este încă sigur și acesta nu este o versiune beta deschisă, va exista în continuare o limitare a numărului de jucători permisi în.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deci, dacă nu ați reușit să vă alăturați programului prin Halo Insider, veți avea o altă șansă să încercați și să jucați cu sept. 30. Vom împărtăși mai multe informații pe măsură ce acestea devin disponibile. Între timp, urmărim și lista de hărți, vehicule și arme de îngrijire până acum în Halo Infinite.

Halo Infinite este în prezent programat să se lanseze în decembrie. 8, 2021 pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming. Multiplayer-ul este free-to-play, iar campania va fi inclusă în Xbox Game Pass.

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here