Halo Infinite beta primește Bazaar, a treia și ultima sa hartă

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • Prima previzualizare tehnică Halo Infinite este în prezent în desfășurare.
  • După ce a adăugat anterior o nouă hartă la numită Reîncărcare, sau altă hartă numită Bazaar vine la bătaie.
  • Previzualizarea tehnică este setat să se desfășoare până pe 2 august.

Previzualizarea tehnică Halo Infinite continuă, cu două hărți până acum. Când testul a fost inițial live, doar Live Fire a fost disponibil pentru jucători, cu Recharge adăugată în a doua zi. Acum, 343 Industries confirmă că jucătorii pot încerca Bazaar, o hartă situată în Mombasa, o locație pe care jucătorii o pot recunoaște din campania Halo 2. Fanii care s-au înscris și au fost selectați prin programul Halo Insider au acum acces la trei hărți pentru restul testului.

Continuăm să urmărim problemele listei de hărți și moduri din previzualizarea tehnică multiplayer, precum și toate erorile și le-ar avea grijă de confruntarea jucătorilor. Dacă nu ați fost selectat pentru acest test, vor exista oportunități viitoare, acesta este doar primul dintre câțiva „Zboruri” planificate pentru 343 Industries pentru a testa diferite părți ale jocului înainte de lansare. Oricine selectat trebuie, de asemenea, să ofere feedback cu privire la ceea ce funcționează și ce nu funcționează pentru a ajuta acest proces.

Halo Infinite este programat să fie disponibil la un moment dat în vacanța 2021. Vine pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și PC.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este de departe cel mai mare joc Xbox al anului și, pe baza a ceea ce am văzut la E3 2021, se pare că va fi fantastic.

  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here