Halo Infinite beta: Nu se pot schimba armele și cum să o reparăm

Sursa: Xbox Game Studios

Halo Infinite tocmai a lansat cea mai recentă previzualizare tehnică multiplayer, care le va permite fanilor Halo să mai guste din ceea ce 343 Industries și Xbox Game Studios au pregătit pentru sezonul de vacanță 2021. Cu toate acestea, lista problemelor cunoscute din previzualizarea tehnică a lui Halo Infinite continuă să crească de-a lungul timpului, provocând unele frustrări jucătorilor în timp ce încearcă să depășească aceste obstacole. Una dintre erorile cele mai răspândite pe care le-am văzut este o problemă care vă împiedică să schimbați arma atât în ​​​​noul mod de antrenament, cât și în meciurile multiplayer Slayer.

Problema face ca, deși încă poți echipa două arme diferite ca în mod normal, nu poți să treci de la echipamentul principal. Acest lucru poate fi dăunător într-un luptă de incendiu, când posibil de a schimba armele într-un moment crucial poate schimba curentul. Acest lucru eroare pare să afecteze orice mod care vă permite să schimbați armele, ceea ce sunt sens atunci când devine evident cum să remediați.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată cum puteți remedia eroarea comutării armelor în a doua previzualizare tehnică a lui Halo Infinite:

 1. În timp ce vă aflați în Halo Infinite, apăsați pe butonul Meniu pe controlul tău Xbox.
 2. Navigați la și deschide setările în Halo Infinite.
 3. În fila „Controller”, derulați în jos la secțiunea „Pe jos”.
 4. În secțiunea „Pe jos”, găsiți opțiunea „Schimbați arma / aruncați arma”.
 5. Apăsați pe „A” pe controlul Xbox pentru a relega controlul „Schimbați arma / aruncați arma”.
 6. Odată ce meniul de legare este deschis, apăsați butonul pe care să îl utilizați pentru acest control. Valoarea implicită este "Y."

Chiar dacă comenzile lui Halo Infinite din partea dreaptă a Setărilor au arătat că această comandă a fost activată, de fapt nu era în legiturile controlerului. Relegarea controlului ar trebui să rezolve problema, permițându-vă încă o dată să vă schimbați armele ori de câte ori este necesar.

Cea de-a doua previzualizare tehnică Halo Infinite este în desfășurare și avem programul beta complet al Halo Infinite, astfel încât să nu vă faceți griji că nu pierdeți un meci de matchmaking multiplayer. Previziunea tehnică poate fi plină de probleme, dar încă le oferă jucătorilor un test despre ceea ce ar putea deveni cu ușurință unul dintre cele mai bune jocuri Xbox ale anului.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi cu siguranță un joc incredibil plin de unii, aventură și multe altele. Pe baza experienței beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021, abia așteptăm să o jucăm la lansare.

 • 60 USD la Microsoft
 • 60 USD la Best Buy
 • 60 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here