Halo Infinite beta adaugă harta de reîncărcare și roboți de dificultate mai greu

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • Prima previzualizare tehnică Halo Infinite a început pe 29 iulie și este programată să se desfășoare până pe 2 august.
  • Anterior, există o singură hartă disponibilă pentru ca jucătorii să poată testa împotriva botilor de nivel „Marine”.
  • 343 Industries a lansat vineri o a doua hartă, Recharge, alături de boți mai dificili de nivel „ODST”.

Prima previzualizare tehnică Halo Infinite este încă în curs. Jucătorii care s-au înscris în programul Insider și au fost selectați au testat sau hartă, Live Fire, alături de multiplayer 4v4 împotriva roboților de nivel marin. Vineri, dezvoltatorul 343 Industries a adăugat la test o nouă hartă numită Recharge, alături de boți cu dificultate mai mare cu care jucătorii îi pot înfrunta.

Lista de hărți și moduri din testul multiplayer indică că va mai fi adăugată sau hartă la acest test special, Bazaar. Deoarece acesta este un test tehnic, este posibil ca jucătorii să continue să se confrunte cu o serie întreagă de erori și probleme de lansare, pe care dezvoltatorii, sperăm, le pot identifica și remedia înainte de lansarea completă a jocului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Introducerea Bots este o caracteristică nouă pentru franciza Halo, care le permite jucătorilor să lupte în multiplayer împotriva adversarilor non-umani. În jocul complet, boții vor veni în patru niveluri de dificultate: Recruit, Marine, ODST și Spartan. Halo Infinite este programat să se lanseze la un moment dat în vacanța 2021 pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și PC.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este de departe cel mai mare joc Xbox al anului și, pe baza a ceea ce am văzut la E3 2021, se pare că va fi fantastic.

  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here