Halo Infinite beta: 5 lucruri pe care s-ar putea să le fi ratat

Sursa: Microsoft

Beta Halo Infinite este acum în desfășurare până pe 2 august, iar mii de jucători atât de pe Xbox, cât și de pe PC intra în joc pentru a-și testa puterea împotriva inamicilor AI. Am petrecut câteva ore jucând testul de la lansare și am descoperit câteva detalii importante despre experiența de joc pe care unii oameni ar putea să nu le cunoască. Iată cinci lucruri despre Halo Infinite de care jucătorii ar trebui să le țină seama când distrug câmpul de luptă multiplayer.

Armele au tipuri de daune

Sursa: Windows Central

Unul dintre lucrurile pe care le-am observat în timpul redării previzualizării tehnice este că fiecare armă din Halo Infinite are un tip de daune. Armele umane precum pușca de asalt și pușca de luptă sunt balistice, armele de foc alungate precum pistolul cu plasmă și carabină cu puls sunt cu plasmă, iar armele Forerunner, cum ar fi valoarea de căldură, sunt lumini dure. identifica ce tip de daune are o arma verificand simbolul colorat de langa numele ei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fiecare dintre aceste tipuri de daune influențează fluxul de luptă în moduri diferite. Armele balistice fac mai multe daune țintelor neprotejate, în timp ce cele cu plasmă pot dezbrăca rapid scutul inamicului. Armele ușoare tare provoacă daune egale atât sănătății, cât și scuturilor, dar proiectilele lor au capacitatea de a fi aruncate de pe pereți pentru ucideri indirecte prin împușcare. Ține cont de aceste tipuri de daune pe măsură ce iei noi arme de pe hartă!

Unele arme au moduri alternative de tragere

Sursa: Microsoft

Un alt lucru important de remarcat despre armele lui Halo Infinite este că unul dintre ele au moduri alternative de trage la care puteți comuta apăsând butonul de zoom (unele sunt accesate ținând apăsat și butonul de tragere). Acestea pot ajuta arma să funcționeze mai bine la distanțe mai lungi, iar unele dintre modurile alternative chiar schimbă drastic modul în care trage arma. De exemplu, modul alternativ de foc pentru valoarea de căldură face ca arma să-și tragă proiectile într-un model vertical, ceea ce este ideal pentru luptă împotriva ținților individuali. Între timp, Ravager poate fi încărcat astfel încât să creeze un bazin mare de flăcări care dăunează jucătorilor în timp.

Experimentați cu fiecare armă pe care o ridicați și exersați-vă folosind modurile lor de tragere. Stăpânirea fiecăreia vă permite să folosești fiecare armă la cea mai mare eficacitate, indiferent de situația în care te afli.

Nu puteți (de cele mai multe ori) să tabărați spawns de arme

Sursa: Halopedie

Spre deosebire de jocurile Halo anterioare care aveau setate temporizatoare de reapariție a armelor, spawn-urile de arme Halo Infinite sunt mult mai dinamice și mai receptive la câmpul de luptă. Nu puteți obține arme proaspete din rafturile de arme montate pe perete dacă celelalte rafturi din jurul hărții au încă arme în ele. Acest lucru vă împiedică să campați în locațiile de apariție a armelor în cea mai mare parte, deși armele puternice, cum ar fi să fie kewer, vor apărea întotdeauna la un temporizator fix.

Pentru a vă asigura că puteți găsi în mod constant noi arme pe care să vă folosiți în timp ce jucați, rămâneți mobil și deplasați-vă frecvent pe hartă. Acest lucru nu numai că ajută la prevenirea inamicilor să vă flancheze, dar vă va și că va asigura întotdeauna un suport de arme în apropiere pentru a lua o jucărie nouă. Recumpărați că bara albastră de deasupra suportului de arme indică cât de aproape este o armă de reapariția acolo.

arunca arme pentru coechipieri

Sursa: Microsoft

Pentru prima dată în Halo, jucătorii pot acum să arunce arme pentru coechipierii lor în Halo Infinite datorită unui nou set. Verificați-vă setările pentru a afla ce buton sau cheie este legată de comanda "Lăsați arma". Apoi, tot ce trebuie să faci pentru a arunca arma pe care o deții în prezent în joc este să pui un pumn în acea intrare.

Deși acest lucru poate să nu pară mare lucru, pot să prevăd că va fi o caracteristică foarte utilă de calitate a vieții în viitor. Jucătorii care nu sunt calificați cu arme puternice, cum ar fi S7 Sniper sau Skewer, le vor putea arunca pentru colegii de echipă care le pot folosi mai bine, ceea ce încurajează jocul în echipă și comunicarea. Este, de, o modalitate excelentă pentru jucători asemenea de a arunca arme goale, astfel încât să poată ridica mai ușor o nouă.

Hărțile au versiuni alternative

Sursa: Microsoft

Altceva pe care l-am descoperit în timpul redării previzualizării tehnice este că hărțile pot avea versiuni alternative care prezintă diferite arme și locații ale armelor. De exemplu, harta Live Fire are o versiune care prezintă pușca cu lunetă S7 și pușca Bulldog, în timp ce ceaaltă are frigăruia și valoarea de căldură. Pozițiile de apariție ale armelor, cum ar fi pușca de luptă și VK78 Commando, se schimbă și pe aceste versiuni diferite, ceea ce îi ține pe jucători pe picioare.

Memorarea armelor și a locațiilor armelor de fiecare dintre aceste variante de hărți este o modalitate excelentă de a vă face performanța în joc, deoarece veți putea ține evidența aparițiilor importante în mod eficient, indiferent de apariția unei hărți pe care să ajungeți să jucați.

Gândurile tale

Ai intrat în previzualizarea tehnică Halo Infinite? Dacă da, cum te-ai bucurat până acum? Anunță-ne. Pentru mai multe informații despre Halo Infinite și beta sa, asigurați-vă că consultați acoperirea noastră completă despre programul beta Halo Infinite, precum și lista noastră de erori și probleme de lansare cunoscute pentru Halo Infinite beta. De asemenea, asigurați-vă că citiți ghidul nostru despre cum să jucați Halo Infinite beta, astfel încât să vă puteți corecta pentru următorul zbor, dacă nu ați făcut-o deja. Urmăriți previzualizarea noastră completă Halo Infinite pentru gânduri mai detaliate despre joc.

Halo Infinite este de așteptat să se lanseze pe PC-urile Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și Windows 10 (și Windows 11) în timpul sezonului Sărbători 2021 și se poate lansa în mod special în noiembrie, pe baza unei posibilități de scurgeri. într-o reclamă pentru gogoși. Campania costă cel mai probabil 60 USD, dar multiplayer-ul va fi complet gratuit. Cu ceva noroc, va ajunge să fie unul dintre cele mai bune jocuri Xbox vreodată.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este de departe cel mai mare joc Xbox al anului și, pe baza beta, precum și a ceea ce am văzut la E3 2021, se pare că va fi fantastic.

  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here