Progresul Halo Infinite Battle Pass va fi limitat la provocări, iar fanii nu sunt mulțumiți

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • 343 Industries anunțat că Halo Infinite nu va permite jucătorilor să câștige XP din finala sau câștigarea meciurilor.
  • Progresul se va limita în schimbul finalizării provocărilor zilnice și săptămânale, ceea ce va avea nevoie doar de jucători de ocazie să finalizeze sau să câștige jocuri.
  • Va exista o cantitate aproape infinită de provocări zilnice disponibile pentru jucători în fiecare zi.

În timp ce răspunde unui fan pe Twitter, Community Managerul 343 Industries, John Junyszek, a confirmat că progresul Halo Infinite Battle Pass se va limita la finalizarea provocărilor zilnice și săptămânale, cel puțin la lansare. Aceasta înseamnă că aceste provocări vor fi singura sursă de experiență (XP) de care jucătorii au nevoie pentru a se ridica și pentru a debloca mai multe recompense și că jucătorii nu vor mai primi XP pentru finalizarea meciurilor, deși sa remarcat că a finalizat și a câștigat provocările. vor fi obiectiv cerute pentru unele provocări.

Junyszek a continuat menționând că oferta extrem de limitată de provocări pe care jucătorii le-au putut îndeplini în timpul primului test beta oficial Halo Infinite au fost rezultatul unei erori și că, la lansare, va fi „extrem de dificil” pentru jucători să alerge. din provocările zilnice de finalizat pentru XP.

Hei Nick - jocul și câștigarea meciurilor vor fi provocări, care îi vor ajuta pe jucători să progreseze prin Battle Pass. Chiar dacă acest lucru înseamnă că nu există XP pe meci la lansare, încă progresezi mereu prin provocări și, prin urmare, BP. Vom actualiza blogul pentru a clarifica ?

– John Junyszek (@Unyshek) 27 august 2021

Pe baza răspunsurilor timpurii la această aceștia, se pare că mulți fani nu au loc foarte mult această direcție și mulți (inclusiv eu) sunt îngrijorați de faptul că modelul de afaceri al lui Halo Infinite va încuraja jucătorii să cheltuiască bani din lumea reală pe consumabile Challenge. Swap văzute în timpul previzualizării tehnice ori de câte ori nu li se dau provocări bazate pe finalizare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În mod inevitabil, urmau să fie făcute niște compromisuri cu Halo Infinite, deoarece jocul multiplayer este gratuit, dar dezrădăcinarea modului fundamental în care se câștigă Halo XP, astfel este o schimbare destul de mare. În cele din urmă, totuși, nu vom ști dacă noua abordare este o prietenoasă pentru jucători sau nu până când o vom vedea în acțiunea când Halo Infinite va fi lansat pe 8 decembrie.

Ce părere aveți despre schimbările pe care 343 Industries le face sistemul de progres al lui Halo? Să-mi dai de veste. Pentru mai multe despre Halo Infinite, asigurați-vă că consultați acoperirea noastră completă despre programul beta Halo Infinite. De asemenea, asigurați-vă că citiți ghidul nostru despre cum să jucați Halo Infinite beta, astfel încât să vă puteți corecta pentru următorul zbor, dacă nu ați făcut-o deja.

O nouă călătorie vă așteaptă

Halo Infinit

Următoarea mare aventură

Halo Infinite va fi, sperăm, un joc incredibil, plin de minuni, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021 și Gamescom, abia așteptăm lansarea completă.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here