Halo Infinite: 343 Industries împărtășește feedback privind previzualizarea tehnologiei, ameliorează preocupările campaniei

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • Ediția din august 2021 a revistei Inside Infinite se concentrează pe descoperirile echipei din prima previzualizare tehnică Halo Infinite.
  • Echipa de la 343 Industries este entuziasmată de răspunsul pozitiv, în timp ce împărtășește cum vor fi rezolvate anumite probleme pentru lansare.
  • Șeful departamentului de creație Joseph Staten oferă, de asemenea, mai multe informații despre motivul pentru care nu s-au afișat filmările campaniei la Gamescom 2021.
  • Halo Infinite este în prezent programat să se lanseze în decembrie. 8, 2021.

Halo Infinite are o dată de lansare, iar echipa de la 343 Industries mare împărtășește concluziile din prima previzualizare tehnică din ediția din august 2021 a Inside Infinite. Pentru început, în timp ce 343 Industries este entuziasmată de răspunsul pozitiv la previzualizarea tehnică, au apărut probleme. Provocările nu s-au reîmprospătat sau nu au fost echilibrate pentru meciurile cu toate boturile. Aceste probleme au fost rezolvate.

Alte probleme remarcate includ jucătorii care nu se pot alătura meciurilor, spartanii care se prăbușesc la începutul unui meci și apelurile aparent sfârșitului fără „Acolo”!" în timpul jocului, probleme pe care echipa lucrează acum să rezolve în timp ce planifică și următoarea previzualizare tehnică, care va include Big Team Battle. Dacă nu v-ați înscris pentru a fi eventual selectat prin programul Halo Insider, acum este momentul potrivit să faceți acest lucru.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În cele din urmă, șeful Creative 343 Industries, Joseph Staten, a împărtășit mai multe despre motivele pentru care nu au fost afișate filmările campaniei însoțite de anunțul privind data lansării și consola și controlul ediției speciale în timpul Gamescom 2021. Staten că el și cealți „aud cu siguranță” plângerile din cauza lipsei de joc în campanie și spune că nu este afișat în acest moment, deoarece studioul se concentrează pe a se asigura că este la fel de lustruit pe cat posibil.

Staten compară în continuare această fază de dezvoltare cu aterizarea unei aeronave, spunând că mai multe imagini de joc și trailere vor fi afișate atunci când nu vor interfera cu trecerea prin această fază. Staten împărtășește, de asemenea, anecdote din propria sa emoție în timpul campaniei, fiind luat în ambuscadă de elite învelite care se ascund în baze aparent abandonate sau ajutând un avanpost marin cu o pușcă de lunetist.

Halo Infinite este programat să se lanseze în decembrie. 8 mai târziu în acest an pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și PC. La fel ca toate titlurile prime Xbox, se va lansa în Xbox Game Pass.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este, de departe, cel mai mare joc Xbox al anului, oferind o gamă largă de hărți cu care jucătorii pot păși în mod multiplayer, de la Arena clasică la Big Team Battle.

  • 60 USD pe Amazon
  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here