Halo Infinite: 343 Industries răspundem preocupărilor fanilor în raportul „Rezultate”

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • 343 Industries anunțat câteva care vor veni la Halo Infinite în urma feedbackului fanilor de la primul test de previzualizare tehnică.
  • Mai multe modificări vor fi implementate încă din următorul zbor de testare, nu vor ajunge la lansare și după lansare.
  • Pentru a participa la o testare viitoare, va trebui să vă ajute ca Halo Insider.

În urma testului recent de previzualizare a tehnologiei Halo Infinite, dezvoltatorul Halo 343 Industries a postat o nouă postare de blog „Rezultatele” pe Halo Waypoint, care raportează puncte comune de feedback la fanii adunate în timpul testului și indică modul în care dezvoltatorii intenționează să facă. modificare pe baza pe acel feedback care merge mai departe.

Elementele obișnuite de feedback adunat includ dorința de a alege mai mulți jucători în ceea ce privește sistemele audio în joc, cum ar fi Spartan Chatter și AI personal, designul, dimensiunea și plasarea elementelor UI/UX, performanța dezamăgitoare a echipamentului Drop Wall și observația căreia. performanța inconsecventă a construcției de previzualizare tehnică a afectat capacitatea jucătorului de a ți. Dezvoltatorii au împărtășit, de asemenea, constatări pozitive, cum ar fi dragostea larg răspândită pentru echipamentul Grappleshot, aprecierea pentru muzica din meniul principal al jocului, calitatea robotilor AI de la Halo Infinite și aprecierea pentru cât de accesibil este comparat Halo Infinite. la jocurile anterioare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Xbox Game Studios

Ca răspuns la feedback, dezvoltatorii au confirmat că există planuri de implementare a unor modificări care, sperăm, vor rectifica probleme discutate în postarea pe blog încă din următorul zbor de testare, nu am modificat nicio altă modificare decât (sau după) jocul se. lansează în decembrie. 8 mai târziu în acest an. De exemplu, jucătorii se pot aștepta la noi FX care ar trebui să facă mai ușor să știți care este puterea scutului unui jucător în următorul test beta, dar modificări semnificative ale interfeței de utilizare de personalizare și extinderi ale modului de antrenament Academie nu vor avea loc. până când perioada post-lansare. Recomand cu tărie să citiți articolul complet de pe blog pentru a înțelege complet planurile echipei de dezvoltare.

Probabil că cea mai mare știre din acest raport este confirmarea 343 Industries că jucătorii vor avea întotdeauna la dispoziție provocări zilnice simple, care le cer doar să finalizeze meciurile pentru a câștiga XP, ceea ce abordează direct motivul pentru care fanii Halo au fost supărați pentru bătălia. lui Halo Infinite. Sistem de progresie a trecerii. Este grozav să văd că dezvoltatorii răspund la această problemă atât de repede, deoarece a fost ceva despre care mulți din comunitate au fost foarte vocali.

Dacă puteți participa la previzualizările tehnice viitoare Halo Infinite și să vă contribuiți. cu feedback, asigurați-vă consultați ghidul nostru despre cum să vă cumpărați pentru Halo Infinite beta, deoarece trebuie să fiți Halo Insider pentru a avea șansa de a participa testarea jocului. De asemenea, re achiziționați că precomenzile Halo Infinite pentru campania jocului sunt disponibile acum, dacă ar trebui să nu vă precomandați jocul este o altă poveste.

O nouă călătorie vă așteaptă

Halo Infinit

Următoarea mare aventură

Halo Infinite va fi, sperăm, un joc incredibil, plin de minuni, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021 și Gamescom, abia așteptăm lansarea completă.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here