Halo Infinite: 343 Industries explică zborul pentru previzualizarea tehnică și la ce vă așteptați

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • Cea mai recentă postare de blog Inside Infinite de la 343 Industries se concentrează pe viitoarele proiecte de previzualizare tehnică Halo Infinite.
  • 343 explică faptul că accentuarea diferitelor sisteme și colectarea feedback-ului este prioritatea principală.
  • Primul test ar putea fi încă de weekendul viitor.

Dezvoltatorul Halo Infinite 343 Industries a oferit actualizări lunare despre diferite aspecte ale viitorului joc pe tot timpul anului printr-o serie de postări pe blog numite Inside Infinite. În versiunea din iulie 2021 din Inside Infinite, 343 Industries explică exact ce pot aștepta jucătorii de la testele de zbor Halo Infinite care urmează să înceapă în următoarele săptămâni.

Pentru început, deși este important să vă înregistrați tuturor pentru a avea șansa de a participa, efectuarea pașilor stabiliti nu vă garantează că veți fi invitat, în special pentru apropierea început, 343 luând un " mergem înainte să alergăm". Este, de asemenea, denumită Previzualizare tehnică, în special pentru că performanța tehnică este valoarea cheie pe care 343 dorește să o măsoare, stresul și testarea diferitelor sisteme de joc și online fiind scopul principal.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Feedback-ul jucătorilor este binevenit, 343 solicitând în mod special feedback cu privire la jocul de bază, hărți, moduri, exerciții de arme ale Academiei și, în sfârșit, interfața de utilizare pentru meniul principal și Battle Pass. 343 explică, de asemenea, că, deși nu orice feedback fi abordat în timpul diferitelor pot ajunge înainte de lansare, echipa fi transparentă cu privire la ceea ce este abordat, oferind rapoarte clare despre diferite „Teme de feedback” înainte de joc. Data lansării de sărbători 2021.

Nu există încă o dată specifică pentru când va avea loc primul zbor, dar 343 nu ar putea fi încă de weekendul viitor. Ori de câte ori sosește, acest prim zbor este axat pe jocul bot, permițând jucătorii să lupte în modul Bot Slayer pe trei hărți: Bazaar, Reîncărcare și Live Fire. De asemenea, vor exista o varietate de exerciții cu arme pe care jucătorii le vor testa.

343 se încheie remarcând că există patru niveluri de dificultăți pentru Bots: Recruit, Marine, ODST și Spartan, cu ODST mai mult decât capabil să ofere jucători cu experiență Halo sau provocare. Dificultatea botului este scalată exclusiv pe inteligență, totuși, nu există există pentru a daunele armelor, sănătatea sau orice altă statistică.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este de departe cel mai mare joc Xbox al anului și, pe baza a ceea ce am văzut la E3 2021, se pare că va fi fantastic.

  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here