Halo 5: Guardians noile instrumente locale de server multiplayer sunt aproape gata

Îngropată în Windows 10 Store se află o nouă aplicație numită „Halo 5: Guardians Local Server” și le permite jucătorilor Halo 5 să-și conecteze consolele Xbox One direct la un computer cu Windows 10, care va acționa ca un server dedicat. o rețea locală.

Microsoft a anunțat instrumentele în următoarele câteva săptămâni, dar apariția aplicației în Windows Store indică faptul că ar trebui să fie gata pentru consumul public în curând.

Lista din magazine descrie aplicația astfel:

NECESITA HALO 5: GUARDIANS PE XBOX ONE. ACESTA ESTE UN INSTRUMENT PENTRU GAZDUIREA MECIURILOR MULTIJUCATOR LOCAL SI NU CONTINE CONTINUT ACTUAL DE JOC.

Halo 5: Guardians Local Server oferă o nouă modalitate de a crea, găzdui și juca jocuri multiplayer personalizate în Halo 5: Guardians pe Xbox One într-o rețea locală. Folosind această aplicație simplă, jucătorii pot găzdui un server local pe un PC Windows 10 conectat la aceeași rețea ca și consolele Xbox One pentru meciuri multiplayer Halo 5: Guardians cu latență redusă.

Aplicația Halo 5: Guardians Local Server este un strigăt frumos pentru moștenirea LAN a lui Halo, oferind prietenilor, familiilor și chiar companiilor oportunitatea de a-și crea propriile meciuri multiplayer cu latență redusă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vă vom actualiza când aplicația în sine este disponibilă public, dar lista din magazinul indică faptul că ar trebui să fie mai devreme decât mai târziu.

Halo 5: Guardians este disponibil acum pentru consola Xbox One la doar 19 USD.99 Xbox Game Pass, complet cu acces gratuit pentru Xbox One X.

Vezi la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here