Halo 5 primește un nou pachet REQ, toate veniturile sunt direcționate către ameliorarea COVID-19

Sursa: 343 Industries

Ce trebuie sa stii

  • Halo 5: Guardians a primit un nou pachet REQ numit Relief and Recovery REQ Pack.
  • Toate încasările din acest pachet sunt direcționate către eforturile globale de ajutor pentru COVID-19.
  • Pachetul conține cinci deblocări permanente de articole populare de personalizare, plus 10 cărți de amplificare.
  • Pachetul costă 10 USD și este disponibil până pe 30 aprilie 2020.

Dezvoltatorul Halo 343 Industries a dezvăluit un nou pachet REQ pentru Halo 5: Guardians, intitulat Relief and Recovery REQ Pack. Toate încasările din toate pachetele vor fi direcționate către Fondul de ajutorare a coronavirusului GlobalGiving. Această organizație să propună să combată impactul dăunător pe care COVID-19 îl are asupra comunităților din întreaga lume, oferind provizii de ajutor și protecție, cum ar fi ventilatoare și măști, și produse de necesitate importante precum alimente. Global afla mai multe despre misiuneaGiving aici. Acest pachet costă 10 USD și poate fi disponibil până la 30 aprilie 2020.

Fii un erou și dă o mână de ajutor celor care care au nevoie. Susține comunități afectate și protejează-i pe cei mai vulnerabili cu pachetul REQ Relief & Recovery din Halo 5. Toate încasările merg direct către Fondul de ajutor pentru coronavirus la @GlobalGiving. #WeGotThisSpartans //t.co/maGi9L6prH pic.stare de nervozitate.com/zVdIqj107B

— Halo (@Halo) 27 martie 2020

Când acest obiectonat, pachetul REQ va debloca cinci permanente de personalizare REQ de cel puțin raritate ultra-rară, deși pot fi și legendare sau mitice. În plus, pachetul va conține și 10 cărți de creștere care vă ajutați să creșteți mai repede nivelul timpului jucați Arena, Warzone sau Warzone Firefight. Acestea cărți vor fi cel puțin rare, deși pot fi mai mari.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În general, cred că este grozav că fanii Halo au această opțiune disponibilă. COVID-19 are un impact foarte serios asupra lumii în acest moment, iar acest pachet REQ stimulează oamenii să doneze pentru eforturile de ajutorare - totul în timp ce este recompensat în acest proces. Veți cumpăra unul (sau mai multe) dintre aceste pachete? Să-mi dai de veste.

Halo 5: Guardians este disponibil acum pe Xbox One pentru 20 USD, iar pachetul REQ Relief and Recovery este de 10 USD.

Cea mai recentă aventură

Halo 5: Gardienii

Ce a venit înainte de Halo Infinite

Halo 5: Guardians este predecesorul viitorului Halo Infinite, oferind o campanie completă, o mulțime de moduri multiplayer, o mulțime de articole de deblocat și cea mai extinsă versiune de Forge creată o dată.

  • 20 USD la Microsoft

Fii un erou, Spartan

Pachetul REQ de ajutor și recuperare

Ajută la lupta bună

Pachetul REQ Relief and Recovery deblochează o mulțime de articole grozave în Halo 5, iar veniturile sunt direcționate pentru combaterea impactului COVID-19.

  • 10 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here