Hades, Skate 3, Lumines și multe altele se alătură Xbox Game Pass în august

Sursa: Xbox

Ce trebuie sa stii

 • Xbox Game Pass este un serviciu de abonament pentru jocuri care adaugă continuu jocuri noi pentru a le accesa abonații.
 • Cea mai recentă listă de jocuri care vor veni pe Xbox Game Pass în prima jumătate a lunii august tocmai a fost dezvăluită.
 • Punctul culminant al anunțului este absolut debutul Hades pe consola Xbox, care va avea loc în august. 13.
 • Alte jocuri precum Skate care vine pe consolă și Skate 3 care vine pe Xbox Cloud Gaming fac, de asemenea, furori.

Xbox Game Pass a avut o lună ucigașă în iulie, iar barajul neîntrerupt de jocuri grozave precum Microsoft Flight Simulator pentru Xbox și The Ascent a făcut ca acesta să fie un gest greu de urmat. Astăzi, aflăm în sfârșitul cum intenționează Xbox, deoarece jocurile care vor veni pe Xbox Game Pass în prima jumătate a lunii august au fost dezvăluite.

Dacă există un singur joc care domină accesul Xbox Game Pass din această lună, acesta este astfel încât lui Hades pe consola Xbox, care se lansează Xbox Game Pass în august. 13. EA Play face, de asemenea, câteva mișcări interesante, cu Skate-ul original îndreptându-se către șinele de șlefuit Xbox și Skate 3 în cloud. În cele din urmă, PC-ul primește câteva titluri, probabil să înlocuiască câteva jocuri pentru PC care părăsesc serviciul luna aceasta (inclusiv GTA V care părăsește Xbox Game Pass).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jocurile pe această listă se pot îndrepta oriunde este disponibil Xbox Game Pass, inclusiv Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming. Cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass includ deja câteva titluri incredibile, dar jocuri noi vin tot timpul să se alăture acestuia. Asigurați-vă că nu pierdeți niciodată evidența știrilor Xbox Game Pass prin marcarea ghidului nostru final pentru tot ceea ce vine și pleacă din Xbox Game Pass.

În curand

ați consultat mai jos toate titlurile care vor veni în curând pentru Xbox Game Pass și Xbox Cloud:

Curse of the Dead Gods (Seria Xbox X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - august. 5

Cauți bogății nespuse, viață veșnică, puteri divine – aceasta duce la un templu blestemat, un labirint aparent infinit de gropi fără fund, capcane mortale și monștri. Lăcomia ta te va duce la moarte, dar asta nu este o scăpare. Ridică-te pentru a lupta din nou și sfidează zeitățile maligne care zăbovesc în acest loc!

Dodgeball Academia (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - august. 5

Pregătește-te să te eschivezi, să te scufunzi și să te scufunzi în Dodgeball Academia, disponibil cu Xbox Game Pass în prima zi! Acest RPG sportiv vibrant te pune într-o lume care trăiește și respiră dodgeball. Creați prieteni și dezvoltați rivali în timp ce vă antrenați pentru a veni campionul suprem - dominând pe teren și în afara terenului.

Katamari Damacy Reroll (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - august. 5

Prințul care se oprește la nimic s-a întors și este gata de rerulare! Când Regele Cosmosului distruge din greșeală toate stelele de pe cer, îți ordonă ție, fiul său princiar de mărimea unei halbe, să pui sclipirea înapoi în ceruri de deasupra. Alăturați-vă regele în aventura lor nebunească de a restaurant stelele – acum în full HD!

Lumines Remastered (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - august. 5

Un joc care îmbină frumos elementele de sunet, lumină și acțiune puzzle într-o experiență captivantă, dar ușor de jucat. Sunteți în centrul acțiunilor de înaltă energie, care aruncă blocuri, în timp ce mergeți la ritmuri grozave de house, trance și techno!

Skate (Xbox Series X|S și Xbox One) prin EA Play - august. 5

Întoarceți-vă unde a început totul, când Skate se alătură listei de joc EA! Fii urmărit de aprovizionare cu securitatea, impresionează sau enervează cetățenii, călărește cu profesioniști, descoperă magazine de skate și creează-ți locurile în acest oraș complet reactiv!

Skate 3 (Xbox Series X|S, Xbox One și Xbox Cloud Gaming) — aug. 5

Franciza premiată Skate revine pentru a deschide noi drumuri cu Skate 3. Construiește echipa supremă și schimbă fața orașului în această experiență definitivă de skateboarding cooperativ cu EA Play.

Starmancer (PC) - aug. 5

Respectați protocolul sau deveniți necinstiți în timp ce vă asumați rolul unui puternic A.eu. în Starmancer. Construiește porturi spațiale pline de viață, laboratoare secrete și incubatoare pentru ouă misterioase. Apără-te de foamete, sabotaj și zombi spațiali. Nu-ți face griji, poți oricând să crești mai mulți oameni.

Art of Rally (Xbox Series X|S optimizat, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - august. 12

Art of Rally este o experiență stilizată inspirată din epoca de aur a raliului creatorului lui Absolute Drift. De la opțiuni pentru începători până la moduri de condus care îi vor provoca pe cei mai experți șoferi, alergați în întreaga lume prin medii colorate și stilizate, incluzând acum Kenya cu 4 mașini noi, 6 piste noi și o nouă zonă de circulație liberă!

Hades (Xbox Series X|S Optimized, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - august. 13

Sfidează-l pe zeul morților în timp ce te lupți din lumea interlopă a mitului grecesc în acest joc al anului câștigător al unui dungeon crawler asemănător necinstiților. Vei deține puterile și armele mitice ale Olimpului, în timp ce devii mai puternic și vei dezvălui mai mult din povestea cu fiecare încercare unică de evadare.

Microsoft Solitaire Collection: Premium Edition (PC) - august. 17

Faceți parte din cel mai jucat joc video din istorie! Obține o experiență fără acces în ediția Premium, inclusiv un spate exclusiv al cardului Xbox Game Pass! Bucurați-vă de cele mai bune jocuri de cărți Solitaire într-o singură aplicare, plus provocări zilnice, evenimente competitive, realizări Xbox și o nouă temă Xbox. Descoperiți de ce milioane de oameni din întreaga lume iubesc acest clasic atemporal de peste 31 de ani.

Plecând în curând

consultă mai jos toate titlurile care pleacă în curând la Xbox Game Pass și Xbox Cloud Gaming:

Plecare din august. 8

 • Grand Theft Auto V (Xbox Series X|S, Xbox One și Xbox Cloud Gaming)

Plecare din august. 15

 • Ape Out (PC)
 • Crossing Souls (PC)
 • Darksiders Genesis (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)
 • Don't Starve (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)
 • Final Fantasy VII (Xbox Series X|S, Xbox One și PC)
 • Train Sim World 2020 (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here