Grounded, tachineză următoarea actualizare a conținutului, va începe un test public pe 26 octombrie

Sursa: Obsidian Entertainment

Ce trebuie sa stii

 • Grounded este un joc de supraviețuire în lume deschisă de la Obsidian Entertainment, care micșorează jucătorii la dimensiuni minuscule.
 • Jocul este în acces anticipat și are deja un grup considerabil de fani și jucători.
 • Grounded primește noi actualizări tot timpul și se pare că următoarea actualizare a conținutului se pregătește a fi o mare.
 • Echipa tachinează un test public pentru actualizare în 26 octombrie, iar actualizarea va fi lansată completă pentru acces anticipat.

Grounded este în timpuriu, ceea ce înseamnă o mulțime de actualizări și un flux constant de funcții și conținut noi. Până acum, actualizările de conținut au venit în cadențe lunare (bine, până acum sunt doar două), dar nu uităm mereu la următoarea actualizare a conținutului lui Grounded. Nu putem spune exact ce va fi inclus în următoarea actualizare, dar echipa de la Grounded tachinează ceva mare pe canalul lor de Twitter și suntem foarte încântați să vedem ce ne rezervă pentru unul dintre cei mai buni jocuri de supraviețuire care vor apărea în memoria recentă.

Un nou test public va începe luni, 26 octombrie, pentru TOȚI JUCĂTORII! ?
Pregătește-te pentru că așteptăm cu nerăbdare să nu ajuți să testăm conținutul viitor! ?? poza.stare de nervozitate.com/bRDSc1hiEI

— Grounded (@GroundedTheGame) 22 octombrie 2020

Nu vă așteptați la vreo prezentare reală în videoclipul de mai sus, dar știm câteva lucruri pe care nu le-ați îngrijit înainte. Următoarea actualizare de conținut a lui Grounded este cea mai mare pe care ați văzut-o jocul până acum, ceea ce înseamnă că am putea vedea în sfârșitul unora dintre caracteristicile majore despre care am văzut zvonuri (și am speculat aici). De asemenea, știm că actualizarea nu este încă gata, așa că Grounded va începe un mic test intern al actualelor (ca parte a inelului său de testare publică recent creat), astfel jucătorii să poată arunca o privire înainte de lansare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acest lucru înseamnă probabil că Grounded nu va primi o actualizare adecvată în octombrie, dar sunt sigur că nimeni nu se va plânge când actualizarea ajunge.

Care credeți că ar putea fi următoarea actualizare de conținut? Ești entuziasmat și vei participa la testul public? Anunțați-ne în comentariile de mai jos!

Supraviețuire microscopică

Pământat

Este o lume mare (mai) acolo.

Obsidian Entertainment face debutul exclusiv pe Xbox One și PC cu Grounded, o experiență unică de supraviețuire care, literalmente, face ca toate tale multe, mult mai mari. Alătură-te prietenilor tăi în timp ce ești micșorat la dimensiunea unei furnici și ești forțat să supraviețuiești într-o curte periculoasă.

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD la Steam

Pământat

Principal

 • Grounded: tot ce trebuie să știți
 • Grounded: Este bine?
 • Grounded: Ghid pentru începători
 • Grounded: Listă de creaturi
 • Cea mai bună armă a lui Grounded
 • Grounded: Cum să obțineți toporul/ciocanul de nivelul 2

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here