Grounded este „proiectul pasiune” al lui Obsidian X019 pentru Xbox One, PC

Sursa: Microsoft

Microsoft a dezvăluie Grounded, un viitor titlu pentru Xbox One și PC de la Obsidian Entertainment, studioul recent dezvoltat de The Outer Worlds și Fallout: New Vegas faima. Noul IP, programat pentru 2020, îmbină supraviețuirea la persoana întâi cu un avantaj bazat pe narațiune. Încadrat ca un „proiect pasional” obsidian, este o abatere semnificativă din trecutul evaziv al jocului de rol al studioului, creat de o echipă mică de 13 la studio în ultimii ani.

Grounded și-a văzut dezvăluirea în timpul difuzării Microsoft Inside Xbox de la X019 din Londra, evenimentul său pe scară largă pentru fani Xbox One și PC. O cutie de nisip cu tematică de curte servește o premisă asemănătoare filmului din 1989 „Honey, I Shrunk the Kids”, adunând resurse și construind baze în timp ce întâlnesc alte insecte. De la joc solo la multiplayer cooperativ cu patru jucători, este o luptă pentru a depăși amploarea lumii umane și a prosperă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Obsidian susține că Grounded era în dezvoltare cu mult înainte de libertatea Microsoft din 2018, păstrând proiectul sub bannerul Xbox Game Studios. Cu toate acestea, în timp ce experiențe de joc de rol rămân intrinsece echipei, titlul servește ca un experiment în afara pilonului său de încredere.

„Creat de o echipă mică de dezvoltare, unul dintre multele care lucrează la noi proiecte în studio, Grounded este un proiect cu adevărat pasiune”, a declarat Mikey Dowling, director de comunicare la Obsidian Entertainment. Acest titlu a oferit echipei debușul creativ pentru a-și aduce anii de dezvoltare a jocurilor foarte apreciate pentru genul de supraviețuire. RPG-urile precum The Outer Worlds vor fi mereu în ADN-ul lui Obsidian, dar când în când vrem să nu întindem mușchii creativi și să încercăm lucruri care ar putea fi puțin diferite."

Grounded se îndreaptă spre Xbox One, alături de Steam și Microsoft Store pentru PC, cu includere în Xbox Game Pass. Titlul se lansează pentru prima dată în primăvara anului 2020 în cadrul programului Xbox Game Preview, înaintea unui debut cu drepturi depline la o dată ulterioară.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here