Grounded primește prima actualizare a conținutului pe 27 august, foaia de parcurs și forumul pentru problemele comunității sunt planificate

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

 • Grounded este un joc de supraviețuire de dimensiuni mici de la Obsidian Entertainment.
 • Titlul este în prezent în acces anticipat și urmează să primească prima scădere majoră de conținut la sfârșitul lunii.
 • Echipa plănuiește, de asemenea, o foaie de parcurs de actualizare, precum și un forum pentru problemele comunității pentru ca jucătorii să urmărească problemele și remediile.
 • Prima actualizare a conținutului Grounded va avea loc pe 27 august 2020.

Grounded a avut șaptesprezece zile pline de evenimente și continuă să crească după ce a depășit pragul de un milion de jucători în a doua zi, chiar și în timp ce se află în acces anticipat și Previzualizare joc. Astăzi, echipa dedicată din spatele Grounded a lansat o actualizare a comunității care prezintă unele planuri de viitor pentru Grounded, precum și atunci când jucătorii se pot aștepta la primul conținut actualizat pentru jocul lor de supraviețuire în miniatură deschisă.

Grounded a primit deja patch-uri și remedieri rapide, cu 0.1.2 actualizare lansată în urmă cu doar câteva zile, cu o mulțime de remedieri în continuare, dar încă nu a adăugat nou, cum ar fi diferite specii de bug-uri, rețete de creație și elemente de poveste. Acest lucru se va schimba pe 27 august 2020, odată cu lansarea primei actualizări lunare promise de la Obsidian Entertainment pentru toți jucătorii micșorati de la Grounded.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe lângă conținutul nou la orizont, Obsidian Entertainment a promis, de asemenea, că lucrează la o serie de noi funcții axate pe comunitate, care ar trebui să ajute să facă acest călătorie mai structurată și mai perspicace. Prima dintre acestea este o foaie de parcurs, care ar trebui să prezinte planurile viitoare de actualizare și când jucătorii se pot aștepta la anumite modificări în joc. În al doilea rând, este o colecție de artă conceptuală, capturi de ecran și artă cheie pentru Grounded in a Fan Kit, pe care jucătorii le pot folosi în videoclipuri, bloguri și multe altele dacă doresc să vorbească despre joc. Sau la fel de imagini de fundal Grounded de înaltă calitate!

În cele din urmă, Obsidian Entertainment a auzit că jucătorii caută o modalitate mai bună de a ține evidența problemelor cunoscute și a remediilor viitoare cu Grounded, o modalitate de a trimite mai bine feedback și de a prime actualizări ale echipamentului Grounded. Acest lucru va veni sub forma unui forum Trello pentru probleme comunitare, la care se lucrează activ. Acestea sunt toate lucrurile pe care trebuie să le îngrijească jucătorii de la Grounded să aştepte în viitorul apropiat, deşi avem doar o dată exactă pentru prima scădere a conţinutului.

Ești încântat de prima actualizare a conținutului lui Grounded? Ce crezi că va fi adăugat în joc? Anunțați-ne în comentariile de mai jos!

Supraviețuire microscopică

Pământat

Este o lume mare (mai) acolo.

Obsidian Entertainment face debutul exclusiv pe Xbox One și PC cu Grounded, o experiență unică de supraviețuire care, literalmente, face ca toate tale multe, mult mai mari. Alătură-te prietenilor tăi în timp ce ești micșorat la dimensiunea unei furnici și ești forțat să supraviețuiești într-o curte periculoasă.

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD la Steam

Pământat

Principal

 • Grounded: tot ce trebuie să știți
 • Grounded: Este bine?
 • Grounded: Ghid pentru începători
 • Grounded: Listă de creaturi
 • Cea mai bună armă a lui Grounded
 • Grounded: Cum să obțineți toporul/ciocanul de nivelul 2

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here