Grounded poate juca gratuit pe Steam în acest weekend, până pe 15 noiembrie

Sursa: Obsidian Entertainment

Ce trebuie sa stii

 • Grounded este un joc de supraviețuire în lume deschisă care care micșorează jucătorii până la dimensiunea insectelor dintr-o scurtă suburbană.
 • Jocul tocmai a primit cea mai mare actualizare de până acum în accesul său timpuriu, iar acum are peste 5 milioane de jucători unici.
 • Dacă nu ați încercat încă Grounded, în prezent este gratuit pentru a juca pe Steam pentru întregul weekend.
 • Oricine poate sări în Grounded de acum până la duminica, 15 noiembrie 2020, la 13:00 PT.

Grounded a fost o poveste de succes incontestabilă pentru mica echipă de dezvoltare a Obsidian Entertainment, deoarece jocul de supraviețuire în lume deschisă a rezonat în mod clar în rândul jucătorilor, depășind recent un total de 5 milioane de jucători unici de la lansare cu accesul timpuriu. al lui Grounded. Dacă nu ați încercat încă jocul, este cu siguranță recomandată, deoarece Grounded reușește să găsească un echilibru între farmec și provocare și are potențialul de a fi unul dintre cele mai bune jocuri de supraviețuire când va fi lansat oficial în deplin. Cel puțin pentru acest weekend, nu a fost niciodată mai ușor să-i dai o învârtire a lui Grounded, deoarece în prezent jocul este gratuit pentru a-ți veni nou-veniți pe Steam.

Gata să împarți curtea din spate cu prietenii tăi? Ei bine, acesta este weekendul pentru a-i aduce și pentru a învăța să exploreze, să construiască și să supraviețuiască împreună! ?
Grounded este gratuit pentru a juca până duminică, 15 noiembrie, la ora 13:00 PT, așa că ia-ți prietenii și mergi în curtea din spate astăzi! ?//t.co/TxfjFO7MJc pic.stare de nervozitate.com/mW94Uy1yFg

— Grounded (@GroundedTheGame) 12 noiembrie 2020

Dacă aveți un computer capabil să joace Grounded, jocul poate fi instalat și jucat gratuit pentru întregul weekend prin Steam, ceea ce înseamnă că nu există nicio scuză pentru a nu măcar să vă înmuiați degetele în titlul inovator al Obsidian Entertainment. Week-end-ul de joc gratuit la început și durează până în această duminică, 15 noiembrie 2020, până la ora 13:00 PT, oferindu-vă câteva zile pentru a vă instala în joc înainte de a decide dacă puteți cumpăra cumpărați sau nu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Desigur, Grounded este disponibil pentru a găsi acces direct la Microsoft sau Steam, dar puteți juca Grounded fără costuri suplimentare prin Xbox Game Pass sau Xbox Game Pass Ultimate, atât pe Windows, cât și pe Xbox, precum și în alte jocuri.

Grounded continuă să devină din ce în ce mai bun de-a lungul timpului și tocmai și-a lansat cea mai mare actualizare până acum, actualizarea Pond, care adaugă sau multe lucruri de făcut și oferă jucătorilor mai mulți de explorare în această. curte în continuă evoluție. Grounded este, de asemenea, am ajuns pentru Xbox Series X și Xbox Series S, așa cum ar fi putut să jucați Grounded în cea mai bună formă posibilă, va trebui să știți să cumpărați un Xbox Series X|S.

Supraviețuire microscopică

Pământat

Este o lume mare (mai) acolo.

Obsidian Entertainment face debutul exclusiv pe Xbox One și PC cu Grounded, o experiență unică de supraviețuire care, literalmente, face ca toate tale multe, mult mai mari. Alătură-te prietenilor tăi în timp ce ești micșorat la dimensiunea unei furnici și ești forțat să supraviețuiești într-o curte periculoasă.

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD la Steam

Pământat

Principal

 • Grounded: tot ce trebuie să știți
 • Grounded: Este bine?
 • Grounded: Ghid pentru începători
 • Grounded: Listă de creaturi
 • Cea mai bună armă a lui Grounded
 • Grounded: Cum să obțineți toporul/ciocanul de nivelul 2

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here