Grounded adaugă insecte zburătoare și multe altele în următoarea sa actualizare, deschizând Public Test săptămâna viitoare.

Sursa: Obsidian Entertainment

Ce trebuie sa stii

 • Grounded este un joc de supraviețuire în lume deschisă, care micșorează jucătorii până la dimensiunea insectelor.
 • Jocul anticipat și adaugă tot timpul conținut nou și accesați.
 • Următoarea actualizare a fost tachinată și urmează să intre într-un test public de săptămâna viitoare.
 • Actualizarea conținutului din ianuarie de la Grounded va include probabil insecte zburătoare, precum și multe alte completări.

Echipa Grounded a fost scurtă de la sărbători, dar acum revin cu vești proaspete despre viitorul fermecător și captivant joc de supraviețuire în lume deschisă de la Obsidian Entertainment. Prima actualizare a lui Grounded de la actualizarea conținutului din decembrie va veni în curând, iar adăugirile probabile au fost tachinate de Obsidian de secole. Actualizarea conținutului din ianuarie pentru Grounded intrare în ringul de testare publică la începutul săptămânii viitoare, oferind jucătorilor dedicati Grounded șansa de a intra chiar înainte ca accesul timpuriu al lui Grounded să vadă noile funcții.

se pare că cei mai mulți dintre voi putea să adauge toate cele trei insecte zburătoare din sondajul de ieri, așa că ce ziceți să le adăugăm și mai multe articole ȘI să deschidem din nou serverele publice de testare la începutul săptămânii viitoare, astfel încât să nu puteți ajuta să testăm înainte de lansarea oficială? suna bine?//t.co/FHc40cADC6 pic.stare de nervozitate.com/qlgz1mdJ1e

— Grounded (@GroundedTheGame) 15 ianuarie 2021

În ceea ce ați văzut ce va include actualizarea, avem deja o idee bună. Grounded a organizat un sondaj pe Twitter care i-a întrebat pe participanți care dintre cele trei insecte zburătoare ar dori să vadă adăugate la Grounded, cu o opțiune pentru „Toate cele de mai sus!„Desigur, jucătorii Grounded au sosit în troves pentru a solicita toate cele trei insecte zburătoare, iar Obsidian Entertainment îi obligă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Albinele, țânțarii și licuricii ar trebui să facă apariția în următoarea actualizare Grounded, adăugând tone de funcții și mecanici nu la care jucătorii trebuie să fie atenți. Ar trebui să fie o mulțime de alte modificări și să existe și alte completări. Totuși, va trebui să așteptăm să le vedem.

Grounded este deja un joc fantastic în stadiul inițial, dar cei care caută ceva mai complet ar trebui să verifice lista noastră cu cele mai bune jocuri de supraviețuire pentru Xbox.

Supraviețuire microscopică

Pământat

Este o lume mare (mai) acolo.

Obsidian Entertainment face debutul exclusiv pe Xbox One și PC cu Grounded, o experiență unică de supraviețuire care, literalmente, face ca toate tale multe, mult mai mari. Alătură-te prietenilor tăi în timp ce ești micșorat la dimensiunea unei furnici și ești forțat să supraviețuiești într-o curte periculoasă.

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD la Steam

Pământat

Principal

 • Grounded: tot ce trebuie să știți
 • Grounded: Este bine?
 • Grounded: Ghid pentru începători
 • Grounded: Listă de creaturi
 • Cea mai bună armă a lui Grounded
 • Grounded: Cum să obțineți toporul/ciocanul de nivelul 2

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here