Ghid Grounded Hedge Lab: Cum să vă găsiți drumul și să porniți alimentarea

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Grounded are o multitudine de locuri interesante de descoperit, cum ar fi laboratorul de gard viu care a tachinat jucătorii cu mister de când s-au lansat în acces anticipat. Acum, călătoria ta la laboratorul de gard viu este în sfârșit o aventură care merită. Vă vom ghida prin procesul cum să ajungeți acolo și unde să găsiți cuvântul pentru a porni alimentare. Există, de asemenea, câteva informații interesante despre povestea descoperită! Adună-ți lucruri și pregătește-te pentru o călătorie periculoasă în gard viu.

Acesta este, de asemenea, un timp valoros pentru a aduna resurse dificile de care ai putea avea nevoie pentru baza ta de origine. Va exista o cantitate mare de fructe de padure, pene de cioara, lut si alte resurse utile in constructie si supravietuire. Asigurați-vă că ai cu tine o secure de nivel doi.

Jucând în curtea din spate

Pământat

Co-op de supraviețuire

Grounded este un joc de supraviețuire în cooperare cu acces timpuriu, creat de Obsidian Entertainment. Poate sinele tău mic să supraviețuiască printre gărgărițe, furnici, păianjeni lup și să descopere secretele laboratoarelor misterioase?

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD pe Steam

Sari la:

 • Pregătirea
 • Unde să încep
 • Găsirea parolei

Ce să faci înainte de a pleca

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Nu contează unde vă aflați pe hartă; călătoria până la laboratorul de gard viu poate fi o lungă și perfidă. Va trebui să traversezi ramuri subțiri la înălțimi extreme, să lupți împotriva păianjenilor, precum și să-ți urmărești vitale pentru semne de spumă și deshidratare. Fiind pregătit stabilit, experiența dumneavoastră la laboratorul de gard viu va face mult mai plăcută. Înainte de a pleca, există câteva elemente cheie pe care trebuie să vă asigurați că le aduceți cu dvs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

1. smoc de papadie * Folosit pentru a te asigura că ai șansa de a ateriza ușor dacă cazi. La urma urmei, cu siguranță este un drum lung în jos de sus în gard viu!

2. Mâncare + apă * Ca de obicei, aduceți suficient pentru a vă menține în viață pe toată durata călătoriei.

3. Armură + Arme * Vor fi inamici, așa că asigurați-vă că aduceți o armură și arme viabile

4. Bandaje * Ca și în cazul tuturor dușmanilor, veți suferi unele daune. Aprovizionați-vă cu niște bandaje pentru a vă menține sănătatea.

5. Torță * Călătoria dvs. poate dura o mare parte a unui ciclu de zi în Grounded, așa că asigurați-vă aduceți căți o lanternă pentru când se întunecă.

Grounded Cum se ajunge la Hedge Lab

Ok, ești gata și gata să te aventurezi! Dar unde ar trebui să mergi mai exact? Desigur, spre gard viu, deoarece există doar un singur punct de intrare în laboratorul de gard viu. Pentru a începe, îndreptați-vă spre capătul de sud-est al hărții (dreapta jos). Dacă deschideți harta din joc, veți vedea o zonă mare goală care desemnează zona de mediu gard viu.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Mergeți în această zonă și păstrați un ochi deschis pentru ca mistria iese din pământ. Îndreptați-vă spre mistrie, privilegiați zona de gard viu cea mai apropiată de dvs. și aventurați-vă înăuntru. Veți vedea rapid un cablu roșu mare, o agrafă verde și o crenguță mică care va fi începutul urcării.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Există, de asemenea, o stație de cercetare chiar deasupra ta, care are uneori niște batoane granola de mâncat. Asigura-te ca Salvați aici înainte de a continua. Urmăriți poteca întortocheată urmând un cablu roșu și căutați cuția de suc în ramurile din față. Acesta va fi primul loc în care veți folosi o tiroliană pentru a trece prin gard viu. Îndreptați-vă și duceți tiroliana la următorul segment.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Odată ce ați aterizat, două opțiuni. Poți merge oricum stânga sau dreapta. Fii atent, deoarece există păianjeni mici și, uneori, un Orb Weaver pândind. Combina stânga este calea oarecum mai ușoară. Există o mică șansă de a lupta cu inamicii și este nevoie de un mic salt pentru a ajunge la următorul punct de tiroliană. Folosește smocul de păpădie pentru a pluti în siguranță în jos, dacă îți hotărăști să urmezi acest traseu. Dacă te hotărăști să iei direcția de mers dreapta, este puțin mai periculos, dar oferă acces mai ușor la următorul punct de tiroliană.

Sursa: Windows Central/Jared Eden

Bonus pentru a merge la dreapta, există un mic avanpost de laborator în care te poți aventura. Înăuntru sunt câteva picturi de apă, bătoane de granola și note de laborator pe care să le citești dacă treci. Cablurile roșii conduc, de asemenea, în direcția acestui laborator, ajutând să obțineți evidența unde navigați. Ieși înapoi pe ușă și continuă pe ramura mare, dar nu urcă până la capăt. Există un set de ciuperci care crește pe ramura din partea stângă. Mergeți pe acestea, iar următorul punct de tiroliană va fi chiar după colț.

Sursa: Windows Central/Jared Eden

După ce ați finalizat traversarea la a doua tiroliană, veți ateriza chiar lângă un frisbee uriaș. În afară de câțiva păianjeni minori și saci de ouă, nu ar trebui să fie alți păianjeni mai mari cu care să se ocupe. Mergeți în jos pe frisbee și ajungeți de ceaaltă parte pentru a accesa sau a treia tiroliană. Snag the "Supreme SCA.Cosmetic B" care se află și lângă centrul frisbee-ului de-a lungul drumului. Veți vedea o strălucire verde strălucitoare a cosmeticului pe pământ.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Luați a treia tiroliană la un alt segment de laborator rupt, plin cu saci de ouă și păianjeni mici. Luați obiectele din cameră și continuați pe ceaaltă ușă și sus pe ramura mare. Călătoria prin gard viu s-a încheiat în sfârșit; ați ajuns la ultimul segment de tiroliană pentru a ajunge la laboratorul de gard viu. Aici începe cu adevărat distracție. Luați tiroliana și zburați mai departe în laboratorul de gard viu.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Găsirea segmentelor de parolă și pornirea alimentării

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Ești în sfârșit la laboratorul secret din gard viu. Mai rămâne un singur lucru de făcut și acela este pornirea. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți segmente de parolă pentru computerul care se află în camera în care ați aterizat. Până acum, probabil ați observat o bucată uriașă de hârtie lipită de fereastră pe care scrie „Parolă.". Aici lucrurile pot deveni puțin complicat și periculoase. Există două uși din care să alegeți. Unul duce la comutatorul de alimentare, celălalt mai adânc în laborator. Înainte de a trece mai departe, apăsați gustul de pe acel computer pentru a începe lucrurile. Nu veți accesa restul laboratorului dacă nu apăsați acele taste.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Intră pe hol prin singura ușă care se deschide. Capul sus și zdrobește pânzele de păianjen care astupă ușa blocată. Veți intra în camera analizorului unde se află primul segment al parolei. Fiți atenți, deoarece există de obicei un „Orb Weaver JR." stă în cameră. Omoară păianjenul, adună codul și niște bandaje de fibră din cameră și aventurează-te mai departe. Există trei uși diferite în această cameră pentru a vă putea lua. Cel de lângă segmentul de parolă, unul care se ramifică în mijlocul camerei și altul ascuns în colțul din dreapta al camerei cu o tiroliană.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Mergeți pe holul din mijloc și deschideți ușa blocată. Nu mergeți până la capăt pe coridor încă. Avem nevoie de desființarea acestei uși ca o modalitate de utilizare de a reveni la computer. Fiți atenți, și există câțiva inamici roboți numiți „TAYZ.T" că va trebui să lupți în acest hol și în camera atașată. Sunt foarte periculoase și au mișcări de luptă devastatoare dacă nu ești atent. De asemenea, scad o sută de puncte științifice odată învinși.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Întoarceți-vă în camera analizorului și pregătiți-vă să duceți tiroliana la următorul segment de parolă. Înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că doborâți boabele pe drumul de-a lungul tirolianei. Dacă iei tiroliană înainte de a o doborî, boabele te vor doborî de pe linie. Aruncă o pietricică, trage câteva săgeți sau lovește-o. Odată ce boabele sunt îndepărtate, coborâți tiroliana.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Veți intra într-o cameră mică și veți vedea următorul segment de parolă imediat în colțul camerei. Există și Ghostmint SCA.B cosmetic în dreapta ta când intri în cameră. Odată ce ați luat segmentul de parolă și SCA.B cosmetic, du-te la ușa învelită în pânze de păianjen și desprinde-o. Intră în camera cu cei doi saci de ouă și urcă pe rampă. Mergem în camera care face legătura cu coridorul din mijloc de mai devreme. Odată ce ați lovit camera albastră pe rampă, îndreptați-vă în diagonală și continuați să mergeți în sus.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Îndreptați-vă pe tunelul lung către o cameră de aprovizionare și aprovizionați-vă cu tot ce puteți să luați cu dvs. Dacă cu adevărat, puteți arunca toate scândurile de iarbă și tulpinile de buruieni de pe margine și puteți aduna apoi pe pământ. După ce ați adunat câteva elemente, duceți zipline în jos la următorul segment de parolă. Totuși, nu luați tiroliana până la capăt! Există o trapă deschisă cu o lumină lângă ea jumătatea distanței. Trapa aceea este următoarea ta locație. Salvați mai întâi, apoi deschideți fermoarul, cronometrați săritul de pe linie și coborați lângă trapă.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Există un Orb Weaver Jr. jos pe trapă împreună cu niște păianjeni mici. Sari în jos, elimină păianjenii și apucă articolele de pe masă, precum și următorul segment de parolă. Cu fața la masă, vrei să iei ușa din partea stângă a camerei. Acest lucru nu va duce înapoi la "Camera albastră" de mai devreme, care ne-a conduce la camera de aprovizionare.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Odată ce te întorci în camera albastră, îndreaptă-te în diagonală din nou pe hol care duce la oarecum sau cameră de groază. Camera arată ca și cum un maniac a ucis boabe. Când luați tiroliana pentru acest ultim segment, veți iubi sau ramură care vă stă în cale și veți fi doborât. Din fericire, veți ateriza pe o crenguță dedesubt, așa că puteți sări din nou direct înapoi pe tiroliană și să continuați.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Aterizează în camera minusculă și apucă ultimul segment de parolă pentru a-l finală. Acum este timpul să vă aventurați înapoi la computer și să porniți alimentarea. Săriți în gaura din camera în care vă aflați, aterizați pe ramura mare și îndreptați-vă spre ușa deschisă a laboratorului.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Mergeți înapoi în tuneluri până în camera computerelor și activați parola. Odată cu deviația în sfârșitul energiei, poți accesa camera imediat din spatele tău cu ajutorul comutatorului de alimentare. Mergeți în camere, luați masca de gaz, BURG.L Chip, Lab Notes și trageți de pârghie. Acum ați deschis ușile de laborator în zona care anterior nu erau accesibile! De exemplu, ușa laboratorului imediat dedesubt este o comandă rapidă între zona de jos din jurul băii de păsări și zona chiar de sub laboratorul gard viu.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Jucând în curtea din spate

Pământat

Co-op de supraviețuire

Grounded este un joc de supraviețuire în cooperare cu acces timpuriu, creat de Obsidian Entertainment. Poate sinele tău mic să supraviețuiască printre gărgărițe, furnici, păianjeni lup și să descopere secretele laboratoarelor misterioase?

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD pe Steam

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here