Ghid bazat: Cum să găsiți și să colectați Știința brută și pentru ce este,

Sursa: Windows Central

Supraviețuirea în cel mai recent joc de la Obsidian Entertainment, Grounded, necesită anumite cunoștințe și o mulțime de sfaturi și trucuri pentru începători Grounded, dar le cere și jucătorii să acumuleze sau resurse speciale, asemănătoare unei monede, cunoscută sub numele de Raw Science. Această substanță bizară, plutitoare, poate fi răsturnată și cheltuită pentru a debloca noi să crezi și tehnologii, cum ar fi putut să-ți găsească și să găsească baza ta cu mai multe etaje. Unde să găsiți aceste lucruri și ce face nu este întotdeauna clar, totuși, așa că am compilat tot ce știm în ghidul acestui bazat pe teren.

Iată cum să găsiți și să culegeți Raw Science în Grounded și pentru ce este folosită Raw Science:

Supraviețuire microscopică

Pământat

Este o lume mare (mai) acolo.

Obsidian Entertainment probleme face debutul exclusiv pe Xbox One și PC cu Grounded, o experiență unică de supraviețuire care face toate tale mult, mult mai mari. Alătură-te prietenilor tăi în timp ce ești micșorat la dimensiunea unei furnici și ești forțat să supraviețuiești într-o curte periculoasă.

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD la Steam

Ce este știința brută în Grounded?

Sursa: Windows Central

Raw Science este o resursă amorfă care are de obicei o nuanță roz, ia forma generală a unui glob tremurător și este plină cu o varietate de forme și modele geometrice ciudate. Este cu siguranta... ciudat si deloc firesc. Raw Science poate avea ceva de-a face cu povestea în creștere a lui Grounded și poate chiar cu modul în care jucătorii au fost micșorați în primul rând, dar nu există suficiente informații pentru a fi sigur. Tot ce știm este că Raw Science poate fi colectată de jucători și apoi cheltuită pe upgrade-uri și alte avantaje.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Raw Science este absolut necesar pentru a progresa prin joc în anumite moduri, permițându-vă să deblocați lucruri precum torțe superioare, puteți construi și scări pentru a construi baze mai rezistente și cu mai multe etaje și ziduri și apărări să vă asiguri pentru a vă transforma casa într- o fortăreață. Această listă completă și, fără îndoială, vor fi adăugate mai multe în joc, pe măsură ce Accesul timpuriu și Previzual jocului de la Grounded progresează în timp. Cu toate acestea, Raw Science poate fi, de asemenea, puțin greu de pus mâna în orice cantitate semnificativă.

Iată cum să găsiți și să colectați Raw Science în Grounded:

Cum pot găsi și colecta Raw Science în Grounded?

Sursa: Windows Central

În acest moment, există trei moduri de a găsi și de a colecta știința brută în Grounded, fiecare cu diferite grade de ușurință și cantități diferite. Jucătorii pot: să analizeze resurse și materiale în anumite locații de laborator; vorbește cu BURG.L, un NPC cheie în Grounded, despre acceptarea misiunilor și misiunilor; și găsiți Science Science răspândite în întreaga lume în iazuri, peșteri, laboratoare și multe altele. În ceea ce se încearcă dificultatea fiecărei metode:

 • Analizați resursele. Acest lucru este cel mai ușor de făcut, pentru că nu trebuie decât să găsiți resursele de laborator și să selectați resursele materiale pe care îl aveți asupra dvs. pe care să le analizeze (atâta timp cât nu ați analizat-o înainte). Fiecare locație de laborator cu o mașină de analiză vă va permite să analizați până la trei resurse sau materiale pe zi, dar există mai multe locații în care puteți face acest lucru în lume. Acest lucru vă aduce cantități mici de Science, dar se poate adăuga în timp.
 • BURG complet.L quest-uri. Dacă vorbești cu BURG.L, NPC-ul principal din Grounded care vă oferă informații, provocări și vă permiteți să onați upgrade-uri cu Raw Science, puteți obține anumite misiuni care vă puteți oferi drept recompensă Raw Science. Recompensele pentru aceste misiuni variază în funcție de dificultatea misiunii și, desigur, aceasta înseamnă că trebuie să îndepliniți obiectivele specifice pentru a obține recompensa. Totuși, aceasta este o excelentă pe termen lung de a continua să câștigi știința brută, ca BURG.L va continua să câștige noi misiuni în fiecare zi.
 • Găsiți Raw Science în lume. În cele din urmă, Raw Science poate exista „în mod natural” în lume, iar jucătorii pot atinge Raw Science pentru a o colecta. Vor apărea ca globuri plutitoare și pot fi aproape oriunde. Le puteți găsi sub apă, adânc în peșteri sau tuneluri, atașate de rădăcini sau în jurul reperelor și multe altele. Cantități de Raw Science pe care le câștigați depind de dimensiunea globului, dar unele globuri de Raw Science pot oferi o mulțime de Raw Science dacă jucătorul le găsește. Cu toate acestea, există o sumă stabilă în lume, ceea ce înseamnă că există o cantitate de stabilitate de știință brută care poate fi obținută în acest fel. Și mai întâi trebuie să le găsești.

Fiecare jucător ar trebui să folosească o combinație a acestor metode pentru a găsi și o colectă Raw Science, mai ales că aceste metode au de obicei alte beneficii. Analizarea resurselor și materialelor vă poate oferi utilizări suplimentare pentru acele resurse sau materiale, cum ar fi crearea de rețete. Căutarea globurilor de știință brută vă oferă un motiv pentru a explora lumea, ceea ce duce la oportunități de a descoperi alte laboratoare și noi repere. Și BURG.Misiunile lui L oferă o modalitate de a continua să câștigi creșterea brută chiar dacă ți-ai analizat toate resursele și materialele și nu mai poți găsi surse noi în lume. Dar odată ce ai Raw Science, cum o folosești?

Iată cum să utilizați Raw Science în Grounded pentru a avea nevoie de upgrade-uri:

Cum folosesc Raw Science în Grounded?

Sursa: Windows Central

Dacă sunteți interesat de ce fel de lucruri puteți să vă aflați brută în Grounded, mai întâi va trebui să obțineți acces la BURG.L. Aceasta înseamnă finalizarea primelor misiuni de poveste în Grounded, cum ar fi repararea dispozitivului misterios și investigarea exploziei ulterioare a bazei stejarului. Iată cum să utilizați Raw Science în Grounded:

 1. Găsiți și vorbiți cu BURG.L în interiorul Oak Tree Lab. El va fi doborât când îl vei întâlni prima dată, așa că va trebui să-l îndrepti mai întâi.

  Sursa: Windows Central

 2. Dacă te uiți pe pământ lângă BURG.L, ar trebui spionează Pajeștile BURG.cip L. Vei dori ridica asta.

  Sursa: Windows Central

 3. Vorbește cu BURG.Teren selectați „Am găsit un BURG.Opțiune cip L". BURG.L va instala instantaneu noul cip și vă mulțumesc.

  Sursa: Windows Central

 4. Vorbește cu BURG.L din nou, dar de data asta alege opțiunea „Îți voi schimba ceva Raw Science”. BURG.L va deschide un nou ecran pentru tine.

  Sursa: Windows Central

 5. Acest ecran de upgrade este toate actualizările Raw Science disponibile în prezent. au verificat cât de mult Raw Science în colț și costurile principale upgrade.
 6. Sunt disponibile și alte upgrade-uri, dar va trebui gasti alte BURG.L chips-uri și aduceți-le la BURG.L pentru a debloca upgrade-uri suplimentare.
 7. Dacă aveți un upgrade și ați dus suficientă pentru asta, doar selectați acea actualizare din acest meniu pentru o tranzacție cu BURG.L.

Odată ce ați înțeles, folosi Raw Science în Grounded este destul de simplă. Nu ratați niciodată ocazia de a colecta mai multe Raw Science, dacă credeți că ați deblocat toate upgrade-urile, deoarece nu știți niciodată când echipa de la Obsidian Entertainment poate adăuga un alt BURG.Cipul L la Grounded, sau chiar dacă există unul chiar după colțul următor pe care nu l-ați găsit încă! Ține-ți ochii cu ochii închiși și continuă să adaugi contul tău de economii Raw Science.

Supraviețuire microscopică

Pământat

Este o lume mare (mai) acolo.

Obsidian Entertainment probleme face debutul exclusiv pe Xbox One și PC cu Grounded, o experiență unică de supraviețuire care face toate tale mult, mult mai mari. Alătură-te prietenilor tăi în timp ce ești micșorat la dimensiunea unei furnici și ești forțat să supraviețuiești într-o curte periculoasă.

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD la Steam

Pământat

Principal

 • Grounded: tot ce trebuie să știți
 • Grounded: Este bine?
 • Grounded: Ghid pentru începători
 • Grounded: Listă de creaturi
 • Cea mai bună armă a lui Grounded
 • Grounded: Cum să obțineți toporul/ciocanul de nivelul 2

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here