Grounded Guide: Cum să creați armură de solzi de pește Koi și trident de oase

Sursa: Obsidian Entertainment

Grounded a adus un biom nou-nouț în care să se aprofundeze jucătorii, sub forma mult-așteptată actualizae Koi Pond. Odată cu această actualizare, au venit și câteva elemente noi, inclusiv armura solzi de pește Koi și Tridentul Osului. Atât armura, cât și tridentul vor fi extrem de utile și valoroase în această nouă zonă din Grounded. Urmați aceste sfaturi rapide pentru a obține materialele necesare pentru a crea aceste articole.

Supraviețuire microscopică

Pământat

Este o lume mare (mai) acolo.

Obsidian Entertainment face debutul exclusiv pe Xbox One și PC cu Grounded, o experiență unică de supraviețuire care, literalmente, face ca toate tale multe, mult mai mari. Alătură-te prietenilor tăi în timp ce ești micșorat la dimensiunea unei furnici și ești forțat să supraviețuiești într-o curte periculoasă.

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD la Steam

Sari la:

 • Unde să găsești modelul solzilor de pește Koi și tridentului de os
 • Adunarea noilor materiale
 • Cum să creați articole noi

Unde găsesc modelul de solzi de pește Koi și trident de os?

Găsirea și învățarea tiparelor pentru aceste articole este destul de ușoară. Cu toate acestea, a ajunge acolo unde sunt ei nu este atât de simplu. Cele mai importante două materiale de îngrijire veți avea nevoie pentru a crea aceste articole noi sunt într-o locație separată de zona principală a iazului koi. Această zonă se numește „The Depths” și va trebui să fiți echipat cu echipament de înot adecvat pentru a obține materialele de care aveți nevoie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Aici locuiește și laboratorul secret al iazului koi. Dacă nu știți cum să ajungeți la laboratorul secret, avem un ghid complet disponibil pentru a vă ajuta să ajungeți acolo. Din fericire, materialele nu sunt limitate la o zonă singulară în adâncime. Totuși, va trebui să scuturi fundul pentru a găsi ceea ce ai nevoie. Va ajuta foarte mult dacă activați laboratorul secret din partea de jos a iazului koi, care este o stație excelentă pentru călătorii.

Cum obțin materialele Sunken Bone & Koi Fish Scale?

Odată ce ați atins "The Depths" și vă simțiți confortabil să petreceți timp îndelungat în apă, este timpul să aducă materialele prime de care aveți nevoie. Vă va ajuta dacă aduceți și o lampă cu dvs. Va trebui să parcurgeți fundul tunelurilor din această zonă pentru materiale. Vor fi doar două materiale diferite pe care le vei descoperi; o scară noroioasă, care este Solzi de pește Koi, si a Os scufundat.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Osul scufundat este destul de ușor de observat, deoarece arată ca o bucată destul de mare de panglică în noroi. Solanța noroioasă arată ca o jumătate de clapetă care este pe jumătate îngropată în pământ. Veți avea nevoie de o lopată pentru a dezgropa ambele articole. După ce ați dezgropat fiecare articol, duceți-le la analizor. Când ridicați osul scufundat, veți învăța automat modelele tridentului de os și pumnalului de os.

Sursa: Windows Central / Jared Eden

După ce ați colectat și analizat fiecare articol, veți fi învățat cum să creați pieptarul solzilor de pește koi, cârtițele de solzi de pește koi, casca de solzi de pește koi, pumnalul de os, tridentul de os și casca cu bule. Pentru cel mai apropiat analizor, mergeți la laboratorul secret al iazului koi.

Cum creez armura Koi Fish Scale, Bone Trident și alte obiecte?

Sursa: Obsidian Entertainment

Pentru a crea armura de solzi de pește koi, tridentul de os, pumnalul de os și casca cu bule, va trebui să utilizați bancul de lucru. Din păcate, acestea nu sunt articole pe care le puteți crea fără un banc de lucru. Mai jos sunt enumerate materialele necesare pentru a crea fiecare articol nou.

 • Pieptar scara Koi: solz de pește koi x5, iarbă de anghiară x3, ceară de crin x3, os scufundat x2
 • Casca de scara Koi: solz de pește koi x2, șuviță de iarbă de anghină x2, ceară de crin x2, funie de mătase x3
 • Cipici de solzi Koi: solz de pește koi x3, șuviță de iarbă de angul x2, ceară de crin x2, os scufundat x3
 • Casca Bubble: Șuviță de iarbă de angulă x4, Os scufundat x5, Funie de mătase x4 - Oxigenul durează 140 de secunde
 • Trident de oase: Os scufundat x3, Bucățiune de păianjen cu clopoțel de scufundare x2, șuviță de iarbă de anghină x3
 • Pumnal de os: Os scufundat x2, Funie de mătase x2, Bucătură de păianjen cu clopoțel de scufundare x1

Cu un nou set de arme descoperite și noi arme cu care să lupți împotriva creaturilor, este timpul să transforme cu adevăratul koi în domeniul tău. Totuși, ai grija la peștele koi, nu-i plac tocmai vizitatorii și te va lovi cu plăcere dacă va avea ocazia.

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here