Grounded Guide: Cele mai bune surse de mâncare și băutură

Sursa: Obsidian Entertainment

Ca în toate jocurile de supraviețuire, menținerea foametei și a setei este o necesitate de bază. Împământatul nu face excepție, uneori, poate fi ușor și să pierdeți evidența acelor ecartament. Mai ai ieșit în câteva excursii în curtea din spate, vei avea nevoie să fi mâncat un fel de mâncare și să fie un fel de băutură. Cunoașterea celor mai bune surse pentru a găsi mâncare și băutură vă va ajuta enorm în călătoriile dvs. Iată cele mai bune surse de mâncare și băutură de găsit în Grounded.

Jucând în curtea din spate

Pământat

Co-op de supraviețuire

Grounded este un joc de supraviețuire în cooperare cu acces timpuriu, creat de Obsidian Entertainment. Poate sinele tău mic să supraviețuiască printre gărgărițe, furnici, păianjeni lup și să descopere secretele laboratoarelor misterioase?

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD pe Steam

Cele mai bune surse de alimente și băuturi din Grounded

Există câteva variante diferite de alimente și băuturi care pot fi găsite în Grounded. Nu există chiar o varietate mare de care să vă faceți griji, ceea ce ajuta la menținerea lucrurilor simple și ușor de gestionat. Cele mai multe dintre ceea ce veți găsi în mod specific pentru hrană vor fi articole care pot fi ridicate de la sol sau vânate. Ocazional, veți întâlni deșeuri alimentare care pot fi recoltate, cum ar fi bucăți de hot dog rămase.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central

Ciuperci

Ciupercile vor fi una dintre principalele tale surse de hrană; acestea pot fi găsite pe toată harta și pot fi cultivate și într-o grădină de ciuperci. Fii atent la ciupercile mari, roșii, care sunt literalmente mai mari decât tine. Ciupercile mari cresc în două sau trei grupuri și au o mulțime de ciuperci de cules, mai mici dedesubt. De asemenea, nu poți tăia ciupercile mari pentru mâncare. Dacă puteți aduna o cantitate mare, construiți mai multe ferme de ciuperci. Ei depun patru ciuperci pe fermă, de aproximativ două până la trei ori pe zi.

Sursa: Windows Central / Zackery Cuevas

Carne de insecte

Carnea de insecte este o altă modalitate excelentă de a obține alimente pentru a vă umple indicatorul de alimentare în cantități mari. Există mai multe insecte diferite de la care puteți vâna pentru a obține carne. Niciuna dintre ele nu oferă beneficii unice fiind de la diferite creaturi; este pur și simplu mâncare. Carnea nu poate fi consumată crudă și trebuie să fie gătită sau uscată pentru a fi consumată.

Când este gătit, va dura o mare parte a zilei, dar nu pentru totdeauna. În cele din urmă se va strica, așa că, dacă asigurat cu adevărat că vă depozitați, vă depozitați-vă că ați uscat carnea. Construiți cel puțin trei până la patru suporturi de uscare pentru a menține sau aprovizionare constantă. Procesul de uscare durează mult, dar rezultatul este mâncarea care nu se va strica.

În prezent, există tipuri diferite de carne de insecte pe care le puteți recolta, găti sau ușcă pentru a le consuma. * Carne de afidă * Carne de gărgăriță * Carne de muscăr * Carne de purici de apă * Carne de mormolo * Carne de grub

Sursa: Obsidian Entertainment

Mancare irosita

O altă modalitate excelentă de a recolta alimente în curtea din spate este căutarea resturilor de mâncare. Nu resturi mici de mâncare, totuși, resturi mari de mâncare umană, cum ar fi un miez de măr sau un hotdog. Acestea vor umple o mare parte din indicatorul alimentar atunci când sunt consumate. Pentru a recolta aceste articole, veți avea nevoie de cel puțin sau secure de nivel doi și un ciocan de nivel doi. În mod ideal, este mai bine să folosiți mentocanul de mențiune dacă există unul pe tine.

 • Cotor de mar
 • Hotdog-uri
 • Prajitura Archer
 • Porumb Bomboane

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Băuturi/Lichide

Pe lângă mâncare, setea ta trebuie controlată. Acest lucru poate fi gestionat în câteva moduri diferite. Întotdeauna va exista ceva care poate potoli setea personajului tău, de la băuturi dulci până la apă murdară. Asigurați-vă întotdeauna că aduceți o cantină cu apă. chiar dacă mai multe cantine dacă umpleți.

Suc/Sodă

La scurt timp după ce ați început călătoria în Grounded, probabil că veți fi dat peste o cutie de suc sau cutie de pop. Aceste două articole oferă o sursă excelentă din care să fie. Sucul sau sifonul potolește atât foamea, cât și setea, făcându-l o modalitate excelentă de a aborda ambele instrumente dintr-o singură lovitură. Veți găsi adesea mai mult lichid care poate fi băut sau depozitat din cutiile de suc peste cutiile de pop, totuși.

Sursa: Windows Central/Jared Eden

Miere și Nectar

Mierea și nectarul sunt ambele la fel ca sucul și sifonul pentru întreținere. Umple atât indicatorul pentru sete, cât și pentru foame. Nu o cantitate mare, dar suficientă pentru a te menține o vreme. Va umple mai mult indicatorul de a se vedea decât indicatorul de foame, așa căți-vă că compensați cu puțină mâncare pentru a minimiza risipa. Acestea pot fi găsite pe toată harta, deoarece afidele pot crea propriile lor. Dacă zona de îngrijire oferă o cantitate mare, cercetați în jurul marginii exterioare a iazului și în păturile de flori. Arată ca niște mici pepite aurii cu aromă naturală.

Apă curată/murdară/picături de rouă

Această sursa finală de băutură pe care o puteți găsi în Grounded și este cea mai abundentă și mai ușor de gestionat. Toată apa care se află pe pământ în Grounded este în primul rând murdară. Adică atunci când îl bei, pierzi sau bucată din indicatorul foamei. Îți umpli indicatorul de sete, dar există un compromis. Aceasta este o ultimă soluție dacă sunteți disperat și aveți o abundență de mâncare. Dacă ai un rucsac plin cu ciuperci, bea departe! Dacă poți să evitați să fiți apă murdară, va trebui să apelați la găsirea de apă curată sau alternativă cu zahăr.

Sursa: Windows Central / Zackery Cuevas

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here