Grounded debutează inelul de testare publică, le permite jucătorilor să încerce actualizări chiar mai devreme

Sursa: Obsidian Entertainment

Ce trebuie sa stii

 • Grounded este un joc de supraviețuire în lume deschisă de la Obsidian Entertainment și este dezvoltat de o echipă mică.
 • Jocul este în acces anticipat, ceea ce înseamnă că adaugă constant noi funcții de-a lungul timpului, iar jucătorii pot încerca să joc înainte de lansare.
 • Grounded testează acum un nou inel de testare publică, care le permite jucătorilor să se facă pentru a încerca actualizări chiar înainte de a ajunge la acces anticipat.
 • Dacă sunteți cu adevărat implicat în Grounded, în Public Test vă faceți printre primii care vedeți și încercați noi funcții.

Grounded este un joc fantastic, chiar și în fazele sale incipiente, dar este încă un titlu Early Access și Game Preview, ceea ce înseamnă că este plecat de a fi terminat. Echipa de la Grounded a anunțat că încearcă un nou inel de testare publică care permite jucătorilor care să joace deja accesul anticipat să obțină acces la actualul chiar mai devreme, astfel echipa să poată colecta mai mult feedback. Acesta este un instrument grozav care permite echipei să obțină informații despre orice erori majore care pot apărea în noile actualizări, economisindu-le timp atunci când respectivele actualizări ajung în sfârșitul accesului public anticipat.

Oricine este interesat se poate găsi pentru a avea acces la inelul Public Test, dar există câteva lucruri de reținut. În primul rând, inelul Public Test, cel puțin pentru moment, este limitat doar la jucătorii care se bucură de Grounded prin Steam. Acest lucru s-ar putea schimba în viitor, dar în acest moment versiunea Microsoft Store nu este compatibilă. De asemenea, puteți cumpăra fișiere de salvare ar putea să nu poată fi transferate între inelul de testare publică și versiunea publică, astfel încât testerii pot pierde tot progresul. În cele din urmă, inelul de testare publică este sigur că fie chiar mai defectuos decât cel care este deja buggy (scuzați jocul de cuvinte) Acces anticipat la pământ.

Ai de gând să particip la testul public? Asigurați-vă că ne anunțați în comentariile de mai jos!

Supraviețuire microscopică

Pământat

Este o lume mare (mai) acolo.

Obsidian Entertainment face debutul exclusiv pe Xbox One și PC cu Grounded, o experiență unică de supraviețuire care, literalmente, face ca toate tale multe, mult mai mari. Alătură-te prietenilor tăi în timp ce ești micșorat la dimensiunea unei furnici și ești forțat să supraviețuiești într-o curte periculoasă.

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD la Steam

Pământat

Principal

 • Grounded: tot ce trebuie să știți
 • Grounded: Este bine?
 • Grounded: Ghid pentru începători
 • Grounded: Listă de creaturi
 • Cea mai bună armă a lui Grounded
 • Grounded: Cum să obțineți toporul/ciocanul de nivelul 2

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here