Ghid de luptă la pământ: Cum să ucizi păianjeni

Sursa: Windows Central

Grounded este un joc de supraviețuire excelent de la Xbox Game Studios' Obsidian. Deja unul dintre cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass, Grounded este o aventură dură, dar accesibilă, în care ești micșorat la dimensiunea unui bețișor de chibrit.

Blocați într-un coșmar în stil „Iubito, am micșorat copiii”, desigur, păianjenii înfricoșători gigantici îți vor face viața în curtea din spate și mai dificilă. Cu unele sfaturi, totuși, acestea devin mult mai puțin înfricoșătoare. Iată cum să ucizi păianjenii în mod eficient în Grounded.

Înrudit: Cum să activați modul arahnofobie pe Grounded

Supraviețuire microscopică

Pământat

Este o lume mare (mai) acolo.

Obsidian's Grounded ia Honey, I Shrunk the Kids și îl transformă într-un joc video de supraviețuire. Și este al naibii de grozav.

 • 30 USD la Microsoft
 • 30 USD la Steam

Cum să ucizi păianjeni în Grounded

Uciderea păianjenului în Grounded se învârte blocarea în primul rând. Există două tipuri de blocare în Grounded: un bloc pasiv și un bloc „perfect”. Pur și simplu obțineți apăsat butonul de blocare va reduce foarte multă cantitate de daune primite, dar veți primi o lovitură, ceea ce înseamnă că ați putea ajunge otrăvit, reducând drastic șansele de succes în luptă. În mod ideal, veți dori să cronometrați blocurile aproape de momentul în care păianjenii lovesc, ceea ce va preveni toate daunele și, de asemenea, va preveni apariția proceselor otrăvitoare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

 1. Există două tipuri de păianjeni în Grounded, an Orb Weaver si a Lup păianjen.
 2. Orb Weavers au abdomen cu model galben și picioare slabe, păianjenii lup au picioare mari păroase și angajat maro și sunt mult mai mari.

  Sursa: Windows Central

 3. Orb Weavers sunt mult mai ușor de ucis, provocând mai puține daune și micându-se mai încet. Ei deschid lupta scuipând pânze din abdomen, pe care le puteți eschiva cu ușurință. Păianjenii lup atacă mai repede, provoacă daune cu otravă și, de asemenea, efectuează un atac cu bombă în scufundare, care poate ucide instantaneu jucătorii care nu sunt pregătiți.
 4. Pentru a vă crește șansele de succes, luați în considerare un ciocan de furnică realizat din mandibule de furnică soldat sau cel puțin un ciocan de crenguță, realizat din ace adunate de la o plantă de ciulin. De asemenea, puteți crea niște armuri de ghindă, din părți de ghindă lângă stejarul mare.
 5. Apropiați-vă de păianjen pentru a-l agresa. Ochii săi vor străluci roșii și te va concentra cu intenție înfometată și criminală. De asemenea, puteți folosi un arc și săgeți a primi câteva lovituri, folositi un punct de vedere pentru a evita să fiți lovituri. Totuși, ai nevoie de o tonă de săgeți pentru a ucide un păianjen în acest fel. Este mult mai eficient să-i învingi pur și simplu.

  Sursa: Windows Central

 6. Țesătorii orb încep să lupte încercând să te împletească, pur și simplu ocolesc când faci asta. Păianjenii lup pot sări în sus pentru un atac de scufundare. să blocheze perfect acest lucru sau să fugiți din raza de acțiune. Nu te lovi, totuși, pentru că provoacă o cantitate nebună de daune.
 7. Odată ce păianjenii și-au folosit atacurile de răcire, se vor ridica și vor încerca să te muște. Cu puțină practică, este ușor să reducă timpul. Vedeți videoclipul de mai sus despre cum să vă blocați într-un păianjen. În special pe un păianjen lup, nu încercați să obțineți mai mult de un atac după un bloc, sau nu veți avea suficient timp pentru a bloca următorul păianjen.
 8. Păianjenii lup au o răză de atac mult mai mare decât păianjenii Orb Weaver, făcând blocarea ceva mai crucială. Or să vă îmbrățișați Weavers și să vă îndreptați lateral pentru a evita pur și simplu mușcăturile lor, dar este bine să blocați perfect. Dacă nu reușiți să blocați perfect, puteți fi otrăvit.

  Sursa: Windows Central

 9. Loviți păianjenii în cap cât mai multe posibil. Trei sau patru lovituri cu o armă cu două mâini precum Ant Mallet îi vor uimi temporar, permițând câteva lovituri gratuite sau încărcați atacuri.
 10. Repetați acest proces până când păianjenul este strivit. Aveți grijă de păianjenul lup, deoarece va încerca să arunce cu bombă asupra dvs. din nou după câteva secunde de luptă. Orb Weavers caută să folosească din nou rețele numai dacă rămâi în raza de acțiune.

Sursa: Windows Central

Ah și încă un sfat: ai grijă la spate!

Odată ce ați ucis păianjenii, le puteți recolta părțile lor pentru a face niște arme și armuri puternice, așa că nu uitați să jefuiți! Vânătoare fericită și anunțați-mă în comentarii dacă mai știu despre uciderea păianjenilor în Grounded!

Pământat

Principal

 • Grounded: tot ce trebuie să știți
 • Grounded: Este bine?
 • Grounded: Ghid pentru începători
 • Grounded: Listă de creaturi
 • Cea mai bună armă a lui Grounded
 • Grounded: Cum să obțineți toporul/ciocanul de nivelul 2

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here